Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. Totál szürreális az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 30. Végre valamiért szeretnek minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Klasszul megosztotta velünk Márk az örömét. Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Ezt a hírt még én is megnéztem, és szuper volt látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Azt hiszem még nem láttuk az összes játékot. Az a fekete testőr a fénykarddal az micsoda?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Az a lego porg hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. Augusztus 31. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Mark Hamill-nek is tetszik. És még magyarul is megtanult. Atyaég! Én még nem tudtam hozzászokni, hogy bárki emberfia kommunikálhat közvetlenül olyan ikonokkal, mint pl. Mark Hamill, alias Luke Skywalker. Anno 1981-ben levélben (!) kértem tőle autogrammot, amit aztán hónapok múlva az ügynöksége küldött meg, és az akkoriban óriási dolog volt, pláne itt a vasfüggönyön innen. Most meg már hol vagyunk ettől... Az a lego porg hatalmas. Nagyon aranyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Ez a csoportkép Luke-kal a háttérben baromi jól néz ki. Olyan igazán jó kis csapat feeling. Jó lenne együtt is akcióznának a filmben nem mindenki külön külön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Atyaég! Én még nem tudtam hozzászokni, hogy bárki emberfia kommunikálhat közvetlenül olyan ikonokkal, mint pl. Mark Hamill, alias Luke Skywalker. Anno 1981-ben levélben (!) kértem tőle autogrammot, amit aztán hónapok múlva az ügynöksége küldött meg, és az akkoriban óriási dolog volt, pláne itt a vasfüggönyön innen. Most meg már hol vagyunk ettől... Ez igen! Gratulálok, hogy sikerült. Gondolom nagy becsben van azóta is. Unokatesómnak Carrie Fishertől van dedikált fényképe; azt is irigylem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Nekem az a lego porg csak kicsit jön be. Az Artus porgos és a másik csoportkép viszont nagyon. Főleg az előbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Az a fekete testőr a fénykarddal az micsoda?? Az egy Shadow Guard, a régi EU-ban Vader képezte ki őket, Erőhasználók és a túlélő Jedik felkutatásában és eliminálásában játszottak szerepet. Magyarán, a Legendsben ők azok, amik a Canonban az inkvizítorok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. (szerkesztve) Szerkesztve: 2017. Szeptember 1. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Nagyon ütős képek. De ez is adja ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Leia nagyon szomorúnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Leia nagyon szomorúnak tűnik. Inkább szigorúnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. (szerkesztve) Meglehet. De szerintem Luke is szigorúnak tűnik. Kylo meg ádáznak. Szerkesztve: 2017. Szeptember 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Inkább szigorúnak. Inkább ijedtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. De ez is adja ám. Jah. Semmi extra, mégis jól mutat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Itt rengeteg promóciós poszter található, lehet csemegézni közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. (szerkesztve) Empire magazin borító. Plusz egy jópofa kis 360 fokos lego videó a Crait bolygón. http://www.youtube.com/watch?v=YpUS-WA2zeY&pbjreload=10 Szerkesztve: 2017. Szeptember 1. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pondabubu Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. A Star Wars: Destiny nevű kártyajáték egyik ma bemutatott új lapja spoilerez egy mondatot a filmből! Snoke mondja és így hangzik: "If Skywalker returns, the new Jedi will rise." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Ezt már elspoilerezte a TFA-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pondabubu Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 1. Tényleg? Úgy látszik régen láttam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. (szerkesztve) Most akkor ezt hova tegyem? Szerkesztve: 2017. Szeptember 2. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Járművekbe jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. (szerkesztve) Egy új képecske Rey-ről Szerkesztve: 2017. Szeptember 2. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Rohadt jó az Empire magazin borítója! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.