Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Tudja esetleg valaki, hogy angoloknál leadott TCW részeket honnan lehet leszedni? Konkrétan a Citadel trilógia kellene. http://tehparadox.com/forum/f73/star-wars-clone-wars-2008-s03e18-oar-720p-hdtv-x264-bia-1896292/ http://tehparadox.com/forum/f73/star-wars-clone-wars-2008-s03e20-oar-720p-hdtv-x264-bia-1935342/ Bocs, előbb linkeltem, mint megnéztem volna őket, mert már nem élnek a linkek Szerkesztve: 2011. Április 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. http://tehparadox.com/forum/f73/star-wars-clone-wars-2008-s03e18-oar-720p-hdtv-x264-bia-1896292/ http://tehparadox.com/forum/f73/star-wars-clone-wars-2008-s03e20-oar-720p-hdtv-x264-bia-1935342/ Bocs, előbb linkeltem, mint megnéztem volna őket, mert már nem élnek a linkek Mindegy, azért köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Ezek elvileg már jók: 18-as: http://www.filefactory.com/file/cabed86/n/star.wars.the.clone.wars.2008.s03e18.oar.720p.hdtv.x264.bia.mkv vagy http://www.filesonic.com/file/127730811/star.wars.the.clone.wars.2008.s03e18.oar.720p.hdtv.x264.bia.mkv 19-es: http://www.filesonic.com/file/159250161 és http://www.filesonic.com/file/159249701 20-as: http://www.filefactory.com/file/ca0b6bc/n/star.wars.the.clone.wars.2008.s03e20.oar.720p.hdtv.x264.bia.mkv Ha meg más részek is kellenek, akkor google-ba írd be: Star.Wars.The.Clone.Wars.2008.S03E20.OAR.720p.HDTV.x264-BiA Értelemszerűen a 20-as helyére az aktuális rész száma kerül. Érdemes még a filesonic, filefactory vagy más ilyen oldalakat is beleírni a végére. Szerkesztve: 2011. Április 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Igen, működnek ahogy elnézem! THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Phobos! Simába nincs meg valahol? ami nem 720 p-s. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Phobos! Simába nincs meg valahol? ami nem 720 p-s. csak torrentet találtam http://www.monova.org/torrent/files/4331988/Star_Wars_The_Clone_Wars_-_Season_3_Complete_OAR_HDTV.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. csak torrentet találtam http://www.monova.org/torrent/files/4331988/Star_Wars_The_Clone_Wars_-_Season_3_Complete_OAR_HDTV.html Nagyon jó az! Köszi!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Remek, akkor újra lesz egy kis munkám. A SKYHD-s változatokat fogom használni, mert azok a teljes képet tartalmazzák - nem úgy, mint a webdl- és szintén logo mentesek. Ráadásul PAL, így a hang is maradhat eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Remek, akkor újra lesz egy kis munkám. Ahogy nézem 14-én is dupla rész lesz, tehát elég sok munkád lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Ez már mindjárt jobb kedvcsináló előzetes. 2 nap alatt 2 trailer. Hozzá tudnék szokni. A víz alatti szálban benne lesz Fisto is, ráadásul ugyanabban a szerkóban és ugyanazzal a járművel, mint a CW-ben. A calamari-quarren összetűzés is egyezik. Ráadásul Ahsoka is szerepet kap benne. Valamiért már most úgy érzem, hogy ez a történeti szál baromira be fog jönni. A besalisk Jedi sem semmi kapásból két duplaélű karddal. A Galia-Grievous párbaj is jónak ígérkezik, a végkimenetelt illetően én is arra tippelek, hogy a csaj haláléval ér véget. Az Ep3-ban nem szerepel, ráadásul az EU-szerint is Grievous ölte meg... a körülmények passzolnak. Piell után láthattuk, hogy meg merik lépni. Az Opress-Maul szálat nem meglepő, hogy tartogatják, jelenleg talán ez a legjobban várt sztori, így jó, hogy nem lövik el túl gyorsan. A 8 évados infóval szerintem csak ugratott minket Filoni. Mindig is úgy volt, hogy kb. 100 rész lesz, ami 22 részekre bontva kb. 5 évad. Ráadásul már érezhetően közel a háború vége (a 4. évados előzetesekből is ez szűrhető le), így kétlem, hogy