Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Mi az hogy új státuszba lép a sorozat a 4. évadtól? Maradjon meg a jelenlegi látvány...nekem nem hiányzik a full realisztikus CGI. Annak örülök, ha a sorozat látványban fejlődik, de a jellemző éles ívek és a stílus maradjon változatlan.Jaj istenkém nem erről van szó, hanem a módozaton. Ne parázz már azonnal. Új, páncél nélküli Obi modell, Ahsoka kicsit idősebben, stb. Nem a sorozat stílusa változik hanem a szereplő kinézete. Ha változik... Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Az király lesz...bár nekem Obi páncélban az igazi. Viszonat Anakinnak legyen végre hosszú haja...és legyen egy kicsit izmosabb a teste. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Az király lesz...bár nekem Obi páncélban az igazi. Ezzel vitatkoznék. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A filmes Obi más mint a TCW-s alteregó. A TCW-s karakter összefort a páncéllal. Obi a filmekben sokkal inkább egy bölcs szerzetes, mint a TCW álltal megjelenített klasszikus értelembe vett lovag. Egy lovagon pedig legyen páncél, ez a minimum. A TCW a Jediket kevésbé szerzetesként, mint harcos lovagként ábrázolja, így érthető a páncél használata. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Szerintem a filmben is eléggé harcias lovag formát ölt, pláne, mikor kivont karddal lovagol Bogán. A Jedik amúgy sem páncélos lovagok, őket az Erő vértezi fel, nem holmi kevlár. Szépen, szabaduljanak csak meg tőle és kezdjenek az ep3-as önmaguk felé vándorolni. Eleve ez lenne az egyik lényege a TCW-nek, hogy az ep2 és 3 közötti időszakot nagyjából hitelesen adja vissza, akkor pedig nem szabad két különféle Anakinról és két különféle Obi-Wanról beszélnünk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Előzetes a holnapi/mai részhez http://www.starwars.com/video/view/001111.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Előzetes a holnapi/mai részhezhttp://www.starwars.com/video/view/001111.html Jó lesz ez. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Várós! Egyébként nem ez az előzetes volt a 3x01-02 végén? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Várós! Egyébként nem ez az előzetes volt a 3x01-02 végén? De igen! Ez jobb minőség. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. (szerkesztve) A Delta Squad TCW videóban Obi Wan-nak már új modellje van. Nincs rajta a klónpáncél, és az arca is más. Ezek szerint nem is kell várni az S4-ig az arculatváltással. Szerkesztve: 2010. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A karján még van páncél, de ez már tényleg más modell. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Akkor ennyi, nem kell itt várni az S4-ig, jön már évad közben (vagy a végén) az arculatváltás. Lám, marad azért egy kevés a klónpáncélból. Kíváncsi vagyok Anakinra...remélem izmosabb, testesebb lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Nekem a páncél nélküli Obi-van az igazi. Örülni fogok, ha a filmes kinézethez fognak jobban hasonlítani a figurák. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Kíváncsi vagyok Anakinra...remélem izmosabb, testesebb lesz.Izmos ő! Nézd meg a Lethal Trackdown gyengélkedős jelenetében. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Spoiler: Egyébként szerintem a Delta Szakasz biztosan fog még többet szerepelni, ha a harmadik évadban nem is lesz sok jelentőségük. Kétlem, hogy csak egy jelenet kedvéért modellezték le őket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Aki tud a 3. évad részeihez nem torrentes linket, kérem, hogy pm-ben jelezze Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Ahogy elnézem akkor ez egy amolyan "kiegészítő" évad lesz. Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Aki tud a 3. évad részeihez nem torrentes linket, kérem, hogy pm-ben jelezze Megy a PM. Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit.Nem csak ilyen titkokra gondoltak, hanem az SW univerzum kérdéseire is. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. (szerkesztve) Filloni azt mondta, hogy a Delta Squad csak egy apró jelenetben fog szerepelni a 3. évadban, lehet, hogy éppen ennyi ami itt is látható. Megjegyzem a modelljük nagyon komoly, ebből nyilván az következik, hogy a 4. évadban lesz komolyabb szerepük. Szerkesztve: 2010. Szeptember 24. - Zééé Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Nézzem meg már most az új részt, vagy üljek még egy kicsit rajta? Eddig ma ez a legnehezebb döntésem... a vajas vagy lekváros kenyér után. XD Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) TCW normál http://www.megaupload.com/?d=7DAARR6H TCW HD http://www.megaupload.com/?d=56YGR4D0 Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Köszi a linket Phobos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Lok Durd! Jó volt az új epizód? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Lok Durd! Jó volt az új epizód? Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad. Spoiler: A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad. A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! A Senaty Spy -hoz? Egyik nagy kedvencem, szóval jöhet. Jó munkát a fordításhoz. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Egyik leggyengébb epizód szerintem a SS. Belenéztem a mostaniba, és hát kíváncsi leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Egyik leggyengébb epizód szerintem a SS. Belenéztem a mostaniba, és hát kíváncsi leszek.Én kedvelem a politikát a TCW -ben. Az SS mellesleg remek felvezetése a Geonosisi szálnak. Jövőhéten egyébként dupla rész lesz megint! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Én kedvelem a politikát a TCW -ben. Az SS mellesleg remek felvezetése a Geonosisi szálnak. Jövőhéten egyébként dupla rész lesz megint! Nekem sincs bajom a politikával, sőt azok a részek gyakran jobban tetszenek, mint amiben csak lövöldözés van. Ettől függetlenül azt a részt mindig kihagyom. És ha ebben a részben Organa meg JJ...akkor azért annyira nem várom, de persze remélem tévedek. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) Ha valaki nézte az SW.com episode guidot....nem nagy spoiler, de érdekes. Spoiler: Nu ezt is megéltük....SECRET REVEALED. Az EPIII-ban nem a Tantive IV látható. Szerkesztve: 2010. Szeptember 25. - Zééé Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Na egész jó kis rész volt. Számomra sokkal jobb mint a Senate Spy. De azt hiszem a köv rész überkirály lesz!!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.