csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. albundy Tudsz valami felvilágosítást adni a mostani új részekről amit állítólag pénteken (2013.05.03) adtak le? Lentebb írta, hogy meglesz minden múlt heti rész. A 3 hiányzóból kettőt már be is rakott tegnap! Szerintem rövid időn belül meglesz az általad áhított Shades of Reason is..türelem és sok viasszolvasás a megoldás a kérdéseidre.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Lentebb írta, hogy meglesz minden múlt heti rész. A 3 hiányzóból kettőt már be is rakott tegnap! Szerintem rövid időn belül meglesz az általad áhított Shades of Reason is..türelem és sok viasszolvasás a megoldás a kérdéseidre.. Bocsánat, de én nem az 5. évad szinkronos részei után érdeklődök. Remélem te is arról az új részről beszélsz amiben az egyik klón megöl egy jedit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. (szerkesztve) Bocsánat, de én nem az 5. évad szinkronos részei után érdeklődök. Remélem te is arról az új részről beszélsz amiben az egyik klón megöl egy jedit. Az általad említett jelenet egy olyan trailerben volt, ami a még kiadás előtt álló bónusz tartalomként megnevezett részekből van. Ezek kiadásának ideje még homályba borul, szóval erre még ne várj, magyarul most csak az 5. évad megy. Köszi a pótlást Al! Szerkesztve: 2013. Május 7. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pooli80 Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Az általad említett jelenet egy olyan trailerben volt, ami a még kiadás előtt álló bónusz tartalomként megnevezett részekből van. Ezek kiadásának ideje még homályba borul, szóval erre még ne várj, magyarul most csak az 5. évad megy. Köszi a pótlást Al! Köszi a felvilágosítást. Most már minden világos. Lehet nekem kellett volna másképp kérdeznem és hamarabb kapom meg a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Üdv! Kész lett az 5. évad 15. rész Shades of Reason szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e15.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/4f89dbbfcd94ec3572bbd7857710e946 Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E15.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/8365db54ce35ca92de46f5296cdd16a9 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/04d1f11d6ecd1fbf9fe00feec60001fa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Nos a Lawless jelenleg lengyelül, vagy isten tudja milyen nyelven fut. Nem hiszem el! Tavaly a Krell, most meg ez! Átok ül az évadok legjobb részein? Kérem, hogy egynéhányan jelezzük és kérdezzük meg a cn-t, hogy mikor ismétlik meg magyarul? (kapcsolat@cartoonnetwork.hu) Előre is köszönöm! Ha visszaírnak én jelzem itt és Al-nek is! Nekem ez volt a reakcióm: Amint lesz időm rá én is beírok nekik. Filoni elejtett egy sokat sejtető bejegyzést facebookon: 'már vagy nyolc éve dolgozok a Lucasfilmnél, de eddig még soha nem rajzoltam TIE Fightert', mellette ezzel a képpel. Így megoldódni látszik a korszak kérdése az új sorozat kapcsán. Dave Filoni Hinting at a New Star Wars Project? (Tényleg, a következő sorozatról lehet itt beszélgetni? ) Ezek szerint felállíthatunk következtetéseket. 1. Az új animációs sorozat az EP3-4 között fog játszódni. 2. A klasszikus trilógia idejében fog játszódni. 3. A Jedi visszatér után fog játszódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. (szerkesztve) Ezek szerint felállíthatunk következtetéseket. 1. Az új animációs sorozat az EP3-4 között fog játszódni. 2. A klasszikus trilógia idejében fog játszódni. 3. A Jedi visszatér után fog játszódni. Én remélem, hogy a 1.-ről van szó. Mindig is szívesen láttam volna egy sorozatot vagy filmet, ami ebben a korszakban játszódik. Star Wars: The Dark Times. És még a TCW szereplőinek is lenne esélye a visszatérésre. Áh, nem. Ez nem a Disney stílusa, bár ki tudja? Szerkesztve: 2013. Május 7. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. A Disney stílusához leginkább a 3. verzió illik. Ha már az Ep7-re való fókuszálás ürügyével elkaszálták a TCW-t, nem lenne meglepő, ha az új sorozat is az Ep7-hez kapcsolódna, akár felvezetés, akár az Ep6-tal való összekötés formájában. Reklám szempontjából is ennek van legtöbb értelme részükről... leginkább az 1. verziónak örülnék (az egyik legérdekesebb és kiaknázatlanabb korszak), de nem sok esélyt látok rá. Egyébként nem kéne új topikot nyitni ennek a sorozatnak? Úgy fest, valóban lesz belőle valami (talán csak annyi, mint a tv sorozatból), de a pletyka szintnél már magasabban áll. Csak mert ennek már vajmi kevés köze van a TCW-hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Bocsánat, de én nem az 5. évad szinkronos részei után érdeklődök. Remélem te is arról az új részről beszélsz amiben az egyik klón megöl egy jedit. Na puff neki... Erre nem gondoltam. De látom más már útba igazított. De miből gondoltad, hogy az a részlet a múlt pénteki rész előfutára? Mindegy akkor helyesbítek: RENGETEG visszaolvasás a megoldás a problémádra.