KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Srácok, ne emlegessük inkább az ORTT-t, még a gondolata is felb*sz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. (szerkesztve) Szerintem nem érdemes túlzottan foglalkozni velük, vagy értelmet keresni a gondolkodásmódjukban. A Family Guy-on és South Parkon kívül eddig se néztem semmit tévében (esetleg Nat.Geo., Discovery), ezután se lesz ez másként. Addig nincs nagy gond, amíg albundy szállítja nekünk a szinkronos linkeket (amit egyébként én is köszönök), bár erre a mélyített hangsávra nem sikerült ráállnia a fülemnek, így továbbra is inkább az eredetit preferálom. Szerk.: Korábban már beraktam az 1-4. évadhoz készült szvsz minőségi fan posztereket, megtaláltam az 5. évadét is... Szerkesztve: 2013. Május 10. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Főleg, hogy az ORTT már nem is létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Főleg, hogy az ORTT már nem is létezik. A sz*r az sz*r marad, akárhogy is hívják. Egyébként ehhez a mostani cenzúrához csak közvetve van közük, ezt a kivágást a magyar CN berkein belül döntötték el. AZ NMHH csak a már leadott tartalmat ítélheti problémásnak, a jelenetet pedig nyilvánvalóan leadás előtt vágták ki. Persze egyértelműen azért, mert féltek, hogy majd belekötnek az ottani nagyokosok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Szerk.: Korábban már beraktam az 1-4. évadhoz készült szvsz minőségi fan posztereket, megtaláltam az 5. évadét is... Zseniális kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Szerk.: Korábban már beraktam az 1-4. évadhoz készült szvsz minőségi fan posztereket, megtaláltam az 5. évadét is... Kösz a képet, így teljes a sor. Egyébként én nem dőltem el tőle. Maul-t új lábbal és Savage-t is mű karral tettem volna bele és persze középre Ahsokát rendeztem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Szerintem nagyon jó kis kép, bár talán egy icipicit zsúfolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Gondolom abból az alapanyagból válogatott a készítő, ami jó minőségben elérhető volt (pl. promóképek). Én legalábbis nem találtam meg így Mault új lábakkal, vagy Savage-t műkarral. Az ifjoncokat viszont még igazán rázsúfolhatta volna, mégis csak egy 4 részes szál főszereplői. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. (szerkesztve) Oltári kép, Sidious befigyel hátul. Bár az ifjak igazán ráférhettek volna, és talán még a D-osztagnak is lehetett volna helyet szorítani. Nomeg Steela és Saw. Szerkesztve: 2013. Május 10. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Úr isten! És ha ez még nem elég, szakértőink az indoklásukban Aaylát Aidának nevezték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. (szerkesztve) Az évadzáró megint külföldiül van... szégyen... Szerkesztve: 2013. Május 10. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Az évadzáró megint külföldiül van... szégyen... Megint lengyel... Hogy lehetnek ennyire balfékek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. És pont az utolsó rész. Pfffff....ekkora hibát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Plusz ráadásként beleszúrtak egy CN spotot, ha ez nem lenne elég... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Az ilyen dolgok amúgy nem egyedülállóak a magyar televíziózás történetében. Anno a viasat eljátszotta párszor, hogy teljesen mást adott le, mint amit kellett volna (ha jól emléxem Charlie angyalait Star Trek TNG helyett). Emlékezetes volt az rtl bakija is a Babylon 5 c. sorozattal, amikor a reklámszünet után az előző napi rész második felét adták megint. De ők legalább másnap leadták újból az egész részt. De itt most várhatunk legalább egy hónapot. Azt hiszem írok egy dörgedelmes levelet nekik, felkérve őket a rajongók kárpótlására egy normális hanggal, vagy az utolsó szál moziváltozatának műsorra tűzésével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. És megint románul ment! Küldök egy újabb üzenetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Úgy érzem kell nekik egy pacsi.....az arcukba......egy székkel....ami acélból készült....kétszer....miközben egy fáról lógnak fejjel lefele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Azthiszem kiveséztétek előttem közös bánatunkat... Hát akkor megy még 1 levél... A probléma valóban az, hogy náluk olyan tetű a műsorrend, hogy nem lesz azonnal köszörülve a csorba. Egyébként könyörögtem már nekik részletesebb átláthatóbban szerkesztett netes műsorprogramért is, hogy legalább azt tudjuk, hogy miből melyik rész fog menni az adott időpontban, de áhh.. Az előző években legalább válaszoltak az e-mail-ekre, de most nem. Az egész olyan személytelen lett. Gyanítom hétfő óta is csak a nézők tudják, hogy gáz volt, mert nem tetézték volna ezzel a figyelmetlenséggel. Azért szeretném tudni, hogy ezt ki, hogy és mi módon b@ssz@ el így? Sebaj, bombázzuk őket! Részemről most dobok pár levelet feleség, haverok, és rokonok e-mail fiókjairól is! Fulladjanak bele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Ezt nem hiszem el... Mintha szándékosan a két leggrandiózudabb részt hagyták volna ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Azthiszem kiveséztétek előttem közös bánatunkat... Hát akkor megy még 1 levél... A probléma valóban az, hogy náluk olyan tetű a műsorrend, hogy nem lesz azonnal köszörülve a csorba. Egyébként könyörögtem már nekik részletesebb átláthatóbban szerkesztett netes műsorprogramért is, hogy legalább azt tudjuk, hogy miből melyik rész fog menni az adott időpontban, de áhh.. Az előző években legalább válaszoltak az e-mail-ekre, de most nem. Az egész olyan személytelen lett. Gyanítom hétfő óta is csak a nézők tudják, hogy gáz volt, mert nem tetézték volna ezzel a figyelmetlenséggel. Azért szeretném tudni, hogy ezt ki, hogy és mi módon b@ssz@ el így? Sebaj, bombázzuk őket! Részemről most dobok pár levelet feleség, haverok, és rokonok e-mail fiókjairól is! Fulladjanak bele! Egyetértek. Lehet, hogy én is mozgósítok pár embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Hétfőre még írja a 20:15-ös TCW-t a cn. Csekkoljuk majd! Ha a Revival lesz, akkor könnyű kiszámolni mikor áll helyre a rend. De gyanítom csak azért írja mert azt sem tudták hány részes azévad..Na jó ez már talán a feketítés kategória..vagy mégsem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Csak hétfőn lesz 20:15-kor? A hét többi napjával mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Csak hétfőn lesz 20:15-kor? A hét többi napjával mi a helyzet? Félreértettél. Hétfőn teszteljük őket. De írja végig..meglátjuk.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Tavaly mintha újrakezdték volna az évadot a zárása után, s akkor talán folyamatosan háromszor adták le volna minden részt. Így szerintem a Revival lesz holnap. Vagy az Ambush Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Tavaly mintha újrakezdték volna az évadot a zárása után, s akkor talán folyamatosan háromszor adták le volna minden részt. Így szerintem a Revival lesz holnap. Vagy az Ambush Vagy gumball csodálatos világa..negyed óra és kiderül! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Az a) verzió nyert: újrakezdték az évadot. Csak azt nem értem, miért nem lengyelül adják? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. (szerkesztve) Ééééés: Revival! Szerk.: Akkor a várható dátumok: The lawless: június 3 hétfő. 20:15 The wrong jedi: június 7 péntek. 20:15 Szerkesztve: 2013. Május 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Akkor a várható dátumok: The wrong jedi: június 7 péntek. 20:15 Oh, nooo... mit ád az ég megint... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Oh, nooo... mit ád az ég megint... Most meg mi a baj? Hisz ez is valami.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Helyes! Csak a két szóbanforgó részt adják le magyarul, felőlem a többi akár latinul is mehet, csak jussunk el oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.