KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Bocsi nem szeretnék kukacoskodni, de arra a kérdésre, hogy megcsinálná-e a korábbi részek special edition-jét, pont azt mondta, h "Nem mondanék, nem-et". (Ez azért nem hiszem, h spoiler) Erre amúgy már én is gondoltam. Épp hogy azt mondta, hogy nemet mondana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. "But if George said Dave, go make your special edition, I would not say no." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. "But if George said Dave, go make your special edition, I would not say no." Furcsa, pedig meg mertem volna esküdni, hogy Sky hozzászólásában máshogy volt írva. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Bocsi nem szeretnék kukacoskodni, de arra a kérdésre, hogy megcsinálná-e a korábbi részek special edition-jét, pont azt mondta, h "Nem mondanék, nem-et". (Ez azért nem hiszem, h spoiler) Erre amúgy már én is gondoltam. Kösz a korrekciót, nem vettem annak. Ahogy írtam, tuti vannak benne hibák, de a lényeg szerintem érthető. Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Kösz a korrekciót, nem vettem annak. Ahogy írtam, tuti vannak benne hibák, de a lényeg szerintem érthető. Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál. Persze, jól van lefordítva amúgy, sőt külön dicséretes, hogy meg csináltad. Csak ennél szóltam, mert egy szó és pont az ellenkezője lett a jelentése. Nekem meg még nem túl régi a szakmai nyelvvizsga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Főleg, ha hozzávesszük, hogy az angol tudásom a nulla felé konvergál. Ezek, plusz egy TFU 2. képregényfordítás után ezt kétségbe vonnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Jó lett ez az interjú, köszi Sky a fordítást Galaktikus Tengerészet? Az mit tud? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Kíváncsi vagyok, hogy milyen új osztagokra gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. NorbiLordi! http://starwars.wikia.com/wiki/Galactic_Marines Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. NorbiLordi! http://starwars.wikia.com/wiki/Galactic_Marines Ja, hogy ez. Akkor vágom kicsodák, köszi a linket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Ezek, plusz egy TFU 2. képregényfordítás után ezt kétségbe vonnám. Köszi. Amit szeretek és érdekel, azt szívesen fordítom. Legalább ragad rám valami a nyelvből. Jó lett ez az interjú, köszi Sky a fordítást Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Köszi. Amit szeretek és érdekel, azt szívesen fordítom. Legalább ragad rám valami a nyelvből. Ismerős, napi rendszerességgel fordítok a Wookieepediáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Köszi Sky a fordítást! Remek hírek. Nem fogunk unatkozni a jövőben sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Köszi Sky! Itt a bizonyíték hogy Lucas nagyon aktívan részt vesz az epizódok készítésében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. (szerkesztve) Szívesen mindenkinek! Azért Dave bácsi lehetett volna kicsit konkrétabb Ahsoka sorsát illetően. Nyilván nem mondhat semmi konkrétat, de nálam az ilyen infó csak olaj a tűzre. Nem tudom, nagy kihívás alatt mit értett... Nagyon remélem, nem Lux-ot, mert falnak megyek (bár, ha nem lesz belőle semmi, akkor oké). De a sötét pillanata sem túl biztató, ennek ellenére megfogadom a tanácsát és összeszorítom az ujjaim. Szerkesztve: 2012. Február 1. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Remélem Satine kormánya megbukik a következő évadban. Az jó lenne. Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. A 66-os bemutatása més szemszögből, pedig kifejezetten jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja. Ahsoka össze fog jönni Lux-al... már most szoktatom magam a gondolathoz. Megölni nem meri Filoni, sok más alternatívát pedig nem látok. Ráadásul a sok Luxsoka fan örülhet majd, így marketing szempontból még jobban is jár David... sajnos ez van. A be nem következésére kb. annyi esélyt látok, mint arra, hogy Maul halott marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Ahsoka össze fog jönni Lux-al... már most szoktatom magam a gondolathoz. Megölni nem meri Filoni, sok más alternatívát pedig nem látok. Ráadásul a sok Luxsoka fan örülhet majd, így marketing szempontból még jobban is jár David... sajnos ez