Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ez az új rész valami csudajó volt, imádom a fejvadászokat...mégha ezek "rendes" fejvadászok is voltak. Még akarok CW-t, MÉG MÉG MÉG ennyi nem elég!Ezek után még lesznek Spoiler: fejvadászos részek, visszatér Bane, Boba Fett, Aurra Sing és Bossk, szóval BH lesz még sok.Közben pedig rájöttem, hogy milyen lesz a Zillo Beast, mert már láttam róla képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ha elkezded a részeket HD-ban nézni, megérted, hogy a részletekben rejlik a dolgok szépsége és többé már nem vágysz az alap felbontásra. Ezt én cáfolnám! A TCW-t, a Spartacust, a Stargate sorozatokat és még néhány másikat is néztem HD-ban, aztán csak leszoktam róla. Annyival nem nyújt több élményt, mint amennyi nyűg van velük. Majd ha lesz HD TV-m meg Blu-ray lejátszóm, akkor rászokom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Zééé:Elhiszem mert én pl lassan átállok a Blue-Ray Rippre a rendes filmeknél.Tényleg nagyon jó.De a tcw-nél azért más.Felraknak egy release-t ami már nézhető és kolmilan csinál hozzá feliratot.Én nem várok nézem egyből nem várok a hd-re.Természetesen a végső megoldás a hd lesz.Ha lesz olyan tv-m éd lejátszóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Én nem várok nézem egyből nem várok a hd-re.Eddig naggyából mire volt felirat, már volt HD is, csak mostanában a z angol release-k miatt gabalyodott meg ez. De pl. most már van HD is, szóval nem kell várni majd erre a változatra.Meg amúgy is, csak hétvégén van így is nagyrészt időm megnézni, szóval mire addig jutok, hogy megnézzem már lett is HD belőle. Ha meg nincs ahhoz felirat akkor vagy megpróbálom időzíteni vagy várok rá türelmesen (pl. 15. rész) Szerkesztve: 2010. Március 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Én se várok a HD-re, megnézem a legelső release-t....de a HD akkor is több élményt nyújt. Szerkesztve: 2010. Március 28. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nekem szimplán csak gagyi a gépem a HD-hez, ezért (is) érem be a normál változattal. Egyébként az sem mindegy, hogy 150 vagy 500 MB-t foglal egy 20 perces epizód. Természetesen jobb a minősége, de részemről a normál verzió is tökéletesen élvezhetővé teszi az adott részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. 1080p is elérhetőben, állítólag már torrentről szedhető Honnan? Nem találom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Nekem is csak nemrég lett olyan gépem, ami viszi az 1080p HD filmeket....korábban csak a nyálamat csorgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Persze hogy nem mindegy milyen minőségben nézed. Egyszer kell rákapni a HDre igaz Oldie? Amúgy BEtonon már van már 720as verzió. Mi legyen Ody? Nézzük nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Egy kérdés: Spoiler: Kell valakinek az 1080p, feltöltsem? Vagy akinek kell az be tudja máshonnan szerezni, mert nem kis probléma nekem, míg felteszem, de ha valakinek kell szívesen, csak hát a 16-osra sem volt túl nagy igény (letöltési számokat nézve) ezért kérdem... (ebből a szempontból most nem tud érdekelni a többi rajongó vágya, itt a sagán kell-e valakinek?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Persze hogy nem mindegy milyen minőségben nézed. Egyszer kell rákapni a HDre igaz Oldie? Amúgy BEtonon már van már 720as verzió. Mi legyen Ody? Nézzük nem? Valahol a kettő között van az igazság, ahogy azt mondani szokták. Én is csak azóta nézzek hd-t mióta új számítógépem van. Egyedül a TCW-t, illetve a Spartacust nézzem hd felbontásban. Enélkül is élvezhetőek persze, de ha már a gépem bírja az új kor követelményeit akkor ki is használom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Darth_Phobos: Nekem kell az 1080p HD és én letöltöttem az általad belinkelt 16-os részt is, csak nem írtam be, de akkor most megragadom az alkalmat és küldök egy nagy köszönömöt! KÖSZÖNÖM! Kérlek, legközelebb is linkeld be az 1080p-t vagy ha arra van lehetőséged, akkor töltsd fel valahova. Én a Megaupload-ot preferálom, de akárhova töltöd nekem (nekünk) az tökéletesen megfelel. (Nekem az is jó, ha adsz egy torrent linket, nem kell csak miattam feltölteni.) Király vagy köszi! Szerkesztve: 2010. Március 29. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Zéé, torrent: Spoiler: http://rarbg.com/torrents/filmi/download/6b337df1b625f4bd6520b356b4d4f13b5e5c87d7/torrent.html De ha kell megán, szól. bár mire felmegy az 12 óra Szerkesztve: 2010. Március 29. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Elég a torrent...köszönöm! Viszont ha van, akkor kérlek mindig linkeld be a torrent elérhetőséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hová tűnt Asajj Ventress? Ebben az évadban még csak fel sem bukkant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hajbeültetésen van biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Meg a strandon napozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Sajna a tegnapi linkről törölték a legutóbbi részt. Itt egy másik hátha lesz rá igény. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=IE1V104X Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Az nmagon találkoztam a 720p-s mostani résszel. Le is kaptam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Amúgy BEtonon már van már 720as verzió. Mi legyen Ody? Nézzük nem? Én még nem találkoztam 720 -as változattal, így nem is bírtam leszedni. Felirattal fogom csak megnézni, de ettől Te még meg sasolhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Egy kérdés: Spoiler: Kell valakinek az 1080p, feltöltsem? Vagy akinek kell az be tudja máshonnan szerezni, mert nem kis probléma nekem, míg felteszem, de ha valakinek kell szívesen, csak hát a 16-osra sem volt túl nagy igény (letöltési számokat nézve) ezért kérdem... (ebből a szempontból most nem tud érdekelni a többi rajongó vágya, itt a sagán kell-e valakinek?) Nekem elég lenne a 720 -as is. Kicsit szaggat az 1080 alatt a gép, meg úgyis jön majd a díszdoboz ősszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Honnan? Nem találom!Miért nem írsz mostanában a topikokba Llew? Pedig jókat dumcsiztunk korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ugyan még az előző részt se láttam, de valamiért iszonyat várom az eheti epizódot. Zillo for president. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Zillo for president. Na ez érdekes lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Na ez érdekes lenne Remélem mindent szét fog rombolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Remélem mindent szét fog rombolni. Lesz a 2 rész alatt ideje egy kicsit garázdálkodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Lesz a 2 rész alatt ideje egy kicsit garázdálkodni Spoiler: Főleg Coruscanton lesz izgalmas a bemutatója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Ja el is felejtettem írni hogy a mostani rész stáblistájában lent van egy kis csík ami jeleneteket mutat a Zillo-s részbő. Azonnal "megvilágosultam" hogy miért kell a köztársaságnak ez a szörny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Spoiler: Megnéztem én is a csíkot, azért ekkora szörnyre nem számítottam.Amúgy Nabopolasszar, nem értem abból a kis részletből mire jöttél rá Leírod spoilerben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Megnéztem én is a csíkot, azért ekkora szörnyre nem számítottam. Amúgy Nabopolasszar, nem értem abból a kis részletből mire jöttél rá Leírod spoilerben? Én is megnéztem, Te jó ég!!!! :o Ide nekem ezt a részt azonnal! Oldie maga alá fog csinálni ettől (meg én is). Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.