ezt még lehetne eddig húzni. Szépen két részre lehet bontani a sorozatot a karaktermodellek kapcsán. A régiek képviselik a sorozat első felét, az újak a másodikat. Nem lehet véletlen, hogy szinte pont féltávnál (2 és fél évad után) hozták be az új modelleket. Ezzel együtt majd meglátjuk, mi lesz, én már várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. En orulnek neki ha 8 evados lenne,csinaljak addig amig van ertelmes otlettuk ha mar nincs akkor befejezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Viszont a sorozat egyre népszerűbb, szóval lehet, hogy még csak most fog beindulni igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Bennem az is élteti a reményt a 8 évadra, hogy még csak BBY 21 van, azaz a Klónok támadása óta 1 év telt el. Van még 2 év a ROTS-ig, és az eddigi 3 évad mindössze 1 év (BBY 21) történéseit mutatja be. Remélem érthető voltam, de szerintem ezen a dolgon sem szabad átsiklani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Bennem az is élteti a reményt a 8 évadra, hogy még csak BBY 21 van, azaz a Klónok támadása óta 1 év telt el. Van még 2 év a ROTS-ig, és az eddigi 3 évad mindössze 1 év (BBY 21) történéseit mutatja be. Remélem érthető voltam, de szerintem ezen a dolgon sem szabad átsiklani. A christophsisi csata zajlott BBY 21-ben, azóta minimum 1 év el kellett hogy teljen a karakterek öregedése miatt, így már csak kb. 1 év van az Ep3-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Azta az előzetesben nagyon nagy az animáció Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Bennem az is élteti a reményt a 8 évadra, hogy még csak BBY 21 van, azaz a Klónok támadása óta 1 év telt el. Van még 2 év a ROTS-ig, és az eddigi 3 évad mindössze 1 év (BBY 21) történéseit mutatja be. Remélem érthető voltam, de szerintem ezen a dolgon sem szabad átsiklani. Ez esetben Ahsokát esőn növesztik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Ez esetben Ahsokát esőn növesztik Honnan tudod hogy növekednek a torguták? Lehet, hogy 1 év náluk 7 év mint a kutyáknál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Ez már mindjárt jobb kedvcsináló előzetes. 2 nap alatt 2 trailer. Hozzá tudnék szokni. A víz alatti szálban benne lesz Fisto is, ráadásul ugyanabban a szerkóban és ugyanazzal a járművel, mint a CW-ben. A calamari-quarren összetűzés is egyezik. Ráadásul Ahsoka is szerepet kap benne. Valamiért már most úgy érzem, hogy ez a történeti szál baromira be fog jönni. A besalisk Jedi sem semmi kapásból két duplaélű karddal. A Galia-Grievous párbaj is jónak ígérkezik, a végkimenetelt illetően én is arra tippelek, hogy a csaj haláléval ér véget. Az Ep3-ban nem szerepel, ráadásul az EU-szerint is Grievous ölte meg... a körülmények passzolnak. Piell után láthattuk, hogy meg merik lépni. Az Opress-Maul szálat nem meglepő, hogy tartogatják, jelenleg talán ez a legjobban várt sztori, így jó, hogy nem lövik el túl gyorsan. A 8 évados infóval szerintem csak ugratott minket Filoni. Mindig is úgy volt, hogy kb. 100 rész lesz, ami 22 részekre bontva kb. 5 évad. Ráadásul már érezhetően közel a háború vége (a 4. évados előzetesekből is ez szűrhető le), így kétlem, hogy ezt még lehetne eddig húzni. Szépen két részre lehet bontani a sorozatot a karaktermodellek kapcsán. A régiek képviselik a sorozat első felét, az újak a másodikat. Nem lehet véletlen, hogy szinte pont féltávnál (2 és fél évad után) hozták be az új modelleket. Ezzel együtt majd meglátjuk, mi lesz, én már várom. Kb én is így érzem. Az eddig látott modellek, meg egyebek alapján közelítünk az EP3-hoz. Még egy extra évadot el tudok képzelni, de annál tovább nem kéne nyújtani. A christophsisi csata zajlott BBY 21-ben, azóta minimum 1 év el kellett hogy teljen a karakterek öregedése miatt, így