Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ha csak nem adják le két hét alatt a fennmaradó nyolc részt. Nem hiszem Május közepén-végén lesz kb. vége, én erre számítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nem hiszem Május közepén-végén lesz kb. vége, én erre számítok. Ebben az esetben mondhatjuk, hogy két-két és fél hónappal kitolták az évadot. Akkor csak négy hónap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Lehet, hogy a C5 meg a CC miatt van ez így megoldva... (a 2 évad között fél időben legyenek ezek a rendezvények) Szerkesztve: 2010. Február 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Lehet, hogy hamarabb fogjuk látni az évad végét magyarul, mint angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ha csak nem adják le két hét alatt a fennmaradó nyolc részt. Mondjuk ha ott lennénk akkor nem panaszkodnánk h jajj 8 rész egyben. Talán csak kolminán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Mondjuk ha ott lennénk akkor nem panaszkodnánk h jajj 8 rész egyben. Talán csak kolminán. Meg Ody és Oldie, hogy miért nincs még kész a felirat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) De legalább csinálhatnának 1 új, trailert, mivel a most jövő részekből még csak 1 (mozgó)képkockát se láttunk. Szerkesztve: 2010. Február 21. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. De legalább csinálhatnának 1 új, trailert, mivel a most jövő részekből még csak 1 (mozgó)képkockát se láttunk.Adom. De most már az olimpiára se lehet kenni ezt a szünetet, mert az hó végén befejeződik. Remélem valaki megszólal majd ez ügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ezek a tologatások egyébként valszeg a szűken vett célcsoportot érik a legrosszabbul. Ha kiskoromban én nem kaptam volna meg a magam vasárnapi Kacsamesék adagját és közölték volna hogy majd három hét múlva lesz újabb rész asszem fejjel mentem volna a falnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Ezek a tologatások egyébként valszeg a szűken vett célcsoportot érik a legrosszabbul. Ha kiskoromban én nem kaptam volna meg a magam vasárnapi Kacsamesék adagját és közölték volna hogy majd három hét múlva lesz újabb rész asszem fejjel mentem volna a falnak.Ez nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Fúúú ezzel én is így voltam. Minden vasárnap néztem a Kacsameséket és közben tesómmal kajáltam...hétköznap pedig nem is tudom milyen gyermekkori fetisizmus miatt, de Babar az elefánt uralkodói család meséjét néztem. Imádtam azt a mesét és még a tanulást is hanyagoltam miatta annyira szerettem. Nehezen tudom megindokolni mit is szerettem rajta, de teljesen odáig voltam érte, főleg ha közben kakaós csigát ehettem. Ha most lennék gyerek, valószínűleg mérgemben a falat csapdosnám az idióta szünetek miatt. Pont a minap olvastam valahol, hogy a gyermeknek a rendszeresség a legfontosabb a korai életében, mert az adja meg számára a biztonságérzetet. Úgy látszik, ezt a CN fejesei nem tudják. Szerkesztve: 2010. Február 21. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Én meg 100 %-ra biztos vagyok benne, hogy a pénzről szól az egész.Valéamiért biztos így több a bevétel-A cégvezetőket csak egy mozgatja, a minnél több haszon.Ha látnak esélyt arra, hogy növeljék a bevételt akkor aszerint cselekednek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Én meg 100 %-ra biztos vagyok benne, hogy a pénzről szól az egész.Valéamiért biztos így több a bevétel-A cégvezetőket csak egy mozgatja, a minnél több haszon.Ha látnak esélyt arra, hogy növeljék a bevételt akkor aszerint cselekednek.Így csak kinyírják a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Így csak kinyírják a sorozatot. Lassan magukat is, ha így folytatják... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Lehet, hogy csökken a nézettség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ody, ugye nem mondod komolyan, hogy ez lesz a 16. rész címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Felettébb érdekes című epizód jön a Senate Murders után, március 26 -án. Spoiler: Anakin és Trench admirális között lesz egy macska egér játék, a Kamino rendszerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Ody, ugye nem mondod komolyan, hogy ez lesz a 16. rész címe? Pedig ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Felettébb érdekes című epizód jön a Senate Murders után, március 26 -án. Érdekes lesz a története. Spoiler: Azért nem egy szívderítő látvány ez a Trench, kíváncsi vagyok mozgásban megnyerőbb lesz-e. Állítólag nagyon képzett az admirális, sok Jedivel és űrhajóval végzett. Meg hát ő fogja irányítani a Dreadnaught-ot is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Cat and Mouse Spoiler: Én nagyon örülök Kamino feltűnésének. Imádom azt a bolygót, és az esőben remek akciók lehetnek majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Catt and Mouse, tiszta Tom & Jerry Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Érdekesnek tűnik ez a rész. Várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Spoiler: Nem hiszem, hogy lesz, de jó lenne végre egy víz alatti csatákat tartalmazó részt is látni. Régóta álmodozom már róla. Kaminón jók az esélyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Spoiler: Nem hiszem, hogy lesz, de jó lenne végre egy víz alatti csatákat tartalmazó részt is látni. Régóta álmodozom már róla. Kaminón jók az esélyek. Az biz tényleg jó lenne. De ott van még ehhez Calamari is. Az érdekesebbnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Cat and Mouse Spoiler: Amúgy ez a Trench admirális állítólag nagyon űber-táp lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. A Calamari tényleg nagyon jó lenne egyszer helyszínnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. A CW rajzfilmben már volt a Mon Calamarin egy víz alatti ütközet, de remélem a TCW-sek ettől függetlenül megcsinálják majd. Ha esetleg így alakul, akkor bízom benne, hogy egy jóval látványosabb és jóval összetettebb történet keretében. Spoiler: Amúgy ez az admirális "érdekes" figura. Engem valamiért egy harcsára emlékeztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Nekem az érdekesnél valamivel negatívabb jelző jutott eszembe róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Spoiler: engem inkább egy rozmárra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (szerkesztve) Spoiler: Érdekes, mert engem egy pókra, amiről mintázták a készítők is Amúgy az admirális nem magasabb rang, mint a tábornok? Mert akkor lehetne Grivi felettese Amúgy nekem nagyon tetszik a karakter, végre egy újabb szepi katonai vezető. Bár én már inkább Lok Durd visszatérését várom. Szerkesztve: 2010. Február 22. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.