Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. A Marvel részleg fejesének szent meggyőződése, hogy a rajzfilm csakis gyerekeknek való, és ez meg is látszik a Marvel sorozatokon: az Ultimate Spider-Man még viccnek is rossz, az Avengers:EMH-ban pedig New York utcái és épületei mindig varázsütésre kiürülnek, mielőtt a kerületeket letaroló csaták elkezdődnének. Ezek után nekem nehéz optimistának maradnom, hogy pont a TCW-t ne butítanák le. És a Marvel részleg vezetőjének mi köze a TCW-hez? Ez a parázás pont annyira értelmetlen, mint amikor az ep.7-nél felmerült, hogy olyan lesz mint a Karib-tenger kalózai, mert az is Disney. Pedig ott is, itt is minden a készitőkön múlik és Filoniék cseréje nem jött szóba. A Disney pedig jelenleg is részt vesz Sky által bevágott interjú szerint a TCW készitésben. Én értem, hogy te azt vallod, hogy előre kell parázni, csak ebben szerintem nulla logika van. Illetve pont annyi, mint ami pár topikkal arrébb azon ment nem is olyan régen, hogy egy névtelen senki lesz az ep.7 rendező (és ez nem azt jelenti, hogy tuti minden fantasztikus lesz... majd én is beszállok a parába meg az ököl-lengetésbe ha majd lesz rá valami minimális ok... de egyelőre nem látok ilyet). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 30. Werebazs csak arra gondolt (megjegyzem tette azt elmésen), hogy a Disney kialakított egy tematikát, amibe a TCW bizonyos elemei nem fognak bele férni. Ezért hozta fel példaként a Marvelt, Pókembert stb. A Disney pedig valamennyi brandtől elvárja amely felett rendelkezik bizonyos jogokkal (lp..: tulajdonjog) hogy azok alkotásai illeszkedjen az által kialaított tematikába, amit én úgy nevezek; nyáltenger az erdő szélén. A lenti videóban Obi milyen kis tartózkodó Satinnal....lágyan eltolja magától. Eeeeh Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. (szerkesztve) A lenti videóban Obi milyen kis tartózkodó Satinnal....lágyan eltolja magától. Eeeeh És Satine milyen kis szöxi-démon! Én lekaptam vóna! De kép is van ám: Ismerős lehet sokaknak, de nem ugyanaz, voltak képesek 1-2 képkockával továbbmenni! Szerkesztve: 2013. Január 31. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Szerintem is jobban áll Satine-nak ez a zilált style. Epizódképek is vannak ám: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. (szerkesztve) Szerintem is jobban áll Satine-nak ez a zilált style. Köszi! Jók a képek. Meglepett, hogy Nem Maul lesz a trailerből ismert szarvas sisakú mandi. És remélem Obi-wan meg tudja menteni Satine-t! Szerkesztve: 2013. Január 31. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Egyetértek, tényleg jól áll Satinenak ez a stílusú haj A képek is jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Ez a kócos hajstílus számomra is megnyerőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Tudom hogy ez nem az aktuális témához tartozik, de rájöttem, hogy már több mint egy évada nem láttunk sima taktikai droidot, a kirosi volt az utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Figyeljetek, akkor ugye most a Clovis szál elmarad, vagy legalábbis nem ebben az évadban kerül sorra. Volt egy olyan előzetes, amiben Embo is szerepelt, nem arra a jelenetre gondolok, ami a Nal Huttán játszódik, hanem amiben Anakin és Padmé is ott voltak. Ez a Clovis szálhoz fog majd kapcsolódni (?) és akkor őt se látjuk csak majd a 6. évadban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. (szerkesztve) Tudom hogy ez nem az aktuális témához tartozik, de rájöttem, hogy már több mint egy évada nem láttunk sima taktikai droidot, a kirosi volt az utolsó. Hát lassan már egy sima klón is luxus a képernyőn, meg egy Anakin Skywalker kaland is elkelne már! Figyeljetek, akkor ugye most a Clovis szál elmarad, vagy legalábbis nem ebben az évadban kerül sorra. Volt egy olyan előzetes, amiben Embo is szerepelt, nem arra a jelenetre gondolok, ami a Nal Huttán játszódik, hanem amiben Anakin és Padmé is ott voltak. Ez a Clovis szálhoz fog majd kapcsolódni (?) és akkor őt se látjuk csak majd a 6. évadban? Így van, az egy havas üldőzős jelenet, nem fogjuk látni már ebben az évadban. Youtub-re írd be, hogy season 5 embo trailer és nézd meg ezt az egyre inkább csemegének számítő szösszenetet. Szerkesztve: 2013. Január 31. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Köszi csoli! A kis Korkie hogy megnőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Nem könnyíti meg a várakozást (épp ellenkezőleg), de aki nagyon nem bírná ki, annak itt a 3. részlet is a következő részből... http://www.youtube.com/watch?v=Vmz-Znld25o#! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Azt rohadt nehéz megállni, hogy ne nézzem meg ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. És az igazán durva még csak ez után jön :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. (szerkesztve) Elég semmilyen..... Palpatine szavaival élve: Hmmm Szerkesztve: 2013. Január 31. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 31. Én önmegtartóztatást gyakorolok erre az epizódra az információkat tekintve, így kifejezve, hogy mennyire várom Aztán az is lehet, hogy az Ahsokás szálat majd egy az egybe nézem meg és megvárom míg kijön mind a 4 rész... egyrészt azért, mert nagyon izgalmasnak ígérkezik, nem tudom, hogy bírnám ki a heti 1-es adagot, mondjuk így se lesz könnyű... de mikor megtudtam, hogy lesz ez a szál az évadba azóta ezt várom a legjobban Azt megmondjuk sajnálom, hogy a Clovis-os elmarad... a jó kis Embós résszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Azt hiszem ez lesz minden idők legjobb TCW része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Azt hiszem ez lesz minden idők legjobb TCW része. Végülis....sosem gondoltuk, hogy Pali és Mali egyszer egymásnak mennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Gooood........GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD. :evil: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. (szerkesztve) Kamu öregem! Az egész egy átverés! Legközelebb ilyenért ban jár. Szerkesztve: 2013. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. 1600 ft az sms amiben az aktiválókód jön. Azért az nem ingyen van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. 1600 ft az sms amiben az aktiválókód jön. Azért az nem ingyen van... Ne is küld el, csalás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Ne is küld el, csalás! Köszi Ody, hogy szóltál...meg lettem vezetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Ne is küld el, csalás! Engem nem fenyegetettt veszély, én tag vagyok. Egy havert izgattam fel a hirtelen jött infóval, aki már régóta nyávog nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Miről volt szó? Mi a csalás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Szerintem nCore meghívóról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. (szerkesztve) A további OFF -okat törlöm. Szerkesztve: 2013. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. A Kanadai nézők szerint a TCW magasan egyik legjobb része a Lawless. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Még 2 óra 15 perc. váááááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. De nekem most aztán tényleg lezárják, mert ha nem... Amúgy kíváncsi vagyok, hogy lehet jobban megölni Mault, mint ahogy megölték az ep. I-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.