Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hogy Filonit idézzem az Ew interjújából, amikor az utolsó rész hosszúságáról volt szó. :D

Filoni: "Az a jó a Disney+ -ban, hogy az epizódok akármilyen hosszúak lehetnek, lehet rövid és hosszú is. Mint Yoda iskolájában mondják: A méret nem számít. :D Ezek az epizódok hosszabbak, mint amit a fanok megszokhattak. A normál TCW epizódok 22 percesek. A Disney+ -on lévők kicsit terjedelmesebbek. Úgy tekintek erre, mint 4 külön részre, amely elmesél egy nagy, komplex történetet."

Szóval vagy dupla hosszú lesz, vagy csak azt meséli el, amit sejtünk, hogy el akar és akkor kb. megmarad a kb. 25 perces keret. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Redditen van egy részletes leírás a záró epizódról. Volt egy zártkörű vetítés és a Lucasfilm direkt nem fog kiadni semmilyen anyagot hétfőig. A leírásban az írják, hogy az epizód 35 perces - stáblista nélkül - és még egyéb dolgokat. :D

Hogy igaz -e a szivárogtatás, az majd hétfőn kiderül.

szerk.: Jordan figyelmeztetése! Ezekszerint a kikerült leak -ek nem valósak...

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Azért, hogy meglegyen a szivárgás (mielőtt törölnék redditről), itt hagyom spoiler mögött. Aki akarja, elolvashatja. Kivételesen én most nem olvastam el :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

A záró epizódot Május 4. -én, pontban 12 a.m -kor fogják kirakni. Nos, Új Zélandon már annyi az idő és volt egy ügyes emberke, aki kirakta az utolsó képkockát a részből!!!

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Redditen és a YT -on kezdenek szállingózni a spoileres jelenetek és képek. A fentin kívül már egy videó is elérhető elvileg, mondjuk én a fenti képen kívül csak annak a videónak az indexképét láttam. De jobb holnap reggelig kerülni mindent fiúk és lányok. :D Szerencsére vannak iskolai dolgaim, amivel letudom foglalni magamat. :P

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Csak elvétve találtam 1-2 spoilermentes véleményt. Az epizód nagyon akció-központú. Nincs sok párbeszéd, amit Yoda betett leak, azt úgy ahogy van el is olvashatjátok, mert semmi sem igaz belőle. :D Illetve van 1-2 dolog, ami spoileres - és sajnos tudok róluk, de szerintem pont annyira tudom spoileresen, hogy amikor megtekintem az epizódot, újnak fog hatni. :D Amúgy nagyon dicsérik, alig várják már, hogy egyben újranézhessék az egészet. :)

szerk.: az epizód hossza 21:20 az epizód kezdetétől a stáblista kezdetéig. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.