Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Gyerekek! A regisztrációs problémák nem TCW -s dolgok, kéretik ezt privátban megbeszélni! A többi ilyen hozzászólást törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adam00840 Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. LOL! Most ellentmondtál magadnak. Abban csak csata volt 99% -ban. jo de végül is a mostani cw-be is lehetne több csata.És nem csak mennyiségben hanem minöségben mert a 3 évad alatt összesen nem sok minöségi csata volt egyedül a Malastare-i illetve a Christopsis-i és a Kaminó-i esetleg még a II.Geonosis-i csatákat tudnám kiemelni.A többi csata az borzasztóan színvonaltalan volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. jo de végül is a mostani cw-be is lehetne több csata.És nem csak mennyiségben hanem minöségben mert a 3 évad alatt összesen nem sok minöségi csata volt egyedül a Malastare-i illetve a Christopsis-i és a Kaminó-i esetleg még a II.Geonosis-i csatákat tudnám kiemelni.A többi csata az borzasztóan színvonaltalan voltEz sajnos egyéni szoc. probléma. Engem pl. legkevésbé a csaták érdekelnek. Az csak egy szelete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Ez sajnos egyéni szoc. probléma. Engem pl. legkevésbé a csaták érdekelnek. Az csak egy szelete. Itt meg te kerülték ellentmondásba mivel a 2. évad szavazáson ha jól emlékszem a Landing...-ot jelölted aminek szintén 99%-a csata (na jó legyen 70) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Itt meg te kerülték ellentmondásba mivel a 2. évad szavazáson ha jól emlékszem a Landing...-ot jelölted aminek szintén 99%-a csata (na jó legyen 70) És akkor mi van? Tetszett a rész. Borzalmas lenne ha minden rész csak csatákról szólna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. És akkor mi van? Tetszett a rész. Borzalmas lenne ha minden rész csak csatákról szólna.Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt Legalább rávílágítanak a háttére is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt Kronológiailag nem úgy következnek a részek, ahogy levetítették őket, szóval majd ha kapunk egy "hivatalos" sorrendet és aszerint nézzük, rögtön nem lesz csak politikai és csak akcióval foglalkozó részek sokasága egymás után. A 3. évad elég szembetűnően foglalkozik az eddig háttérbe szorult dolgokkal, mint a politika, ármánykodás és társai, sokszor az akció rovására. De én sem igazán értem, mi ezzel a baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. én nem azt mondom hogy csak csatákrol szóljon de igazán megcsinálhatnák ugy a sorozatot mint anno a régi Tartakowsky féle cw-t. Nekem Trtakowsky CW-je egyáltalán nem jön be. Rondának tartom a rajzokat, és sok benne a felesleges túlzás. A TCW nekem mindenféleképpen jobban tetszik, mint az elődje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. 20. rész 720p dual Spoiler: http://www.multiupload.com/A6T2D5H6S8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Ne értsen félre senki nekem nagyon bejönnek ezek a részek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Ne értsen félre senki nekem nagyon bejönnek ezek a részek is Nem meg ezek a részek jönnek be inkább, mint a harcolósok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. A Pursuit of peace után szünet jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. A Pursuit of peace után szünet jön?Nem tudni, de elvileg nem. Viszont ha mégis, akkor idén már nem lesz új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Nekem Trtakowsky CW-je egyáltalán nem jön be. Rondának tartom a rajzokat, és sok benne a felesleges túlzás. A TCW nekem mindenféleképpen jobban tetszik, mint az elődje. Hát én azt is nagyon imádtam. A Samurai Jack DVD-k mellett az eredeti Clone Wars DVD-k (NTSC DVD-k alapján) voltak az első 4kids projektek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. A Pursuit of peace után szünet jön? Szerintem utána lesz a téli szünet, tavaly is december 4-e után volt. Máskülönben már a címekről is többet tudnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Ezzel teljes a második évad 720p-s dual változata 21 Dual 720p Spoiler: http://www.multiupload.com/5PPY4IYK4O Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. De soká jön még Opress. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Szerintem utána lesz a téli szünet, tavaly is december 4-e után volt. Máskülönben már a címekről is többet tudnánk.Nem hiszem, hogy egy hónapos szünet lenne. Szerintem a Pursuit of Peace után még lesz két rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Nem hiszem, hogy egy hónapos szünet lenne. Szerintem a Pursuit of Peace után még lesz két rész. Úgy legyen. Én a korábbi évadok vetítési dátumaiból indultam ki. A 3. évad ráadásul előbb is kezdődött az 1-2-nél, így elvileg még hamarabb kellett volna kezdődnie a szünetnek. Persze az csak jó hír, ha nem folytatják a 2. évadban elkezdett adásrendszert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Úgy legyen. Én a korábbi évadok vetítési dátumaiból indultam ki. A 3. évad ráadásul előbb is kezdődött az 1-2-nél, így elvileg még hamarabb kellett volna kezdődnie a szünetnek. Persze az csak jó hír, ha nem folytatják a 2. évadban elkezdett adásrendszert.Igazad volt sajnos. December 3 után majd csak január 7 -én lesz új rész.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Igazad volt sajnos. December 3 után majd csak január 7 -én lesz új rész....Ó, de kár.... Viszont megérthető, hamar vége lenne az évadnak, ha mindig adnák... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ó, de kár.... Viszont megérthető, hamar vége lenne az évadnak, ha mindig adnák... A fele ment le idén. Remélem a megmaradt 11 részt nem májusig nyújtják, mert akkor hatalmas lyukak lesznek a tavaszi etapban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Így fordítóként kicsit másként érzékeli az ember a szüneteket . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Így fordítóként kicsit másként érzékeli az ember a szüneteket .Örülsz mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Nincs a héten rész? Pedig néztem volna. Az is zomorú, hogy jövő héten egy majd egy hónap szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Igazad volt sajnos. December 3 után majd csak január 7 -én lesz új rész.... Sajnos várható volt. Annyiból viszont pozitívum, hogy kevesebbet kell várni a következő évadra. Ha január 7 után hetente adják az új részeket, így is lesz vagy 6 hónap hiatus... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. (szerkesztve) Sajnos várható volt. Annyiból viszont pozitívum, hogy kevesebbet kell várni a következő évadra. Ha január 7 után hetente adják az új részeket, így is lesz vagy 6 hónap hiatus... Kezdjék el tavasszal a 4 . évadot. Szerkesztve: 2010. November 30. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Felkerült a Hunt for Ziro fullos epizód guide -ja! Hálás köszönet Dzséjtnek! És hogy egy klasszikussal éljek, "annyi extrát halmozott fel mint két Mammma Hutt". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. (szerkesztve) Ahsley Eckstein interjú. Szerkesztve: 2010. December 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.