Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Mi az hogy új státuszba lép a sorozat a 4. évadtól? Maradjon meg a jelenlegi látvány...nekem nem hiányzik a full realisztikus CGI. Annak örülök, ha a sorozat látványban fejlődik, de a jellemző éles ívek és a stílus maradjon változatlan.Jaj istenkém nem erről van szó, hanem a módozaton. Ne parázz már azonnal. Új, páncél nélküli Obi modell, Ahsoka kicsit idősebben, stb. Nem a sorozat stílusa változik hanem a szereplő kinézete. Ha változik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Az király lesz...bár nekem Obi páncélban az igazi. Viszonat Anakinnak legyen végre hosszú haja...és legyen egy kicsit izmosabb a teste. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 23. Az király lesz...bár nekem Obi páncélban az igazi. Ezzel vitatkoznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A filmes Obi más mint a TCW-s alteregó. A TCW-s karakter összefort a páncéllal. Obi a filmekben sokkal inkább egy bölcs szerzetes, mint a TCW álltal megjelenített klasszikus értelembe vett lovag. Egy lovagon pedig legyen páncél, ez a minimum. A TCW a Jediket kevésbé szerzetesként, mint harcos lovagként ábrázolja, így érthető a páncél használata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Szerintem a filmben is eléggé harcias lovag formát ölt, pláne, mikor kivont karddal lovagol Bogán. A Jedik amúgy sem páncélos lovagok, őket az Erő vértezi fel, nem holmi kevlár. Szépen, szabaduljanak csak meg tőle és kezdjenek az ep3-as önmaguk felé vándorolni. Eleve ez lenne az egyik lényege a TCW-nek, hogy az ep2 és 3 közötti időszakot nagyjából hitelesen adja vissza, akkor pedig nem szabad két különféle Anakinról és két különféle Obi-Wanról beszélnünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Előzetes a holnapi/mai részhez http://www.starwars.com/video/view/001111.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Előzetes a holnapi/mai részhezhttp://www.starwars.com/video/view/001111.html Jó lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Várós! Egyébként nem ez az előzetes volt a 3x01-02 végén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Várós! Egyébként nem ez az előzetes volt a 3x01-02 végén? De igen! Ez jobb minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. (szerkesztve) A Delta Squad TCW videóban Obi Wan-nak már új modellje van. Nincs rajta a klónpáncél, és az arca is más. Ezek szerint nem is kell várni az S4-ig az arculatváltással. Szerkesztve: 2010. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. A karján még van páncél, de ez már tényleg más modell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Akkor ennyi, nem kell itt várni az S4-ig, jön már évad közben (vagy a végén) az arculatváltás. Lám, marad azért egy kevés a klónpáncélból. Kíváncsi vagyok Anakinra...remélem izmosabb, testesebb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Nekem a páncél nélküli Obi-van az igazi. Örülni fogok, ha a filmes kinézethez fognak jobban hasonlítani a figurák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Kíváncsi vagyok Anakinra...remélem izmosabb, testesebb lesz.Izmos ő! Nézd meg a Lethal Trackdown gyengélkedős jelenetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Spoiler: Egyébként szerintem a Delta Szakasz biztosan fog még többet szerepelni, ha a harmadik évadban nem is lesz sok jelentőségük. Kétlem, hogy csak egy jelenet kedvéért modellezték le őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Aki tud a 3. évad részeihez nem torrentes linket, kérem, hogy pm-ben jelezze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Ahogy elnézem akkor ez egy amolyan "kiegészítő" évad lesz. Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Aki tud a 3. évad részeihez nem torrentes linket, kérem, hogy pm-ben jelezze Megy a PM. Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit.Nem csak ilyen titkokra gondoltak, hanem az SW univerzum kérdéseire is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 24. (szerkesztve) Filloni azt mondta, hogy a Delta Squad csak egy apró jelenetben fog szerepelni a 3. évadban, lehet, hogy éppen ennyi ami itt is látható. Megjegyzem a modelljük nagyon komoly, ebből nyilván az következik, hogy a 4. évadban lesz komolyabb szerepük. Szerkesztve: 2010. Szeptember 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Nézzem meg már most az új részt, vagy üljek még egy kicsit rajta? Eddig ma ez a legnehezebb döntésem... a vajas vagy lekváros kenyér után. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) TCW normál http://www.megaupload.com/?d=7DAARR6H TCW HD http://www.megaupload.com/?d=56YGR4D0 Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Köszi a linket Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Lok Durd! Jó volt az új epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Lok Durd! Jó volt az új epizód? Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad. Spoiler: A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad. A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! A Senaty Spy -hoz? Egyik nagy kedvencem, szóval jöhet. Jó munkát a fordításhoz. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Egyik leggyengébb epizód szerintem a SS. Belenéztem a mostaniba, és hát kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Egyik leggyengébb epizód szerintem a SS. Belenéztem a mostaniba, és hát kíváncsi leszek.Én kedvelem a politikát a TCW -ben. Az SS mellesleg remek felvezetése a Geonosisi szálnak. Jövőhéten egyébként dupla rész lesz megint! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Én kedvelem a politikát a TCW -ben. Az SS mellesleg remek felvezetése a Geonosisi szálnak. Jövőhéten egyébként dupla rész lesz megint! Nekem sincs bajom a politikával, sőt azok a részek gyakran jobban tetszenek, mint amiben csak lövöldözés van. Ettől függetlenül azt a részt mindig kihagyom. És ha ebben a részben Organa meg JJ...akkor azért annyira nem várom, de persze remélem tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. (szerkesztve) Ha valaki nézte az SW.com episode guidot....nem nagy spoiler, de érdekes. Spoiler: Nu ezt is megéltük....SECRET REVEALED. Az EPIII-ban nem a Tantive IV látható. Szerkesztve: 2010. Szeptember 25. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 25. Na egész jó kis rész volt. Számomra sokkal jobb mint a Senate Spy. De azt hiszem a köv rész überkirály lesz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.