Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Ez mit akar ábrázolni? A fénykardos alak állította meg még mielőtt még előrébb jött volna, vagy ő rántotta le derült égből a csillagrombit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Néhány jó hír hangzott el a Comic-Con-on. A sorozat első néhány részének a forgatókönyve elkészült, és jóváhagyták. Animációs munkák elkezdték. Ami a legjobb hír szerintem, hogy Rob Coleman felel az animációért. Ez garancia a minőségre. 2008-ra várható a bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Olvastam róla, hogy 2008-ban mutatják be. Ezek szerint csúszni fog, de legalább már készülőben van, ez jó hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. És a forgatókönyvről nem fogunk hallani spoilereket? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Az ep3-as páncél már eleve kotorék, az ep2-esé és az ep4-esé, ennél jobban azt már nem lehet szerintem keverni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. 2008-ra várható a bemutató. Ne már....olyan soká? Akkor a TV sorozat is csúszik kb. 2010-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Ejha! Fél órás epizódok, amiben visszatér(hetnek) Barriss Offee és Shaak Ti! És maga George Lucas apáskodik az egész felett - ahogy Steve Sansweet mondta, olyan, mintha minden héten kapnánk egy új SW filmet, saját kis történettel. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Ide vele mihamarabb!!! Jut eszembe: Welcome home, Lord Tibur. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Shaak Ti! Shaak Ti! Mindhárom tervezett halálát megúszta, ezért valóban kijár egy sorozat szereplés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Csak jöjjenek minél hamarabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Már nagyon várom én is! Többet nem lehet tudni róla? Tibi! Itt is lesznek majd exkluzív kéminformációid? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Már várom (jobban, mint az élőszereplőset). Csak ne legyenek benne olyan túlzások, mint a CW-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Tibi, ma aztán csupa jó híreket hozol! Köszönet értük! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. De ugye nem ez lesz az Anime stílusú rajzfilm?Mert GYŰLÖLÖM ezeket a vágottszemű rajzfilm figurákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. (szerkesztve) De ugye nem ez lesz az Anime stílusú rajzfilm?Mert GYŰLÖLÖM ezeket a vágottszemű rajzfilm figurákat. Én pedig remélem, hogy az lesz. A gond az, hogy legtöbb embernek az animéről a nálünk is vetített gyereksorozatok jutnak eszükbe. Hiba Szerkesztve: 2006. Augusztus 17. - Modi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Már nagyon várom én is! Többet nem lehet tudni róla? Tibi! Itt is lesznek majd exkluzív kéminformációid? Ne hülyéskedj, persze, hogy lesznek. Emlékeztetőül itt van az egyetlen kiszivárgott képcsokor a sorozatról, még tavaly novemberből: http://img157.imageshack.us/img157/6173/2c34b1910cw.jpg http://img49.imageshack.us/img49/8185/21f5c4d91mv.jpg http://img367.imageshack.us/img367/3084/99e841da7lc.jpg http://img60.imageshack.us/img60/2330/c845da245sk.jpg http://img147.imageshack.us/img147/2830/b621fc190vn.jpg Én is iszonyúan várom, és nagyon örülök, hogy Lucas mégsem szállt ki a SW-ból, mint ahogy mondta, meg hogy Rob Coleman készíti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Shaak Ti!Mindhárom tervezett halálát megúszta, ezért valóban kijár egy sorozat szereplés. én csak két halálról tudok amit megúszott... de érdekel mi volt a 3. Amilyen mákja annak a csajnak van, még a végén túléli a sorozatot is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Ajjaj, a 3. képet illetően én már nem várom ezt az animációs filmet.Nembaj, ott lesz a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Egy ferde szem ne riasszon el. És amit modi is írt, ez nem az a gagyi anime lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Egy ferde szem ne riasszon el. És amit modi is írt, ez nem az a gagyi anime lesz. Jaja, a tervek szerint megreformálja az animációs technológiát, olyat mutat a tv-ben, amit azelőtt még nem láthattunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Jaja, a tervek szerint megreformálja az animációs technológiát, olyat mutat a tv-ben, amit azelőtt még nem láthattunk. Obi kimarad belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Obi kimarad belőle. Túlélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. én csak két halálról tudok amit megúszott... de érdekel mi volt a 3. Amilyen mákja annak a csajnak van, még a végén túléli a sorozatot is OFF A két filmes halál előtt még megúszta a Coruscant-on is amikor Palpit elviszi Grivi. Ott halt volna, de ugye változott a filmsztori, hogy az ő jelét követik stb. Innen már tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Ajjaj, a 3. képet illetően én már nem várom ezt az animációs filmet.Nembaj, ott lesz a sorozat. Fel a fejjel! Lehet hogy az a ferdeszemű akárki onnan való, ahonnan a szenátornőci abban a kivágott jelentben, ami Padménál játszödik (Bai Li játsszotta vagy ilyesmi). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Nekem egyelőre tetszenek ezek a rajzok, ígéretesek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Nekem tetszenek a képek! De jó, azt hittem már vége van minden Star Wars résznek! Szóval várhatok új Star Wars részekre! Már nagyon várom, vele együtt a spoilereket is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. (szerkesztve) Néhány dolog ami még nem hangzott el: - a sorozat a Clone Háború végén fog játszódni, szóval a főszereplőknek már az ep3-as hajviselete lesz látható. - Várható szereplők még: Anakin, Obi-Wan, Yoda, Dooku, Palpatine, Grievous és Ventress(aki még csak háromszor halt meg az EU-ban ) Csak tudnám, hogy hogyan fogják ötvözni az animét a 3D-vel. Néhány idézet Steve Sansweet-től, amikre már volt utalás: Amiben kiemeli, hogy Lucas-nak jelentős szerepe van a készítésben: And George is very much taking hand and is very much part of the whole process. I know some people thought maybe he would just hey "hey, go do it," but George is Star Wars and he's always gonna be very closely involved in this. George Lucas was serving as creator and creative guide and that Rob Coleman is supervising the all important character animation. Ahol elmondja a történet és a megjelenés idejét: The animated series, set late during the Clone Wars after Anakin Skywalker has achieved the rank of Jedi Knight, is quickly approaching, slated to become a reality in 2008. Szerkesztve: 2006. Augusztus 18. - Modi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nekem tetszenek a képek! De jó, azt hittem már vége van minden Star Wars résznek! Mozifilmek már nem lesznek, csak TV-s dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. A két filmes halál előtt még megúszta a Coruscant-on is amikor Palpit elviszi Grivi. Ott halt volna, de ugye változott a filmsztori, hogy az ő jelét követik stb. Innen már tudod. Hihi. Van protekciója a kis hölgynek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ventress(aki még csak háromszor halt meg az EU-ban ) Hogyan halt meg annyiszor? A CW-ben volt egy, azt tudom.... gondolom képregényileg is elintézték...ott mi történt? És a 3.??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.