Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lassan már minden fontosabb szereplő vagy meghal, vagy eltűnik vagy kómába esik...

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

Persze, számítottam rá, csak kicsit erőltetett lenne, ha minden részben előrángatnák ezt a kómás témát.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, eddig legalább hatszor előhúzták már ezt, hogy egy korábbi főhős kómába zuhant, és aztán az egész részt átaludta... Így a hetedik alkalommal kezd kicsit erőltetett lenni. Vagy ez az első eset lenne? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Költői túlzás akart lenni, néha élhetek a stílusoddal, Dzséjt. A 7-ben húzták elő, ha a kövi részben is benne lesz,az már kicsit erőltetettnek tűnik - nekem. Aztán lehet,hogy te megnéznéd még párszor, hogy a komplett Ellenállás egy mély kómába esik a trilógia végéig. :cool:

Hozzászólás ideje:

Finn a végén valóban bekómált, mert hátba vágták egy fénykarddal, de akkor talán már csak tíz perc volt hátra a filmből. Ha ezután egy másik szereplő egy űrhajóbalesetben esik kómába, és a film nagy részét úgy tölti, az nem lesz még erőltetett. Legfeljebb azt mondhatjuk, hogy lemásolták Yularen és Anakin esetét a TCW-ből, bár kétlem, hogy egy húsz perces animációs sorozat mérvadó lenne egy kétórás, 8. epizódnál.

De akkor ennyi erővel erőltetett, hogy minden részben van egy fénykardpárbaj, aminek a végén valaki vagy meghal vagy megsérül.

Hozzászólás ideje:

Hát igen, eddig legalább hatszor előhúzták már ezt, hogy egy korábbi főhős kómába zuhant, és aztán az egész részt átaludta... Így a hetedik alkalommal kezd kicsit erőltetett lenni. Vagy ez az első eset lenne? :hmm:

Én azért összeszedtem pár nem kómás , de öntudatlan ( a kóma is az) állapotot, íme:

Luke elájul a buckalakó támadásnál.

Han karbonitos fagyasztása.

C 3PO-t darabokra lövik a a Cloud City-n.

Anakin elájul a Geonosison amikor Dooku levágta a karját.

Obi Wan elájul az Ivisible Hand fedélzetén amikor Dooku-val párbajozik Palpatine előtt.

Finn kómában az EP VII-ben.

R2-D2 20 éve inaktív. Hírtelen ennyi. Szóval hőseink hosszabb rövidebb ideig azért ki vannak ütve. Mégha nem is az egész epizód alatt :)

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Eddig eljátszotta ezt az Ep5-ben Han Solo és az Ep7-ben R2-D2. Ez csak kettő. Vagy volt még? :D

Belegondolva, Han azért nem aludta át az Ep6-ot, szóval lehet az már csak azért sem ér. :D

Szerkesztve: - Shettard Hart

Hozzászólás ideje:

Én azért összeszedtem pár nem kómás , de öntudatlan ( a kóma is az) állapotot, íme:

Luke elájul a buckalakó támadásnál.

Han karbonitos fagyasztása.

C 3PO-t darabokra lövik a a Cloud City-n.

Anakin elájul a Geonosison amikor Dooku levágta a karját.

Obi Wan elájul az Ivisible Hand fedélzetén amikor Dooku-val párbajozik Palpatine előtt.

Finn kómában az EP VII-ben.

R2-D2 20 éve inaktív. Hírtelen ennyi. Szóval hőseink hosszabb rövidebb ideig azért ki vannak ütve. Mégha nem is az egész epizód alatt :)

Hozzászólás ideje:

Sőt, Anakin alszik az ep2-ben és az ep3-ban! Na, jó, meggyőztetek, ez már tényleg erőltetett lesz az ep8-ban, én így már nem is vagyok kíváncsi rá. :D:hehe:

Most számba kellene venni hogy hányszor esznek a SW epizódokban. Valaki ! :hehe:

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Szerintem sokkal többször. Megpróbálom átgondolni.

1.Qui-Gonék vendégeskednek Anie-éknél, 2. Anakin és Padmé a Naboo-n, 3. Luke, Owen és Beru, 4. Vader "vendégül látja" Soloékat a Bespin-en. Ezek azok, amik kifejezetten kajálásos jelenetek. De szerintem lapozzunk a kóma és kajázás témáról,mert ez már vastagon OFF :)

Hozzászólás ideje:

1.Qui-Gonék vendégeskednek Anie-éknél, 2. Anakin és Padmé a Naboo-n, 3. Luke, Owen és Beru, 4. Vader "vendégül látja" Soloékat a Bespin-en. Ezek azok, amik kifejezetten kajálásos jelenetek. De szerintem lapozzunk a kóma és kajázás témáról,mert ez már vastagon OFF :)

Rendben

Hozzászólás ideje:

Kinek mi a véleménye? Lehet hogy hőseink a Dubrovnik bolygón fognak találkozni Lando-val. Állítólag ez egy Las Vegas szerű hely. Már el is nevezték Space Vegas-nak.

Hozzászólás ideje:

http://makingstarwars.net/2016/03/star-wars-episode-viii-luke-skywalker-aliens-in-space-vegas-dern-and-poe-pick-ups/

Újabb infók:

-Luke Skywalker keres valakit Space Vegasban

-evakuálós jelenet Laura Dern-nel és Poe-val. Sok embert evakuálnak kis hajókra.

(Csak nem az Első Rend söpri ki az Ellenállás bázisát? Úgy tűnik, ezt a két karaktert sokat láthatjuk majd együtt)

Hozzászólás ideje:

Mivel Rey és Kylo is tanításban fog részesülni remélem egyensúlyban mutatják be mindkét oldalt, ahogy Kylo egyre jobban elmerül a Sötét oldal bugyraiban és ahogy Rey járja a Fény ösvényét.

Hozzászólás ideje:

Mivel Rey és Kylo is tanításban fog részesülni remélem egyensúlyban mutatják be mindkét oldalt, ahogy Kylo egyre jobban elmerül a Sötét oldal bugyraiban és ahogy Rey járja a Fény ösvényét.

Pedig milyen szép lenne, - én legalábbis szívesen látnám, bár tudom hogy lehetetlen - ha Rey valahogy átsodródna a sötét oldalra, és Ben pedig ismét jó lenne. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.