Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
LOL! Most ellentmondtál magadnak. Abban csak csata volt 99% -ban. :D

jo de végül is a mostani cw-be is lehetne több csata.És nem csak mennyiségben hanem minöségben mert a 3 évad alatt összesen nem sok minöségi csata volt egyedül a Malastare-i illetve a Christopsis-i és a Kaminó-i esetleg még a II.Geonosis-i csatákat tudnám kiemelni.A többi csata az borzasztóan színvonaltalan volt

Hozzászólás ideje:
jo de végül is a mostani cw-be is lehetne több csata.És nem csak mennyiségben hanem minöségben mert a 3 évad alatt összesen nem sok minöségi csata volt egyedül a Malastare-i illetve a Christopsis-i és a Kaminó-i esetleg még a II.Geonosis-i csatákat tudnám kiemelni.A többi csata az borzasztóan színvonaltalan volt
Ez sajnos egyéni szoc. probléma. Engem pl. legkevésbé a csaták érdekelnek. Az csak egy szelete.
Hozzászólás ideje:
Ez sajnos egyéni szoc. probléma. Engem pl. legkevésbé a csaták érdekelnek. Az csak egy szelete.

Itt meg te kerülték ellentmondásba mivel a 2. évad szavazáson ha jól emlékszem a Landing...-ot jelölted aminek szintén 99%-a csata (na jó legyen 70) :D

Hozzászólás ideje:
Itt meg te kerülték ellentmondásba mivel a 2. évad szavazáson ha jól emlékszem a Landing...-ot jelölted aminek szintén 99%-a csata (na jó legyen 70) :D
És akkor mi van? Tetszett a rész. Borzalmas lenne ha minden rész csak csatákról szólna.
Hozzászólás ideje:
És akkor mi van? Tetszett a rész. Borzalmas lenne ha minden rész csak csatákról szólna.
Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt :D
Hozzászólás ideje:
Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt :)

Legalább rávílágítanak a háttére is.

Hozzászólás ideje:
Ez így van, csak jó lenne egy kicsit vegyítve, mert a harmadik évad eddig szinte csak politikai volt :)

Kronológiailag nem úgy következnek a részek, ahogy levetítették őket, szóval majd ha kapunk egy "hivatalos" sorrendet és aszerint nézzük, rögtön nem lesz csak politikai és csak akcióval foglalkozó részek sokasága egymás után.

A 3. évad elég szembetűnően foglalkozik az eddig háttérbe szorult dolgokkal, mint a politika, ármánykodás és társai, sokszor az akció rovására. De én sem igazán értem, mi ezzel a baj? :D

Hozzászólás ideje:
én nem azt mondom hogy csak csatákrol szóljon de igazán megcsinálhatnák ugy a sorozatot mint anno a régi Tartakowsky féle cw-t.

Nekem Trtakowsky CW-je egyáltalán nem jön be. Rondának tartom a rajzokat, és sok benne a felesleges túlzás.

A TCW nekem mindenféleképpen jobban tetszik, mint az elődje.

Hozzászólás ideje:
Nekem Trtakowsky CW-je egyáltalán nem jön be. Rondának tartom a rajzokat, és sok benne a felesleges túlzás.

A TCW nekem mindenféleképpen jobban tetszik, mint az elődje.

Hát én azt is nagyon imádtam.

A Samurai Jack DVD-k mellett az eredeti Clone Wars DVD-k (NTSC DVD-k alapján) voltak az első 4kids projektek ;)

Hozzászólás ideje:
Nem hiszem, hogy egy hónapos szünet lenne. Szerintem a Pursuit of Peace után még lesz két rész.

Úgy legyen. :) Én a korábbi évadok vetítési dátumaiból indultam ki. A 3. évad ráadásul előbb is kezdődött az 1-2-nél, így elvileg még hamarabb kellett volna kezdődnie a szünetnek. Persze az csak jó hír, ha nem folytatják a 2. évadban elkezdett adásrendszert.

Hozzászólás ideje:
Úgy legyen. :) Én a korábbi évadok vetítési dátumaiból indultam ki. A 3. évad ráadásul előbb is kezdődött az 1-2-nél, így elvileg még hamarabb kellett volna kezdődnie a szünetnek. Persze az csak jó hír, ha nem folytatják a 2. évadban elkezdett adásrendszert.
Igazad volt sajnos. December 3 után majd csak január 7 -én lesz új rész....
Hozzászólás ideje:
Ó, de kár.... :)

Viszont megérthető, hamar vége lenne az évadnak, ha mindig adnák...

Hozzászólás ideje:

Nincs a héten rész? Pedig néztem volna. Az is zomorú, hogy jövő héten egy majd egy hónap szünet.

Hozzászólás ideje:

Sajnos várható volt. Annyiból viszont pozitívum, hogy kevesebbet kell várni a következő évadra. Ha január 7 után hetente adják az új részeket, így is lesz vagy 6 hónap hiatus...

Hozzászólás ideje:
Sajnos várható volt. Annyiból viszont pozitívum, hogy kevesebbet kell várni a következő évadra. Ha január 7 után hetente adják az új részeket, így is lesz vagy 6 hónap hiatus...

Kezdjék el tavasszal a 4 . évadot. :roll:

Szerkesztve: - Darth Revan9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.