NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. (szerkesztve) Az EP3-as dologgal kapcsolatban igazad van, tényleg kissé hitelét veszti a dolog. Elvileg látomásban fog megjelenni, ami véleményem szerint nem teljesen ugyanaz mint az EP3-as dolog Szerkesztve: 2011. Január 20. - Ody Mandrell Használjátok a spoiler gombot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Kösz, egyelőre idézés nélkül is elég ennyi Mára túl sok volt az izgalmakból (a valódi világban is... ez egy minden téren elsz*rt nap volt nekem ). Kár, pedig annyira frappáns és ide illő. OFF Remélem holnap egy szebb napra ébredsz. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Most inkább nem írom le, mint gondolok a hírben szereplő illető TCW-beli szerepléséről, mert csúnya lenne. A kolosszális marhaság kifejezés talán még elmegy Sorry, de valóban ezt gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Most inkább nem írom le, mint gondolok a hírben szereplő illető TCW-beli szerepléséről, mert csúnya lenne. A kolosszális marhaság kifejezés talán még elmegy Sorry, de valóban ezt gondolom. Előbb tájékozódhatnál mielőtt kolosszális marhaságokat írsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. A kedvenc Jedim újra a színen? Bravó. Ugyanakkor az első gondolatom nekem is az EP 3 volt. Mert így akkor érdekes Obi-Wan hitetlenkedő kérdése. Egy viszont tuti. A Mortis-trilógia lesz nálam a legjobb eseménysorozat. Amiről szól és amit megmagyaráz arra nagyon rég kiváncsi vagyok. Hihetetlen mennyire kibővíti a TCW ,a filmek által nem nagyon, vagy semmenyire megmagyarázott történéseket. Anakin vívódik a sötét oldal és a világos közt. Valami fenomenális. Ahogy Ody írta szerintem ez lesz Anakin dagobah-i barlangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Bizony frenkie, szuper lesz. Érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Oldie Itt nem Qui-Gon, mint Yodával való beszélgetős emberke fog visszatérni, hanem, mint egy látomás, amit rendszerint a Sötét Oldal közeledése okoz az emberek számára. Tévképzet, hasonló Luke Dagobah-i Vader látomásához. Leginkább a Kotor 2 játékban tapasztalható koribbani barlanghoz tudnám ezt hasonlítani, nem tudom, játszottál-e vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Bizony frenkie, szuper lesz. Érzem. Nagyon-nagyon várós. Rég éreztem már ilyet tán az ep 3 elött, hogy na nem sokára megtudom hogyan lesz Anakinból Vader. itt is hasonló kaliberü információhalmazt várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. (szerkesztve) Nagyon-nagyon várós. Rég éreztem már ilyet tán az ep 3 elött, hogy na nem sokára megtudom hogyan lesz Anakinból Vader. itt is hasonló kaliberü információhalmazt várok. Engem is telejsen felpörgetett. De ez a misztikus vonal, főleg ami Anakin és a prófécia körül összpontosul, az nagyon várós! Jól írod, hogy hatalmas lyukakat tömködhet be ha jól csinálják meg. Phobos! Teljesen így gondolom én is! Szerkesztve: 2011. Január 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Engem is telejsen felpörgetett. De ez a misztikus vonal, főleg ami Anakin és a prófécia körül összpontosul, az nagyon várós! Jól írod, hogy hatalmas lyukakat tömködhet be ha jól csinálják meg. Phobos! Teljesen így gondolom én is! Engem is a profécia körüli rejtély(talán) megmagyarázása érdekel leginkább. Van egy olyan érzésem hogy erre Obi-Wan mestere fog választ adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Engem is a profécia körüli rejtély(talán) megmagyarázása érdekel leginkább. Van egy olyan érzésem hogy erre Obi-Wan mestere fog választ adni. Még jó, hogy ez a rész a jövőhéten lesz. Bár a holnapi se lesz kutya! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Még jó, hogy ez a rész a jövőhéten lesz. Bár a holnapi se lesz kutya! Nekem minden olyan nap mikor új TCW van a Mennyországgal egyenlő. Egyik részre se tudnék ma már negatívumot mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Oldie Itt nem Qui-Gon, mint Yodával való beszélgetős emberke fog visszatérni, hanem, mint egy látomás, amit rendszerint a Sötét Oldal közeledése okoz az emberek számára. Tévképzet, hasonló Luke Dagobah-i Vader látomásához. Leginkább a Kotor 2 játékban tapasztalható koribbani barlanghoz tudnám ezt hasonlítani, nem tudom, játszottál-e vele. Meglátjuk.Nem, nem játszottam vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. (szerkesztve) Nem találok szavakat. Az SW:CW tényleg a csúcsra lett járatva és könnyedén lerugdosta a korábbi trónbitorlót a scifik trónjáról. Liam Neesontól pedig tökéletes PR fogás ez a kis házi feladat. Bravó. Ez a világ egyébként