Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. A teljes ellentmondásnak az első CW sorozattal azért én se örülnék. Assaj felbukkanásánál például remélem, hogy utalni fognak a Yavini párbajukra; esetleg az ő nézőpontjából láthatnánk, hogy hogy uszta meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Ahhoz képest, hogy az Ep3-ban sem lett mester.... Az EU-ban nem kell mesteri rangban lenni ahhoz, hogy padawanod legyen. Qui-Gon sem volt még az az első tanítványánál, Obi-Wan sem, mikor magához vette Anakint, Ki-Adi-Mundi sem, mikor bekerült a Tanácsba. És, mivel a Clone Wars egyenértékű lesz a filmekkel, most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy Lucas szerint sem kell ez a rang a padawansághoz (aminek örülök, mert baromi durva volt számomra, hogy Obi-Wan padawanból azonnal mester fokozatba lépjen a Baljós árnyakban). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Arról nem is beszélve, hogy ha csak mesterek fogadhatnának padawant, igen lelassulna a padawanképzés körforgása... Nem hinném ugyanis, hogy túl sok mester lenne a Tanácson kívül... A mesterek szerintem úgy képeznek padawant, mint Yoda - Dookut, de személyes mester bármelyik (jó előéletű) lovag lehet, mint Qui-Gonn Obi-wannak. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. SimonZ képére vannak rámontírozva a karakterek nem? Szerintem nem. Nekem nem tetszik annyira a kép, lehetne valamivel összecsiszoltabb az egész... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. (szerkesztve) Ahhoz képest, hogy az Ep3-ban sem lett mester.... A mester rang nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet valakinek tanítványa. Lovagok is fogadhattak padawant, ami nekem logikusnak is tűnik, mivel azért sok a lovag is, aki egyébként nem mester, az utánpótlást meg nevelni kell, amit ugye évtizedes időben mérünk. Obi is rögtön kapott tanítványt a lovaggá válásakor Na szóval ezt leírtátok előttem (így jár, aki nem olvas előre ), de azért nem törlöm ki Szerkesztve: 2008. Április 23. - MissKarrde Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Kevin Kiner lesz a zeneszerző. Nekem nem sokat mond a neve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Én még sose hallottam róla, ellentétben a filmekkel amikhez ő szerezte a zenét. Lehet jó is, rossz is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Hozzászólás ideje: 2008. Április 30. Lehet jó is, rossz is. Reménykedjük az elsőben! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Azt hiszem még nem volt ez a kép: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) Az első mozis plakesz Szerkesztve: 2008. Május 7. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Ez a plakát nagyon ütős! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Remek képek! Főleg a klónos, de a plakát visz mindent! Ez valóban eredeti? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Ez valóban eredeti? Aha. A starwars.com "Clone Wars"os részéből szedtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) Már kint is van a hírekben. Csak az a kérdés, hogy ez a trailer valóban az a verzió-e, amit a lengyelek felraktak. Este nyolckor lesz a bemutató, amcsi idő szerint. Az nálunk hány óra? Egyébként megerősítést nyert az is, hogy Samuel L. Jackson lesz a hangja Windunak! Szerkesztve: 2008. Május 7. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Jó képek, nekem a legalsó tetszik a legjobban, a nőcis Egyszerű, harmonikus színű. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nagyon szép színkombinációja van. Örültem, mikor megláttam az új hírt. Csak a poszter alja ne lenne... Sztem túl nagy hangsúlyt kapott ez a padlómotivum, eddig SW-s posztereken nem is volt sztem így a föld rész kihangsúlyozva. Hülyén hat nálam, hogy míg elől akkora a motivum mint a talpuk, hátul meg már 8 klón is bele tudna állni. Az arányokra figyelhettek volna. A két filmbeli kép meg kifejezetten elnyerte tetszésemet. Komoly kis animáció lesz ez! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Én már olvastam olyat is, hogy ez visszalépés a Tartakovsky féle CW-hez képest. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nagyon szép színkombinációja van. Örültem, mikor megláttam az új hírt. Csak a poszter alja ne lenne... Sztem túl nagy hangsúlyt kapott ez a padlómotivum, eddig SW-s posztereken nem is volt sztem így a föld rész kihangsúlyozva. Hülyén hat nálam, hogy míg elől akkora a motivum mint a talpuk, hátul meg már 8 klón is bele tudna állni. Az arányokra figyelhettek volna. A két filmbeli kép meg kifejezetten elnyerte tetszésemet. Komoly kis animáció lesz ez! Yodát valahogy bele kellett "erőszakolni" a képbe. Ő pedig elégé "padlónővésű. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) Este nyolckor lesz a bemutató, amcsi idő szerint. Az nálunk hány óra? Magyar időhöz képest a keleti part -6 óra, a nyugati pedig -9. Vagyis ami New Yorkban este 8, az nálunk hajnali 2, ugyanez Los Angelesben nálunk hajnali 5. Hogy ebből melyik az amcsi idő, azt nem tudom A plakát viszont tényleg szuper jó!! Én nem bánom, hogy kicsit felnagyították a főszereplőket - így olyan cartoon-os És nagyon jók a színek is. Szerkesztve: 2008. Május 7. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Általában CT-ben adják meg a kezdést (Central Time), szóval szerintem a kettő között, hajnali 3-kor magyar idő szerint. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Yodát valahogy bele kellett "erőszakolni" a képbe. Ő pedig elégé "padlónővésű. Hát de épp az ő lába nem látszik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Már kezdem megszokni ezt a kinézetet, sőt, Obi-Wan arca kifejezetten tetszik már. De Asoka testtartásával nagyon nem vagyok kibékülve. Az eddigi mozgóképeken is nagyon furcsán darabosan mozog, ahhoz képest milyen vékony, de még egy poszteren is olyan görnyedt, hogy a birodalom báb Yodája fittebbnek néz ki 28 év után, ennél a karakternél. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nagyon jók, nekem főleg az alsó jön be. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Mintha az animáció minősége egyre jobbnak tűnne. Ez a két legújabb kép már kifejezetten jó. Ha ennél részletesebbre csinálnák akkor az már lehet, hogy rontana az összképen, mivel a figurák kinézete egyértelmüen karikirozott, ami furán festene egy Final Fantasy-s részletgazdagsággal kombinálva. A poszter meg egyszerüen ütős Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Nagyon jók, nekem főleg az alsó jön be. Nekem is, egyszerűen remek! És már a karakterek sem olyan rondák, kezdem megszokni őket. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Találtam egy tavalyi Insidert is, abból pár darab CW-s oldal: 1 2 3 4 Szerkesztve: 2008. Május 9. - Mina Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.