Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Azt hittem hánysz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Azt hittem hánysz. Ez amolyan "nyál csorgatva ülök a gép előtt" fej. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Mi mikor láthatjuk ezt a videót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. (szerkesztve) Kép is elérhető az 5. évadból... Szerkesztve: 2012. Július 14. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Bo-Katan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. (szerkesztve) De hogy mit keres Kenobi oldalán? Még egy videó az új évadból: Season 5 részlet 2. Plusz akad némi infó is, de most fáradt vagyok fordítani. Remélem, így is érthető. "The new first episode Season 5 will be titled “Revival”. It will debut in August on the big-screen at Celebration 6. A clip from the episode was shown at the panel, featuring Droids looking around and then Maul & Savage taking them out. Maul may get new legs. -We’ll find out about how well Obi-Wan really knows Anakin & Padme. -We will finally see Sidious in the flesh. Most of Ian Abercrombie’s work was done in Season 5 before he passed away. -Matt Michnovetz, the writer of the Umbara arc in season 4, is also a key writer on Star Wars: 1313. -Talk about several important characters this season, including Ahsoka, Anakin, Obi-Wan, Death Watch & Bo-Katan. -Bo-Katan will do more in Season 5 than Boba Fett ever did, Filoni says. Daniel Logan stands up from the audience at that comment. -Boba won’t be in Season 5. -A preview clip from Mandalore is shown. Two guards go to greet a ship. A mysterious robed guy force-chokes them. Obi-Wan fighting Death Watch in crazy jetpack action. -Tons of deaths this season. -There will be ONE Republic Commando this season, and he will do a lot. More Republic Commando stuff in development. -None of Riff Tamson’s species in Season 5, but they will be back. -More of the Shock Troopers role. -Ahsoka will have a difficult year on some ways. -Tarkin’s appearance on the show represents something that’s coming." Szerkesztve: 2012. Július 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Bár nem ezt vázolta Ody, azért nagyon jó videók, köszönet értük. Kíváncsi leszek mi lesz abból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. 2. videó eszméletlen. Elején az Sidius? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. :yes: :yes: :yes: Fú, ez valami eszméletlen lesz! Köszi a videókat meg az infókat Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. (szerkesztve) Érdekes videók, de főleg a Mandalore -os. Úgy látszik teljesül csoli vágya, és Maulékkal kezdődik az évad. Mandalore -on meg kitört a polgárháború úgy tűnik. Ebből a két perces részletből ezernyi kérdés sugárzik. Csak pár. Miért van Obi Mandalore páncélban? Miért Bo-Katan mellett? Hova lett Vizsla? Mi késztette Sidioust, hogy a Mandalore menjen? Nem tán Maul? Egy Sidious vs. Maul meccs hatalmas lenne. Ja és akkor ennyit az eddig kiszivárgott címekről.... Szerkesztve: 2012. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. A Gallia dolgot még emésztenem kell. A Mandalore-os dolog viszont nagyon jól néz ki. Lesznek végre nem a Halálőrség oldalán harcoló harcos Mandik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Remélem a két klip nem ugyanabból a sztoriból van. A mandalore-os nagyon jól mutat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Nem biztos, de... Mandalore -hoz köze lesz Maul -nak. Szövetkezik Vizslával elvileg. Sidious szerinted miért ment oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Nem biztos, de... Mandalore -hoz köze lesz Maul -nak. Szövetkezik Vizslával elvileg. Sidious szerinted miért ment oda? Érdekes hogy maga intézkedik. Dooku-ban megrendült a bizalma? Vagy ez annyira fontos, hogy Dooku se elég hozzá? Utóbbi Maul jelenlétét feltételezi. Az egyébként szerintem óriási ötlet, hogy Sidious-t végre akció közben látjuk. Én azt is birnám, ha látnánk, hogy miként lesz Sidious-ból Palpatine: honnan adja le a hologrammos jelentéseit, hol tárolja a személyét eltakaró köpenyt. Mókás lenne ha a rész végén látnánk vissza slisszolni Coruscant-ra, ahol aztán fogadna valami delegáltakat, hogy elhümmögjenek arról, milyen szomorú ez a háború és hogy most már valamit tenni kéne a lezárására Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Nem biztos, de... Mandalore -hoz köze lesz Maul -nak. Szövetkezik Vizslával elvileg. Sidious szerinted miért ment oda? Rendet tenni Nagyon felcsigáztak a trailerek, jó kis évad lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Érdekes hogy maga intézkedik. Dooku-ban megrendült a bizalma? Vagy ez annyira fontos, hogy Dooku se elég hozzá? Utóbbi Maul jelenlétét feltételezi. Az egyébként szerintem óriási ötlet, hogy Sidious-t végre akció közben látjuk. Én azt is birnám, ha látnánk, hogy miként lesz Sidious-ból Palpatine: honnan adja