Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Majd lesz Lonely Tools (Tapsi Hapsis) Persze, bevillan Darth Tapsi feje, megrágja a fényrépát, aztán benyögi: Mi a hézag az Erőben hapsikám? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Olyan, mintha baltával (by lokatelli) faragták volna ki a képét, csak az a baja, és nekem bántó látvány egy ilyen jól megrajzolt filmben. Az, hogy nem szépfiús, az nem hátrány Mindenkinek baltával faragták ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Persze, bevillan Darth Tapsi feje, megrágja a fényrépát, aztán benyögi: Mi a hézag az Erőben hapsikám? Pontosan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Mindenkinek baltával faragták ki. Elég szögletesek, az biztos. Ebben Dooku viszi a pálmát. Ebből az első kisfilmből kiderül, hogy valóban a Tatooin-on fognak játszódni az első részek, Jabba palotájában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Biztos, hogy ezek a részletek az első részekből vannak? Ámbár sokat még nem készítettek el.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Mindenkinek baltával faragták ki. Most, hogy megnéztem a videót, látom Így végül is nem lóg ki a képből, mindenki feje olyan furi, de hát ez van. Egyébként mi van, ha Anakin azért kap tanítványt, mert kevés a használható tanító (mondjuk a háború miatt mindenki szanaszét és még meg is halnak)? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. No igen, de akkor miért nem Obi mellé osztották be? Anakin is ugyanolyan elfgolalt mint a mestere, szóval nem hinném, hogy több ideje lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Biztos, hogy ezek a részletek az első részekből vannak?Ámbár sokat még nem készítettek el.... Szerintem igen. Valamikor a kezdetek idején az a spoiler jött ki, hogy Jabba palotája is felbukkan, sőt a fia megmentésén fognak fáradozni. Ezen akkor jót nevettünk, mert akkora marhaságnak tűnt, aztán most tessék. Egyébként eddig harminc rész készült el a sorozatból. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Szerintem igen. Valamikor a kezdetek idején az a spoiler jött ki, hogy Jabba palotája is felbukkan, sőt a fia megmentésén fognak fáradozni. Ezen akkor jót nevettünk, mert akkora marhaságnak tűnt, aztán most tessék. Egyébként eddig harminc rész készült el a sorozatból. Én még most is röhögök rajta De majd meglássukmilyenlesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. No igen, de akkor miért nem Obi mellé osztották be? Anakin is ugyanolyan elfgolalt mint a mestere, szóval nem hinném, hogy több ideje lenne. Obi-Wan Anakinnal ellentétben 'General', szal könnyen lehet, hogy ha harc közben nem is, de egyébként elfoglaltabb. Az elözetes imho rohadt jó csak Anakin tanitványa igy elsőre nem tünik többnek egy akciózgatós csajnál... remélem oka van annak, hogy behozzák és tudnak vele mit kezdeni. Az akcióból viszont ugy tünik rendesen kijut, amit tényleg moziban nagyvásznon kéne látni! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Nekem az se lenne baj ha végigidétlenkedi a sorit a kiscsaj. Elméletileg kell ilyen karakter is a SW világba. Lásd: Thripio, Jar-jar. Hát most lesz egy jedink is melynek fel van vágva a nyelve. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Olyan, mintha baltával (by lokatelli) faragták volna ki a képét, csak az a baja, és nekem bántó látvány egy ilyen jól megrajzolt filmben. Az, hogy nem szépfiús, az nem hátrány Ez a baltás dolog biztos tőlem származik. Emlékszem rá, de úgy rémlik, nem én mondtam, csak nagyon tetszett, mert nagyon találó. Lehet, hogy azért tetszik, mert én mondtam. Jajj, öregszem Cavington Szerintem nem lesz előtte WB logo. Tartakovsky féle előtt sem volt Lucasfilm logón kívül semmi. Szerintem így oldják meg most is ezt a rajongóknak már-már tudathasadásos állapotot. Vagy csak szöveggel írják ki. De voltaképpen lényegtelen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Valahol írtál ilyet, és azóta is tetszik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hayden lesz Anakin hangja a filmben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Remélem a szinkronhangokon sem változtatnak, márha hozzánk eljut a film a mozikba Ámbár ha a CN-en adják ott tutti szinkronnal adják a gyerkőcök miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Én maradok az eredetinél. Persze ha csak szinkronosan lesz, úgyis megnézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. (szerkesztve) Anakin padawanja mellet főbb szerepet kap Rex kapitány is, Anakin hű klón parancsnoka. Még jó, hogy nem Rex felügyelőt rakták bele. Szerkesztve: 2008. Február 14. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Huh... Lucas hiresen jol tud nevet adni a karaktereinek, szal vagy nem tőle származik Rex kapitány vagy nagyon betintáztak Spielberggel egy este és akkor jött az ötlet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Még pár ilyen este után megszületik Boomer admirális, vagy Rin Tin Tin közlegény. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. (szerkesztve) És Kántor szenátor. Szerkesztve: 2008. Február 14. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Nagy felbontású képek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. További promók. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Nyam-nyam, kezd beindulni a buli! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hála égnek. Egyébként érdekes, hogy Ventress nem halt meg a zuhanásban. Szerintem most bosszút akar állni, ezért is folytogatta a trailerben Rex-et. De hogy jöhet a képbe Jabba? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Mondjatok bármit, nekem tetszenek a rajzolások a karaktereknél! Egyedül a történettől félek. Ventress feltámad, Anakinnek tanítványa van... túlságosan EU szagú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Mondjatok bármit, nekem tetszenek a rajzolások a karaktereknél! Nekem is tetszenek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. ... túlságosan EU szagú. Tekintettel, hogy EU, ez nem is csoda Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Szerintem a Tartakovsky-s CW-nél direkt ugy irták meg a sztorit, hogy Ventress még visszajöhessen... legalábbis amikor Anakin utána dobja a kardját én ott már gyanitottam, hogy nem ez volt a vége. S bár ez talán nem annyira mérvadó de pár hónapra rá fel is ütötte a fejét a képregényekben és egész az ep.3 környékéig harcolt Anakinékkal. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Nem azt mondtam, hogy EU szagú, hanem hogy túlságosan az. Ami Lucas kezéből jön, attól elvárom, hogy igényes legyen, ne olyan XYZ cannon számú (nem tudom hogy vannak a szintek, mindig elfelejtem) vacak. A rajzolással, a grafikával nem lesz baj, csak a történet a nagy kérdés. Meglátjuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Hozzászólás ideje: 2008. Február 16. Én arra leszek kiváncsi vajon ez a sorozat végigviszi a klónháborút az elejétől az ep3-ig?Tehát az első rész mondjuk Anakinék első küldetéséről szól majd, és az utolsónak pedig az lesz a vége, hogy a két Jedi beszállnak vadászgépeikbe és elindulnak Coruscantra? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.