már csak kb. 1 év van az Ep3-ig. Hát a christophsisi csata szerintem közelebb áll az EP2-höz, olyan fél év telhetett el a Geonosis óta. Honnan tudod hogy növekednek a torguták? Lehet, hogy 1 év náluk 7 év mint a kutyáknál Ebben az esetben Ahsoka már vénlány lenne az EP4 idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Nem semmi ez az új előzetes. Jó kis akciók lesznek. A vízalatti csata nagyon ígéretes, de a Mon Calamari feletti űrcsata is (abból ítélve, hogy az ARC-170-esek az előző trailerben látott géppel repülnek együtt). Grievous végre talán megmutatja mitől hírhedt. A dupla-duplás fénykardos jedi is marha jó, annak ellenére, hogy nem szeretem a jóknál a fénykard halmozást. Szerintem egy igazán jó jedi egy sima egy pengás fénykarddal is kemény gyerek. Az egyetlen dolog, ami kimondottan nem tetszik, hogy a Phase II-es sisakokról eltűnt a taréj. Ha a filmben ilyenek voltak, akkor most ne akarják jobban hasonlítani őket a rohamosztagos páncélhoz. A nyolc évad szerintem csak duma és remélem nem is húzzák addig. Az új páncél is ara utal, hogy közeledtünk az EP III-hoz időben. Illetve azt sem árt észben tartani, hogy mivel ez animációs sorozat, eléggé előre kell dolgozni. A múltkori írós interjú alapján már megírták az ötödik évadot is. Ha tényleg nyolcat akarnak, akkor arról nem most kell ötletelni, hanem már kb. döntést hozni. Nem emlékszem, hogy tervezi Lucas a 3D-s veziók mozibemutatóját, de úgy rémlik jövőre kezdve és évente. Na, most szerintem jobban jön ki, ha a EP III 3D-s bemutatója előtt kb. évvel véget ér a TCW , semmint, hogy után is még két évvel menjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Llew! Te nem szeretnél jelölteket állítani a harmadik évados szavazásra? Örülnénk neki. Nem minden klónnak volt taréja az EPIII -ban. Szerkesztve: 2011. Április 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Nem minden klónnak volt taréja az EPIII -ban. Csak azoknak nem, amelyek nem ilyen páncélt viseltek. Bár szerintem ez még nem az ep3-as sisak, bár már Phase II. Az ARC-k is Phase II-t használnak, de a taréjuk például nem olyan, mint az ep3-as sisakokon, hanem mint az ep2-eseken. Szóval szerintem ezek is fejlődnek még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Talán az 5. évad után ismét visszamegyünk az időben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Honnan tudod hogy növekednek a torguták? Lehet, hogy 1 év náluk 7 év mint a kutyáknál És Shaak Ti a TFU-ban? Nem látszik nagyon öregnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. És Shaak Ti a TFU-ban? Nem látszik nagyon öregnek. Shaak Ti a TFU-ban elméletileg 57 éves. A togruták is olyan gyorsan öregednek, mint az emberek, különben Ahsoka a 15 évével már egy 100 éven felüli öreglány lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Shaak Ti a TFU-ban elméletileg 57 éves. Igen tudtam hogy 50 felett van ,de érted hogy akartam rávezetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. El ne feledjétek, holnap este hétkor magyar TCW premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. El ne feledjétek, holnap este hétkor magyar TCW premier. Van az negyed 6 is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Van az negyed 6 is Így van én is negyed 6-ról tudok! Phobos! Vannak bíztató infók? Lesz letölthető normál és HD belőlük? 4kids vagy valaki dógzik majd? Addig is élesítem a jó öreg VHS-t! köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Tényleg 17:15 -kor lesz, elnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. (szerkesztve) Phobos! Vannak bíztató infók? Lesz letölthető normál és HD belőlük? 4kids vagy valaki dógzik majd? Vannak Lesz majd normál és 720p is kenand-tól Szerkesztve: 2011. Április 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.