le a hologrammos jelentéseit, hol tárolja a személyét eltakaró köpenyt. Mókás lenne ha a rész végén látnánk vissza slisszolni Coruscant-ra, ahol aztán fogadna valami delegáltakat, hogy elhümmögjenek arról, milyen szomorú ez a háború és hogy most már valamit tenni kéne a lezárására Én is pont ebben bízok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Egy szó: aztarézfánfütyülőrézangyalát!! Ezt nem tudom elhinni! Polgárháború Mandalore-on még egyszer Ráadásul Sidious jön megkeresni Mault Itt nagyobb látvány lesz mint bármikor. Palpi bizonyára azért nem Dookut küldi Maulra, mert nem is akarja hogy a kettő tudjon egymásról. Még egyelőre emésztem ezeket a jeleneteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Sidiousnak személyes a Maul ügy, nem csoda, ha maga intézkedik. (az Ep6 utalás egyébként jóra sikerült) Sidious valószínűleg nem tud róla, de Savage egymaga felvette a harcot Dookuval és Ventress-el, nem éppen sikertelenül. Nem nehéz belegondolni, mihez kezdene Maul támogatásával, egyedül az öreg ellen. A címet nem értem, az Insiderben nem szoktak baromságokat írni. Így viszont borítékolható, hogy melyik szállal kezdődik az évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. (szerkesztve) Az 1. videótól spontán elélveztem . Szerkesztve: 2012. Július 15. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. A mandalore-os videótól leesett az állam! Nagyon várós. Még nem vártam ennyire TCW részeket (és évadot). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. :evil: :o :o Erre nincsenek szavak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Michnovetz írta a Maul -os sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Érdekes videók, de főleg a Mandalore -os. Úgy látszik teljesül csoli vágya, és Maulékkal kezdődik az évad. Mandalore -on meg kitört a polgárháború úgy tűnik. Ebből a két perces részletből ezernyi kérdés sugárzik. Csak pár. Miért van Obi Mandalore páncélban? Miért Bo-Katan mellett? Hova lett Vizsla? Mi késztette Sidioust, hogy a Mandalore menjen? Nem tán Maul? Egy Sidious vs. Maul meccs hatalmas lenne. Ja és akkor ennyit az eddig kiszivárgott címekről.... Amelyik infókat korábban egy videó részleteiként írtál, az tényleg egy videó és még várható, vagy sima 5. évados infók? Amúgy nem tisza nekem, bár más is írta, hogy mostmár biztos, hogy mivel kezdik az évadot. Miért is biztos ez? Persze, ahogy írtad örülnék.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Egy srác írta a TFN -en, a forrás ködös de biztos, hogy az SDCC -ről van. A címet Filoni mondta, tehát változtattak az eddigin. A Maul -os részletet is úgy adták le, hogy az évadnyitóból van. Egyébként úgy tűnik, hogy Satine is meghal, és Maul kinyírja Vizslát. Ekkor válik ki Bo-Katan és néhány embere a Maul vezette Death Watch -ból. Gondolom Sidious ezt már nem nézheti tétlenül, ezért is ment oda, hogy "rendet" tegyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Egy srác írta a TFN -en, a forrás ködös de biztos, hogy az SDCC -ről van. A címet Filoni mondta, tehát változtattak az eddigin. A Maul -os részletet is úgy adták le, hogy az évadnyitóból van. Egyébként úgy tűnik, hogy Satine is meghal, és Maul kinyírja Vizslát. Ekkor válik ki Bo-Katan és néhány embere a Maul vezette Death Watch -ból. Gondolom Sidious ezt már nem nézheti tétlenül, ezért is ment oda, hogy "rendet" tegyen. Én örülnék Satine halálának, Obi-Want viszont biztos nagyon le fogja sújtani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Michnovetz írta a Maul -os sztorit. Már a jelenetből is érezni lehetett. Ez a Michnovetz még a sz*rből is képes lesz várat építeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. (szerkesztve) Megjelenik egy Maul -os könyv, ami az alapja lehet a kezdő sztorinak. Ráadásul aki regisztrál, annak bele is lehet olvasni. Azt is rebesgetik, hogy Sidious kinyírja Mault és Opresst is. Szerkesztve: 2012. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. (szerkesztve) Azt is rebesgetik, hogy Sidious kinyírja Mault és Opresst is. Remélem nem csak rebesgetés marad Ha ezt megcsinálják, borítékolható, hogy az évad végi szavazásunknál ez a jelenet kapja a "legjobb párbaj" díjat Szerkesztve: 2012. Július 15. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Én már most neki adom. Beleolvastál a könyvbe? Spoiler hevy! Darth Maul - Conspiracy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Inkább megvárom az epizódot. A kiadott trailerek megnézésére is csak nagy nehezen vettem rá magamat. Én korántsem voltam annak híve, hogy Mault visszahozzák a halálból, és a 4. évad végén húztam is miatta a számat. Elnézve, hogy mi vár ránk az 5. évadban, már kezdek megbarátkozni a gondolattal, és ha valami hatalmasat fognak kihozni az egészből (már pedig úgy tűnik), még a végén visszaszívok mindent, amit korábban mondtam erről a Maul-dologról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.