Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mi az hogy új státuszba lép a sorozat a 4. évadtól? Maradjon meg a jelenlegi látvány...nekem nem hiányzik a full realisztikus CGI. Annak örülök, ha a sorozat látványban fejlődik, de a jellemző éles ívek és a stílus maradjon változatlan.
Jaj istenkém nem erről van szó, hanem a módozaton. :) Ne parázz már azonnal. Új, páncél nélküli Obi modell, Ahsoka kicsit idősebben, stb. Nem a sorozat stílusa változik hanem a szereplő kinézete. Ha változik...
Hozzászólás ideje:

Az király lesz...bár nekem Obi páncélban az igazi. :) Viszonat Anakinnak legyen végre hosszú haja...és legyen egy kicsit izmosabb a teste.

Hozzászólás ideje:

A filmes Obi más mint a TCW-s alteregó. A TCW-s karakter összefort a páncéllal. Obi a filmekben sokkal inkább egy bölcs szerzetes, mint a TCW álltal megjelenített klasszikus értelembe vett lovag. Egy lovagon pedig legyen páncél, ez a minimum. A TCW a Jediket kevésbé szerzetesként, mint harcos lovagként ábrázolja, így érthető a páncél használata.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a filmben is eléggé harcias lovag formát ölt, pláne, mikor kivont karddal lovagol Bogán. :) A Jedik amúgy sem páncélos lovagok, őket az Erő vértezi fel, nem holmi kevlár. Szépen, szabaduljanak csak meg tőle és kezdjenek az ep3-as önmaguk felé vándorolni. Eleve ez lenne az egyik lényege a TCW-nek, hogy az ep2 és 3 közötti időszakot nagyjából hitelesen adja vissza, akkor pedig nem szabad két különféle Anakinról és két különféle Obi-Wanról beszélnünk.

Hozzászólás ideje:

A Delta Squad TCW videóban Obi Wan-nak már új modellje van. Nincs rajta a klónpáncél, és az arca is más.

Ezek szerint nem is kell várni az S4-ig az arculatváltással.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Akkor ennyi, nem kell itt várni az S4-ig, jön már évad közben (vagy a végén) az arculatváltás. Lám, marad azért egy kevés a klónpáncélból. :)

Kíváncsi vagyok Anakinra...remélem izmosabb, testesebb lesz.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Egyébként szerintem a Delta Szakasz biztosan fog még többet szerepelni, ha a harmadik évadban nem is lesz sok jelentőségük. Kétlem, hogy csak egy jelenet kedvéért modellezték le őket.

Hozzászólás ideje:
Ahogy elnézem akkor ez egy amolyan "kiegészítő" évad lesz. :)
Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. :) Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit.
Hozzászólás ideje:
Aki tud a 3. évad részeihez nem torrentes linket, kérem, hogy pm-ben jelezze :)
Megy a PM. :)

Végül is már az évad "alcíme" is ezt sugallja: Secrets Revealed. :) Szerintem jó ötlet, ha segít megválaszolni legalább részben az előző két évad megválaszolatlanul maradt kérdéseit.
Nem csak ilyen titkokra gondoltak, hanem az SW univerzum kérdéseire is. :)
Hozzászólás ideje:

Filloni azt mondta, hogy a Delta Squad csak egy apró jelenetben fog szerepelni a 3. évadban, lehet, hogy éppen ennyi ami itt is látható. Megjegyzem a modelljük nagyon komoly, ebből nyilván az következik, hogy a 4. évadban lesz komolyabb szerepük.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nézzem meg már most az új részt, vagy üljek még egy kicsit rajta? Eddig ma ez a legnehezebb döntésem... a vajas vagy lekváros kenyér után. :) XD

Hozzászólás ideje:
Lok Durd! Jó volt az új epizód?

Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció :) . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad.

Spoiler:

A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! :)

Hozzászólás ideje:
Nekem nagyon bejött, talán a Senate Spy-hoz tudnám hasonlítani, csak egy kicsit több benne az akció :) . Na de most fordítok tovább, mielőtt még a jónép fellázad.

A következő rész amúgy a Papanoidás lesz, lesz benne megint Ahsoka, és... GREEDO! :)

A Senaty Spy -hoz? Egyik nagy kedvencem, szóval jöhet. :) Jó munkát a fordításhoz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Én kedvelem a politikát a TCW -ben. Az SS mellesleg remek felvezetése a Geonosisi szálnak. Jövőhéten egyébként dupla rész lesz megint!

Nekem sincs bajom a politikával, sőt azok a részek gyakran jobban tetszenek, mint amiben csak lövöldözés van. Ettől függetlenül azt a részt mindig kihagyom. És ha ebben a részben Organa meg JJ...akkor azért annyira nem várom, de persze remélem tévedek. :)

Hozzászólás ideje:

Ha valaki nézte az SW.com episode guidot....nem nagy spoiler, de érdekes.

Spoiler:

Nu ezt is megéltük....SECRET REVEALED. Az EPIII-ban nem a Tantive IV látható.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Na egész jó kis rész volt. Számomra sokkal jobb mint a Senate Spy. De azt hiszem a köv rész überkirály lesz!!! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.