van. A be nem következésére kb. annyi esélyt látok, mint arra, hogy Maul halott marad. Majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja. Bár volt sok halál a sorozatban, azért a kvázi főszereplőt biztosan nem nyírják ki, CN-ön tuti nem. Biztosan pozitív kimenetele lesz a dolognak. Én azt tudom elképzelni hogy megjátsszák a halálát mint Obinak, csak itt fordítva lesz, és csak Anakin fog tudni erről. A miértje persze még kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Bár volt sok halál a sorozatban, azért a kvázi főszereplőt biztosan nem nyírják ki, CN-ön tuti nem. Biztosan pozitív kimenetele lesz a dolognak. Én azt tudom elképzelni hogy megjátsszák a halálát mint Obinak, csak itt fordítva lesz, és csak Anakin fog tudni erről. A miértje persze még kérdéses. Nem hiszem. Voltak már kemény részek a TCW-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Esetleg azt el tudnám képzelni, hogy Ahsokát úgy ikatatják ki, hogy megtudja ki valójában Sidious, ezért a Sötét Nagyúr kinyírja. Én nagyon örülnék egy ilyen végkifejletnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Én azt tudom elképzelni hogy megjátsszák a halálát mint Obinak, csak itt fordítva lesz, és csak Anakin fog tudni erről. A miértje persze még kérdéses. Ez nagyon jó ötlet! Nekem nagyon tetszene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Maul visszatéréséről bővebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Maul visszatéréséről bővebben. Ha jól értem akkor hivatalosan is túlélte a ketté vágást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Ha jól értem akkor hivatalosan is túlélte a ketté vágást? Itt arról beszél. De majd Sky lefordítja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Itt arról beszél. De majd Sky lefordítja. Már ha kedve van hozzá, ne vedd ilyen természetesnek. Jól olvastam, hogy átívelő szál lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. (szerkesztve) Már ha kedve van hozzá, ne vedd ilyen természetesnek. Jól olvastam, hogy átívelő szál lesz? Igen. Ötödik évados... Szerkesztve: 2012. Február 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Már a hétvégi epizódra készülve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Itt arról beszél. De majd Sky lefordítja. Megvagyok, de azért ne szokjatok hozzá. A hibák lehetőségét ezúttal is fenntartom, szóljatok, ha valami nem oké. Amióta Darth Maul megjelent a kristálygömbben a Nightsisters-trilógia végén, a 3. évadban, a TCW fanok a fekete-vörös tetovált Sith-harcos visszatérésére várnak. Múlt héten ellátogattam a Skywalker Ranch-re, egy média bemutatóra, a Baljós árnyak 3D-t promótálni és láthattam néhány képet Darth Maul visszatéréséről a TCW CG-felügyelője, Joel Aron jóvoltából. "Nem tervezzük állandó karakterként visszahozni, csak egyszer-kétszer láthatjuk majd. Fontosabb szerepet fog kapni a sorozatban." A Baljós árnyak jövőhéten kerül a mozikba. Aron megállapította, hogy fontos volt, hogy a TCW-ben látott Maul megegyezzen a filmben látottal, akit a tapasztalt harcművész, Ray Park játszott. "Nehéz volt, hogy Maul úgy nézzen ki, mint a Baljós árnyakban és hasonlítson az aktuális kinézete arra, ahogy megszokhattuk." Maul magányosan fog felbukkanni, ahogy Talzin gömbjében láthattuk. A karakter model teljesen újratervezett lesz. "Teljesen újra lett tervezve az alapoktól." - mondta Aron. A képeken látható volt még Savage Opress, aki elmondta, hogy száműzött testvére keresésére indul. Aron megerősítette, hogy a 3. évad végén látott rémhír igaznak bizonyul és Savage Opress rá fog találni testvérére, Darth Maulra! Darth Maul tovább marad a történetben a szokásosnál, akárcsak a legtöbb híres/hírhedt karakter. Mennyi ideig? Aron elmondta: "Szeretnénk folytatni a történetét a 4. évad után is." Tehát megkapjuk az első cliffhangeres évadfinálénkat a TCW-ben? Aron nem részletezte, de a különbség jól látható lesz. Hogy élte túl Maul? Mi tartotta életben? "Alapvetően a Jedik iránt érzett gyűlölete... a bosszú reménye táplálta." Ami a történeti szálat illeti: "Megpróbáljuk nem erőszakosra csinálni a show-t, de ha egy Darth Maul-hoz hasonló karaktert hozol be, minimális fizikai és lélektani erőszakra számítani kell. Okosan kell csinálni. Ezek az epizódok különösen jól lettek megírva." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.