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. (szerkesztve) (Tényleg, a következő sorozatról lehet itt beszélgetni? ) Nem. Mindjárt nyitok neki valahol egy topikot. SZERK: mától ebben a topikban lehet kommentelni az új sorozat történéseit. Szerkesztve: 2013. Május 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Köszi a felvilágosítást. Most már minden világos. Lehet nekem kellett volna másképp kérdeznem és hamarabb kapom meg a választ. Nincs mit, ezért vagyunk itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Jó estét! Itt a 17. rész a Sabotage szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e17.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/c37058b4764922d098ab4be1b6331054 Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E17.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/3238eb43faf2e1d7dc6089f2eb5afd70 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/afcc04d7f9cd7e9ea7d0fbdeccee3676 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 7. Köszönjük szépen Bundy a kitartó munkád! És remélem egyre jobban vagy már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. A Cartoon Network viszont elmehet a búsba. Ezt a részt minek kellett megvágni ??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Mit voltak képesek kivágni azok a majmok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Mit voltak képesek kivágni azok a majmok? Az angol webdl szerinti 10.57-nél amikor Ahsoka a cellában a hátáról oldalra fordul, azt a kb. fél-egy másodpercet. Azt ne kérdezze senki, hogy miért, mert nem tudom. Tippem van rá, de az b*romság, szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Na neeeeeeeeeeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Sziasztok! S05E18 - The Jedi Who Knew Too Much szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e18.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/562effe001527d0ff2d4ba71284967e4 Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E18.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/73a8bcf56ab046a5963f0746d27c829e http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/71dd47f6dc126005d7cd3a90a9a6cbb6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Az angol webdl szerinti 10.57-nél amikor Ahsoka a cellában a hátáról oldalra fordul, azt a kb. fél-egy másodpercet. Azt ne kérdezze senki, hogy miért, mert nem tudom. Tippem van rá, de az b*romság, szvsz. Ha Ahsoka dekoltázsa a tipped, akkor szerintem jól sejted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 8. Ha Ahsoka dekoltázsa a tipped, akkor szerintem jól sejted. Az volt, igen. Csak nem látom az értelmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. A cenzúráról: ha jól érzem, ez szöveget nem érintett. Akkor Al verziójában minen renben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Kezdik ugyanazt a szemétkedést, amit az ORTT csinált a Jedi Crash idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Az volt, igen. Csak nem látom az értelmét. Na ne már... most tényleg... ez annyira nonszensz... Könyörgöm, hát nem is látszik semmi. Az előző öltözéke sokkal több szexuális töltettel bírt. Nehezen tudom elképzelni, hogy emiatt vágták ki, ötletem viszont nincs miért történhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. A cenzúráról: ha jól érzem, ez szöveget nem érintett. Akkor Al verziójában minen renben? Mivel a háta nem beszélt, így valószínűleg egy megfordulás nem veszélyeztette a küldetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. (szerkesztve) A cenzúráról: ha jól érzem, ez szöveget nem érintett. Akkor Al verziójában minen renben? Csak élőben láttam, abból úgy tűnt, nem vágtak ki semmit azon kívül. A maiban sajna volt reklámszünettel felérő vis, vagy hogyishíjják, szintén feleslegesen. Kezdik ugyanazt a szemétkedést, amit az ORTT csinált a Jedi Crash idején. Azt még nem tévében néztem. Mit tettek vele? Kikockázták Aaylát? Szerkesztve: 2013. Május 9. - gunji Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Azt még nem tévében néztem. Mit tettek vele? Kikockázták Aaylát? Azt megtehették volna, de képzeld, pont az nem bökte a szemüket. A részben látott agressziót, - és most jön a röhely - a lurmeneket kifogásolták, mert antropomorf képet mutatnak. Magyarán nem tetszett nekik, hogy a makik ilyen bölcsességgel vannak felruházva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Azt megtehették volna, de képzeld, pont az nem bökte a szemüket. A részben látott agressziót, - és most jön a röhely - a lurmeneket kifogásolták, mert antropomorf képet mutatnak. Magyarán nem tetszett nekik, hogy a makik ilyen bölcsességgel vannak felruházva. Úr isten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Sziasztok! S05E19 - To Catch a Jedi szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s05e19.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/75c059e2bfbebcaab7c5e6aefaf64d4d Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E19.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/504cbdd60dc5bb7c5459e00d923fae63 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/81b827a80636014650c0a5a391c2ce72 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Azt megtehették volna, de képzeld, pont az nem bökte a szemüket. A részben látott agressziót, - és most jön a röhely - a lurmeneket kifogásolták, mert antropomorf képet mutatnak. Magyarán nem tetszett nekik, hogy a makik ilyen bölcsességgel vannak felruházva. És ehhez képest az EP3-at korhatár nélküli besorolással küldték a moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.