Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bocsi nem szeretnék kukacoskodni, de arra a kérdésre, hogy megcsinálná-e a korábbi részek special edition-jét, pont azt mondta, h "Nem mondanék, nem-et".

(Ez azért nem hiszem, h spoiler)

Erre amúgy már én is gondoltam.

Épp hogy azt mondta, hogy nemet mondana. :roll:

Hozzászólás ideje:

"But if George said Dave, go make your special edition, I would not say no."

Furcsa, pedig meg mertem volna esküdni, hogy Sky hozzászólásában máshogy volt írva. >.<

Hozzászólás ideje:

Bocsi nem szeretnék kukacoskodni, de arra a kérdésre, hogy megcsinálná-e a korábbi részek special edition-jét, pont azt mondta, h "Nem mondanék, nem-et".

(Ez azért nem hiszem, h spoiler)

Erre amúgy már én is gondoltam.

Kösz a korrekciót, nem vettem annak. :)

Ahogy írtam, tuti vannak benne hibák, de a lényeg szerintem érthető. Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál.

Hozzászólás ideje:

Kösz a korrekciót, nem vettem annak. :)

Ahogy írtam, tuti vannak benne hibák, de a lényeg szerintem érthető. Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál.

Persze, jól van lefordítva amúgy, sőt külön dicséretes, hogy meg csináltad. Csak ennél szóltam, mert egy szó és pont az ellenkezője lett a jelentése.

Nekem meg még nem túl régi a szakmai nyelvvizsga! :)

Hozzászólás ideje:

Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál.

Ezek, plusz egy TFU 2. képregényfordítás után ezt kétségbe vonnám. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi. :)

Amit szeretek és érdekel, azt szívesen fordítom. Legalább ragad rám valami a nyelvből.

Ismerős, napi rendszerességgel fordítok a Wookieepediáról. :)

Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek!

Azért Dave bácsi lehetett volna kicsit konkrétabb Ahsoka sorsát illetően. Nyilván nem mondhat semmi konkrétat, de nálam az ilyen infó csak olaj a tűzre.

Nem tudom, nagy kihívás alatt mit értett... :hmm: Nagyon remélem, nem Lux-ot, mert falnak megyek (bár, ha nem lesz belőle semmi, akkor oké). De a sötét pillanata sem túl biztató, ennek ellenére megfogadom a tanácsát és összeszorítom az ujjaim. :clap2:

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Remélem Satine kormánya megbukik a következő évadban. Az jó lenne.

Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja.

Hozzászólás ideje:

Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja.

Ahsoka össze fog jönni Lux-al... már most szoktatom magam a gondolathoz.

Megölni nem meri Filoni, sok más alternatívát pedig nem látok. Ráadásul a sok Luxsoka fan örülhet majd, így marketing szempontból még jobban is jár David... sajnos ez van. A be nem következésére kb. annyi esélyt látok, mint arra,

hogy Maul halott marad.

Hozzászólás ideje:

Ahsoka össze fog jönni Lux-al... már most szoktatom magam a gondolathoz.

Megölni nem meri Filoni, sok más alternatívát pedig nem látok. Ráadásul a sok Luxsoka fan örülhet majd, így marketing szempontból még jobban is jár David... sajnos ez van. A be nem következésére kb. annyi esélyt látok, mint arra,

hogy Maul halott marad.

Majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

Bár volt sok halál a sorozatban, azért a kvázi főszereplőt biztosan nem nyírják ki, CN-ön tuti nem. Biztosan pozitív kimenetele lesz a dolognak.

Én azt tudom elképzelni hogy megjátsszák a halálát mint Obinak, csak itt fordítva lesz, és csak Anakin fog tudni erről. A miértje persze még kérdéses.

Hozzászólás ideje:

Bár volt sok halál a sorozatban, azért a kvázi főszereplőt biztosan nem nyírják ki, CN-ön tuti nem. Biztosan pozitív kimenetele lesz a dolognak.

Én azt tudom elképzelni hogy megjátsszák a halálát mint Obinak, csak itt fordítva lesz, és csak Anakin fog tudni erről. A miértje persze még kérdéses.

Nem hiszem. Voltak már kemény részek a TCW-ben.

Hozzászólás ideje:

Én nagyon örülnék egy ilyen végkifejletnek.

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jó ötlet! Nekem nagyon tetszene!

Hozzászólás ideje:

Itt arról beszél. De majd Sky lefordítja. :)

Már ha kedve van hozzá, ne vedd ilyen természetesnek. :D Jól olvastam, hogy átívelő szál lesz?

Hozzászólás ideje:

Itt arról beszél. De majd Sky lefordítja. :)

Megvagyok, de azért ne szokjatok hozzá. :P

A hibák lehetőségét ezúttal is fenntartom, szóljatok, ha valami nem oké.

Amióta Darth Maul megjelent a kristálygömbben a Nightsisters-trilógia végén, a 3. évadban, a TCW fanok a fekete-vörös tetovált Sith-harcos visszatérésére várnak. Múlt héten ellátogattam a Skywalker Ranch-re, egy média bemutatóra, a Baljós árnyak 3D-t promótálni és láthattam néhány képet Darth Maul visszatéréséről a TCW CG-felügyelője, Joel Aron jóvoltából. "Nem tervezzük állandó karakterként visszahozni, csak egyszer-kétszer láthatjuk majd. Fontosabb szerepet fog kapni a sorozatban."

A Baljós árnyak jövőhéten kerül a mozikba. Aron megállapította, hogy fontos volt, hogy a TCW-ben látott Maul megegyezzen a filmben látottal, akit a tapasztalt harcművész, Ray Park játszott. "Nehéz volt, hogy Maul úgy nézzen ki, mint a Baljós árnyakban és hasonlítson az aktuális kinézete arra, ahogy megszokhattuk." Maul magányosan fog felbukkanni, ahogy Talzin gömbjében láthattuk. A karakter model teljesen újratervezett lesz. "Teljesen újra lett tervezve az alapoktól." - mondta Aron. A képeken látható volt még Savage Opress, aki elmondta, hogy száműzött testvére keresésére indul. Aron megerősítette, hogy a 3. évad végén látott rémhír igaznak bizonyul és Savage Opress rá fog találni testvérére, Darth Maulra!

Darth Maul tovább marad a történetben a szokásosnál, akárcsak a legtöbb híres/hírhedt karakter. Mennyi ideig? Aron elmondta: "Szeretnénk folytatni a történetét a 4. évad után is." Tehát megkapjuk az első cliffhangeres évadfinálénkat a TCW-ben? Aron nem részletezte, de a különbség jól látható lesz. Hogy élte túl Maul? Mi tartotta életben? "Alapvetően a Jedik iránt érzett gyűlölete... a bosszú reménye táplálta."

Ami a történeti szálat illeti: "Megpróbáljuk nem erőszakosra csinálni a show-t, de ha egy Darth Maul-hoz hasonló karaktert hozol be, minimális fizikai és lélektani erőszakra számítani kell. Okosan kell csinálni. Ezek az epizódok különösen jól lettek megírva."

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.