az a holografikus lesz, amit az évad második felét bemutató trailerben láttunk? Mert úgy nem csodálkozok, ha a szellemek láthatóvá válnak. Szerkesztve: 2011. Január 20. - Platschu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Elvileg látomásban fog megjelenni, ami véleményem szerint nem teljesen ugyanaz mint az EP3-as dolog Nem, de ha a látomásban valóban Qui-Gon szerepel, ugyanúgy értelmét veszti Obi-Wan Ep3-as csodálkozása, mintha szellem lenne. Hiszen így is, úgyis visszatérne az Erő honából. Az egyedüli jó magyarázat az lenne erre, ha valójában nem Qui-Gonnal beszélne Obi-Wan a látomásban. A Mortis-on nem lenne túl meglepő az ilyesféle trükk. Ha Ahsokát átállítják a sötét oldalra, hogy Anakinnal is ezt tegyék, egy Qui-Gon bőrébe bújtatott valaki már igazán semmiség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Ez a világ egyébként az a holografikus lesz, amit az évad második felét bemutató trailerben láttunk? Mert úgy nem csodálkozok, ha a szellemek láthatóvá válnak. Az a világ lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Én azt szólom Qui-Gonn feltűnéséhez, hogy örülnék, ha az ilyen információkat az aktuális epizódból, és nem a hírekből kéne megtudnom... A spoileres híreknek legalább a mindenki által látható címét konszolidáljuk már egy jó nagy spoiler jellel utána... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Én azt szólom Qui-Gonn feltűnéséhez, hogy örülnék, ha az ilyen információkat az aktuális epizódból, és nem a hírekből kéne megtudnom... A spoileres híreknek legalább a mindenki által látható címét konszolidáljuk már egy jó nagy spoiler jellel utána... Annyit szólnék Eszter kollegina védelmében, hogy maga az sw.com is nagy betűkkel írta ki, és más oldalak se rejtették spoiler gomb mögé a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Annyit szólnék Eszter kollegina védelmében, hogy maga az sw.com is nagy betűkkel írta ki, és más oldalak se rejtették spoiler gomb mögé a dolgot. Attól még ez Spoiler. Ilyenkor jó lenne, ha az elején a címben jelezné Pl: SPOILER: Qui-Gon a TCW-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nem találok szavakat. Az SW:CW tényleg a csúcsra lett járatva és könnyedén lerugdosta a korábbi trónbitorlót a scifik trónjáról. Melyik sorozatra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hála istennek, ha tegnap nem is, hála a sorozatjunkie-nak, ma biztos megtudtam volna, hogy XY visszatér És már azt is tudom, ki a hangja (amiért teszem hozzá hűdenagyonnagy pacsi jár a készítőknek!!!!!!!!). Vajon hogy nem fogok minden részletről informálódni jövő hétig? Jövő héten lesz, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hála istennek, ha tegnap nem is, hála a sorozatjunkie-nak, ma biztos megtudtam volna, hogy XY visszatér És már azt is tudom, ki a hangja (amiért teszem hozzá hűdenagyonnagy pacsi jár a készítőknek!!!!!!!!). Vajon hogy nem fogok minden részletről informálódni jövő hétig? Jövő héten lesz, ugye? Igen, a jövőhéten lesz. Egy ekkora hírbe nehéz nem belebotlani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Ez a rész jobb volt, mint az első kettő együtt véve. És a vége... hát én seggre ültem a meglepetéstől (ezért szeretek ilyeneket az epizódban megtudni, nem a hírekből...). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Azt hiszem nem semmi befejezést kaptunk ennek a trilógiának a végére. Tömény akció és brutalitás! És nem akarok spoilerezni, de mi lesz itt még!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Valaki dobna egy letöltési linket, mert menten elájulok az izgalomtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Valaki dobna egy letöltési linket, mert menten elájulok az izgalomtól. Normál: http://www.megaupload.com/?d=YZMBOF83 720p: http://www.megaupload.com/?d=T8B8XC1Y Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. (szerkesztve) Normál: http://www.megaupload.com/?d=YZMBOF83 720p: http://www.megaupload.com/?d=T8B8XC1Y 2 Sopronit útnak indítok, köszi. Szerkesztve: 2011. Január 22. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Fent van az Overlords episode guide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e14-hdtv-xvid-2hd/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 22. Először is köszönet a linkekért Phobos! Másodszor nagyon pörög a TCW! Kint az új episode guide? A filmes érában éreztem ekkora izgalmakat. Ráadásul az általam mértékadónak tartott IGN a Witches of the Mist kritikájában a sorozat eddigi legmagasabb pontszámát adta (9.5)! Remélem tényleg olyan jó mint aminek kinéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.