Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Wow :o Már az első felét is imádtam az évadnak, de azt hiszem, a második felétől le fogok petézni :)

Pötyet javítottak az animáción. Ráadásul két újabb Tanácstag. Remek!

Szerk.: tudna valaki egy letölthető változatot adni?

Hozzászólás ideje:

Itt találsz linket hozzá. Rögtön az első hsz -ben van.

Köszi szépen.

Jesszus, ez a fórum még működik? :):o Anno innét milyen jó dolgokat lehetett leszedni az ep3-ról (köztük a hyperspace cuccait).

Dzséjt, nem úgy van, hogy te nem szereted a spoilereket? :P:D

Hát tudod, ha öreg memóriád még működne, akkor nem kérdeznél hülyeségeket. Mint korábban máááár vagy ezerszer leírtam, magam válogatom meg, mit olvasok el (már ha nem nyomják a képembe a spoiler használata nélkül). És az évad trailereket mindig megnézem (az epizód előzeteseit viszont soha). Már csak azért is, mert ugye egy sci-fi oldalon film- és játékrovatba írok cikkeket, és mivel az oldal egyetlen olyan cikkírója vagyok, aki nem viszolyog az ep1-2-3-tól és a TCW-től, így az ilyesmit már csak kötelességből is meg kell néznem és kiraknom oda. :D Szóval, a kötözködés még mindig nem megy neked velem szemben. Beeee :P

Hozzászólás ideje:

Hát tudod, ha öreg memóriád még működne, akkor nem kérdeznél hülyeségeket. Mint korábban máááár vagy ezerszer leírtam, magam válogatom meg, mit olvasok el (már ha nem nyomják a képembe a spoiler használata nélkül). És az évad trailereket mindig megnézem (az epizód előzeteseit viszont soha). Már csak azért is, mert ugye egy sci-fi oldalon film- és játékrovatba írok cikkeket, és mivel az oldal egyetlen olyan cikkírója vagyok, aki nem viszolyog az ep1-2-3-tól és a TCW-től, így az ilyesmit már csak kötelességből is meg kell néznem és kiraknom oda. :D Szóval, a kötözködés még mindig nem megy neked velem szemben. Beeee :P

Szóval akkor azt mondod, hogy van különbség a bolhaf*ng és a hangyaf*ng között? :D
Hozzászólás ideje:

Nekem annyira nem jött be, szerintem már túl sok benne a fantasy. Inkább csinálnának még egy Landing at the Point Rain stílusú részt (mert nálam még mindig az van a topon(egy hajszállal megelőzve a Clone Cadets-t))

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Nekem annyira nem jött be, szerintem már túl sok benne a fantasy. Inkább csinálnának még egy Landin at the Point Rain stílusú részt (mert nálam még mindig az van a topon(egy hajszállal megelőzve a Clone Cadets-t))

Elég volt abból egy.

Hozzászólás ideje:

Hát, én még nem tudom, hogy ez a fantasy stílus majd mennyire fog tetszeni, egyelőre kicsit furcsa, de majd meglátjuk. Látványosnak látványos, az biztos. :) Viszont az utolsó képkockák nagyon durvák...

Hozzászólás ideje:

Én nem ötpercenként, de azért többször is. :) A duel of the fates mindig is ütött, és itt a képekkel együtt meg pláne. :)

Hát nagyon ütős az biztos :D

Hozzászólás ideje:

:o Egyéb okok miatt nem nagyon tudtam követni az oldalt és most ahogy visszanéztem az a gonosz Ahsoka :o Remélem nem akarják kinyiffantani :nana: meg amikor a videóban kinyitja azt a zöldes szemét engem kiráz a hideg :|

(olyan félig jó félig rosz érzésem van tőle vagy nem is jó hanem... :D )

Szerkesztve: - misi920

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik ez a gonosz Ahsoka dolog. Remélem a halála, ha bekövetkezik kellően drámai lesz.

Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból.

Hozzászólás ideje:

Valahogy biztos megoldják, hogy visszatérjen a jó oldalra, bár már lassan ideje lesz, hogy valahogy kikerüljön a sorozatból.

Szerintem is időszerű lenne. Ideje sötétíteni az eseményeken.

Hozzászólás ideje:

Miért lesz lassan ideje? 5 évados a sorozat, alig vagyunk túl a felén, de amúgy sincs előírva, hogy meg kellene halnia a végén. Számtalan egyéb lehetőség is szóba jöhet, amiért később nem láthatjuk. Persze tudom, hogy a trailer felkavarta a kedélyeket, de én még nem vonnék le messzemenő következtetéseket...

Hozzászólás ideje:

Az Ep 3-ban Anakint beválasztják a Jedi-Tanácsba és nem adják meg neki a mester címet. Ha akkor van padavanja és tagja a Tanácsnak, akkor miért nem adják meg neki?

Hozzászólás ideje:

Az Ep 3-ban Anakint beválasztják a Jedi-Tanácsba és nem adják meg neki a mester címet. Ha akkor van padavanja és tagja a Tanácsnak, akkor miért nem adják meg neki?

De miért kéne emiatt már a harmadik évadban kiírni, vagy egyáltalán, miért kéne emiatt megölni? Semmiért. Ráér a 88. évad legvégén eltüntetni. Amúgy is ő az egyetlen főszereplő, akiért lehet izgulni. Kolosszális baromság lenne most kiírni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.