Ugrás a kommentre

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2017. 11. 13. - 13:28, Yoda József írta:

Aki nem akar elspoilerezni semmit, az ne hallgassa meg! Ez tényleg az első olyan cselekényleírás, ami elég hihetően hangzik, az eddigiek tele voltak baromságokkal.

Teljes nézet  

:)

Szerintem azok sem baromságok voltak, hanem korai vázlatok. Ahogy anno a CSH sztorija is folyamatosan csizsolódot Lucas és csapata fejében.

Hozzászólás ideje:

1 percet néztem belőle, de kb. ezt sejteni lehetett, hogy így lesz az eleje - mármint hogy nem azzal a bizonyos jelenettel nyitunk. A többit nem néztem meg, mostmár a várakozás azon szakaszában vagyok/vagyunk, hogy a héten még a megjelent/megjelenni kívánt tv-spotokat meglesem, aztán jövőhéttől spoilermentesen fogom várni a filmet.

Hozzászólás ideje:

Jó képek! Nyilván Kyloval vagy oda, bár nem hiszem, hogy önszántából. De ha az EPV-ös párhuzamot nézzük, még az is lehet. :) 

Azon a jeleneten ahol Finn mutat valamit olyan szegény Rose mint egy down kóros. 

Hozzászólás ideje:

Uhhh ez a Snoke-os kép nagyon durván jól néz ki az összes többi is amik most jöttek ki.

Én viszont meghallgattam a spoileres videót és hát tényleg elég részletes. Tetszene amúgy valami hasonló.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2017. 11. 19. - 20:19, redknight írta:

valaki leirná mirol is van szo  a videoban?

Teljes nézet  

Már elkezdtem fordítani a 4chan-os leírást, de nem biztos, hogy egyhamar a végére érek... Angolul is jó lesz? Mert akkor bemásolom ide. Mivel ez még itt a spoileres topicban is komoly spoiler, így spoiler mögé rejtem! Senki ne olvasson tovább, aki nem akarja a film esetleges történetét előre tudni!

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:
  2017. 11. 19. - 20:33, Yoda József írta:

Már elkezdtem fordítani a 4chan-os leírást, de nem biztos, hogy egyhamar a végére érek... Angolul is jó lesz? Mert akkor bemásolom ide. Mivel ez még itt a spoileres topicban is komoly spoiler, így spoiler mögé rejtem! Senki ne olvasson tovább, aki nem akarja a film esetleges történetét előre tudni!

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Köszönöm 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.