Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Szerintem eljutottunk arra a pontra, amikor az egész galaxisban tényleg csak Luke, Rey és a szellemek képviselik a Jedi Rend egykor virágzó rendszerét. Erre utal a vákuum is, amiről az enciklopedia is írt. Innen kell majd visszamásznia a Rendnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Igen de Rey még nem Jedi. Bár ha a film végére azzá válik (valamilyen szinten), akkor rá is vonatkozhat a többesszám. Érdekesek lesznek a szellemek is, biztos foglalkoznak velük. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Igen de Rey még nem Jedi. Bár ha a film végére azzá válik (valamilyen szinten), akkor rá is vonatkozhat a többesszám. Érdekesek lesznek a szellemek is, biztos foglalkoznak velük. Én nagyon szeretném. Egyébként egyértelműen Obi-wan szelleme volt a legaktívabb az OT-ben és a 7-ben is. Ő biztos nem megkerülhető ez alapján. Yoda viszont a legegyszerűbben visszahozható. Haydenről is megindult a pletyi celebration topicban.. De vissza Obi-wanra. Biztos nem véletlenül keverték Ewan-nel Sir Alec-et a 7-ben. Ha megjelenik, vajon hogyan és milyen formában teszi? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Én nagyon szeretném. Egyébként egyértelműen Obi-wan szelleme volt a legaktívabb az OT-ben és a 7-ben is. Ő biztos nem megkerülhető ez alapján. Yoda viszont a legegyszerűbben visszahozható. Haydenről is megindult a pletyi celebration topicban.. De vissza Obi-wanra. Biztos nem véletlenül keverték Ewan-nel Sir Alec-et a 7-ben. Ha megjelenik, vajon hogyan és milyen formában teszi? Hú ez de jó kérdés. Valami köztes állapotot fogunk vajon kapni Ewan és Alec között? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Milyen az a köztes állapot? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Ewan játssza de öregítik és Alecre még jobban fog hasonlítani. Szerintem tuti, hogy öregen fog megjelenni a szellem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Amennyiben lesz szellem akkor szerintem is McGregor lesz, öregítve. De az is lehet, hogy csak a hangját halljuk majd. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. Hozzászólás ideje: 2017. Április 2. (szerkesztve) Hát igen..A Rogue One óta nem kérdés, hogy vissza lehet hozni egy idősebb színészt. És Obi-wannak idősen kellene megjelennie. Mert ha csak a hangját halljuk az működhet, de kicsit visszalépés, mert "szeretett" mutatkozni. De ha meglépik, hogy Ewan játsza testileg is, az egyrészt remek lenne Hayden párjaként, viszont az ifjú Anakin-szellem in-universe magyarázatát felborogatná. Szerkesztve: 2017. Április 2. - csoli1138 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. A makingstarwars.net szerint a Dubrovnic -ban forgatott helyszín neve Canto Bight. Ez egy kaszinó váreos lesz. Továbbá a forgatáson láthattuk a rendőrséget is akiknek a sisakján ez állt: CBPD. További hír, hogy Del Toro karaktere elméletileg egy D.J nevű fazon lesz, de lehet hogy ez csak egy kódnév lesz. Továbbá Del Toro karakterének haja rövid lesz, illetve egy hajóval fog rendelkezni, amely az Enterprise -ra fog hajazni, de belsejében Padmé Núbiai hajóját fogja idézni. A többit lent találjátok(sorry a fordításért ): http://makingstarwars.net/2017/04/the-mystery-of-benicio-del-toros-ship-in-star-wars-the-last-jedi-and-more/ Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Egészen pontosan azt irja, hogy a belseje átmenet lesz az ep.1-es nubiai hajó és az újféle Trek hajók belseje között. A csillagjáró hajók között ez egy luxuskategóriás típus lesz. A külsejéről nincs hír. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Ezek egész jó hírek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Köszi Bomarr a javítást Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Tetszenek a hírek! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1604 Ha ez igaz, akkor nagyon érdekes helyekkel fog bővülni az SW univerzuma a 8. résszel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Hozzászólás ideje: 2017. Április 9. Mintha lenne erről egy koncepció rajz is valahol. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Holnap, azaz Április 11. -én a Good morning America c. műsorban vendég lesz Mark Hamill, és Daisy Ridley! A Star Wars 40 éves évfordulója miatt egy bejelentés lesz majd amit állítólag nem szabad kihagynunk. Kíváncsi vagyok erre . Talán egy EpVIII teaser a pénteki nagy bumm -hoz? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Holnap, azaz Április 11. -én a Good morning America c. műsorban vendég lesz Mark Hamill, és Daisy Ridley! A Star Wars 40 éves évfordulója miatt egy bejelentés lesz majd amit állítólag nem szabad kihagynunk. Kíváncsi vagyok erre . Talán egy EpVIII teaser a pénteki nagy bumm -hoz? Vagy csak Hamill trollkodik megint egy nagyot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Az is lehet . Kinézném belőle De komolyra fordítva a szót, én várom hogy mi lesz a bejelentés. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Lehet holnap megmutatják a teaser teaserét? mint a RO esetében? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Igen, az az animált SW logo lesz... Amúgy kb hány órakkor lehet várni a bejelentést? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Ezt jelentették be. Na, ki szeretne benne lenne a Han Solo filmben? http://www.youtube.com/watch?v=TcW_ooCI0A0 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Jótékonykodhatnak a gazdagok. Lapozhatunk is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Oh, legközelebb valami értelmesebbel jöjjenek elő . De azért viccesek ők ketten Azt hittem hogy lesz vmi a 8. résszel kapcsolatban. Na akkor majd pénteken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. Hozzászólás ideje: 2017. Április 11. A celebrationon lesznek a nagy dolgok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Élő stream gondolom még csak véletlenül sincs a panelhez!? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Tessék parancsolni! http://www.youtube.com/watch?v=Mh4X4N-8fEM Bár akadásokra, némulásokra, ismétlődő szakaszokra lehet számítani, tegnap is volt. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ezen lesz, de még nincs adás Kivettem a videót, nehogy a két egymás után jött stream behülyítse a dolgokat (Youtube-nál mostanában nem lehet tudni) - by Dzséjt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Na mi lesz? Még el se kezdődött már szakad? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Valaki rúgja le Josh-t a színpadról, senki sem kíváncsi a rajongói sztorijára. TRAILERT!!! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nagyon szimpatikus ez a Rian. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.