Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Wow Már az első felét is imádtam az évadnak, de azt hiszem, a második felétől le fogok petézni Pötyet javítottak az animáción. Ráadásul két újabb Tanácstag. Remek! Szerk.: tudna valaki egy letölthető változatot adni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerk.: tudna valaki egy letölthető változatot adni? Itt találsz linket hozzá. Rögtön az első hsz -ben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Dzséjt, nem úgy van, hogy te nem szereted a spoilereket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Dzséjt, nem úgy van, hogy te nem szereted a spoilereket? Az előzeteseket mindig megnézi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Itt találsz linket hozzá. Rögtön az első hsz -ben van. Köszi szépen. Jesszus, ez a fórum még működik? Anno innét milyen jó dolgokat lehetett leszedni az ep3-ról (köztük a hyperspace cuccait). Dzséjt, nem úgy van, hogy te nem szereted a spoilereket? Hát tudod, ha öreg memóriád még működne, akkor nem kérdeznél hülyeségeket. Mint korábban máááár vagy ezerszer leírtam, magam válogatom meg, mit olvasok el (már ha nem nyomják a képembe a spoiler használata nélkül). És az évad trailereket mindig megnézem (az epizód előzeteseit viszont soha). Már csak azért is, mert ugye egy sci-fi oldalon film- és játékrovatba írok cikkeket, és mivel az oldal egyetlen olyan cikkírója vagyok, aki nem viszolyog az ep1-2-3-tól és a TCW-től, így az ilyesmit már csak kötelességből is meg kell néznem és kiraknom oda. Szóval, a kötözködés még mindig nem megy neked velem szemben. Beeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Köszi szépen. Jesszus, ez a fórum még működik? Anno innét milyen jó dolgokat lehetett leszedni az ep3-ról (köztük a hyperspace cuccait). Bizony működik! Még mindig a legjobb és leggyorsabb hírforrás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hát tudod, ha öreg memóriád még működne, akkor nem kérdeznél hülyeségeket. Mint korábban máááár vagy ezerszer leírtam, magam válogatom meg, mit olvasok el (már ha nem nyomják a képembe a spoiler használata nélkül). És az évad trailereket mindig megnézem (az epizód előzeteseit viszont soha). Már csak azért is, mert ugye egy sci-fi oldalon film- és játékrovatba írok cikkeket, és mivel az oldal egyetlen olyan cikkírója vagyok, aki nem viszolyog az ep1-2-3-tól és a TCW-től, így az ilyesmit már csak kötelességből is meg kell néznem és kiraknom oda. Szóval, a kötözködés még mindig nem megy neked velem szemben. Beeee Szóval akkor azt mondod, hogy van különbség a bolhaf*ng és a hangyaf*ng között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szóval akkor azt mondod, hogy van különbség a bolhaf*ng és a hangyaf*ng között? Miért, szerinted nincs? Ezzel tuti vitatkoznának a bolhák és a hangyák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. (szerkesztve) Nekem annyira nem jött be, szerintem már túl sok benne a fantasy. Inkább csinálnának még egy Landing at the Point Rain stílusú részt (mert nálam még mindig az van a topon(egy hajszállal megelőzve a Clone Cadets-t)) Szerkesztve: 2010. December 15. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Nekem annyira nem jött be, szerintem már túl sok benne a fantasy. Inkább csinálnának még egy Landin at the Point Rain stílusú részt (mert nálam még mindig az van a topon(egy hajszállal megelőzve a Clone Cadets-t)) Elég volt abból egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Nagggyon jó az új előzetes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Nagggyon jó az új előzetes! Látom TibiKém Te még mindig figyelemmel kíséred a dolgok alakulását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. tök kúl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hát, én még nem tudom, hogy ez a fantasy stílus majd mennyire fog tetszeni, egyelőre kicsit furcsa, de majd meglátjuk. Látványosnak látványos, az biztos. Viszont az utolsó képkockák nagyon durvák... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Én 5 percenként nézem meg az előzetest, annyira jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Én 5 percenként nézem meg az előzetest, annyira jó Én nem ötpercenként, de azért többször is. A duel of the fates mindig is ütött, és itt a képekkel együtt meg pláne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Én nem ötpercenként, de azért többször is. A duel of the fates mindig is ütött, és itt a képekkel együtt meg pláne. Hát nagyon ütős az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Az éjnővérek. Oldie ez kedvedre való lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Micsoda fétisrucis csajok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Micsoda fétisrucis csajok Mondtam én. Tetszene a dolog? Még Ventress is kicsinosodott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Mondtam én. Tetszene a dolog? Még Ventress is kicsinosodott. Á, fényvasvillával kergetném el őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. (szerkesztve) Egyéb okok miatt nem nagyon tudtam követni az oldalt és most ahogy visszanéztem az a gonosz Ahsoka Remélem nem akarják kinyiffantani meg amikor a videóban kinyitja azt a zöldes szemét engem kiráz a hideg (olyan félig jó félig rosz érzésem van tőle vagy nem is jó hanem... ) Szerkesztve: 2010. December 16. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Nekem tetszik ez a gonosz Ahsoka dolog. Remélem a halála, ha bekövetkezik kellően drámai lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Nekem tetszik ez a gonosz Ahsoka dolog. Remélem a halála, ha bekövetkezik kellően drámai lesz. Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból. Szerintem max. az utolsó évadban fog kikerülni belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból. Szerintem is időszerű lenne. Ideje sötétíteni az eseményeken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból. Miért lesz lassan ideje? 5 évados a sorozat, alig vagyunk túl a felén, de amúgy sincs előírva, hogy meg kellene halnia a végén. Számtalan egyéb lehetőség is szóba jöhet, amiért később nem láthatjuk. Persze tudom, hogy a trailer felkavarta a kedélyeket, de én még nem vonnék le messzemenő következtetéseket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Az Ep 3-ban Anakint beválasztják a Jedi-Tanácsba és nem adják meg neki a mester címet. Ha akkor van padavanja és tagja a Tanácsnak, akkor miért nem adják meg neki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Én meg cancelt is nyomok a sorozatra, ha Ahsokát már a harmadik évadban kiírják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Az Ep 3-ban Anakint beválasztják a Jedi-Tanácsba és nem adják meg neki a mester címet. Ha akkor van padavanja és tagja a Tanácsnak, akkor miért nem adják meg neki? De miért kéne emiatt már a harmadik évadban kiírni, vagy egyáltalán, miért kéne emiatt megölni? Semmiért. Ráér a 88. évad legvégén eltüntetni. Amúgy is ő az egyetlen főszereplő, akiért lehet izgulni. Kolosszális baromság lenne most kiírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.