Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Laura Dern karaktere is érdekesen hangzik na és az is, hogy Leia kómába esik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Lassan már minden fontosabb szereplő vagy meghal, vagy eltűnik vagy kómába esik... Szerkesztve: 2016. Március 25. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Mit gondoltál mi lesz vele? Biztos nem rá fog épülni az SW jövője. Nyugodt lehetsz, hogy ebben a trilógiában mind Luke mind Leia ki lesz írva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Persze, számítottam rá, csak kicsit erőltetett lenne, ha minden részben előrángatnák ezt a kómás témát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hát igen, eddig legalább hatszor előhúzták már ezt, hogy egy korábbi főhős kómába zuhant, és aztán az egész részt átaludta... Így a hetedik alkalommal kezd kicsit erőltetett lenni. Vagy ez az első eset lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Költői túlzás akart lenni, néha élhetek a stílusoddal, Dzséjt. A 7-ben húzták elő, ha a kövi részben is benne lesz,az már kicsit erőltetettnek tűnik - nekem. Aztán lehet,hogy te megnéznéd még párszor, hogy a komplett Ellenállás egy mély kómába esik a trilógia végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Finn a végén valóban bekómált, mert hátba vágták egy fénykarddal, de akkor talán már csak tíz perc volt hátra a filmből. Ha ezután egy másik szereplő egy űrhajóbalesetben esik kómába, és a film nagy részét úgy tölti, az nem lesz még erőltetett. Legfeljebb azt mondhatjuk, hogy lemásolták Yularen és Anakin esetét a TCW-ből, bár kétlem, hogy egy húsz perces animációs sorozat mérvadó lenne egy kétórás, 8. epizódnál. De akkor ennyi erővel erőltetett, hogy minden részben van egy fénykardpárbaj, aminek a végén valaki vagy meghal vagy megsérül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Hát igen, eddig legalább hatszor előhúzták már ezt, hogy egy korábbi főhős kómába zuhant, és aztán az egész részt átaludta... Így a hetedik alkalommal kezd kicsit erőltetett lenni. Vagy ez az első eset lenne? Én azért összeszedtem pár nem kómás , de öntudatlan ( a kóma is az) állapotot, íme: Luke elájul a buckalakó támadásnál. Han karbonitos fagyasztása. C 3PO-t darabokra lövik a a Cloud City-n. Anakin elájul a Geonosison amikor Dooku levágta a karját. Obi Wan elájul az Ivisible Hand fedélzetén amikor Dooku-val párbajozik Palpatine előtt. Finn kómában az EP VII-ben. R2-D2 20 éve inaktív. Hírtelen ennyi. Szóval hőseink hosszabb rövidebb ideig azért ki vannak ütve. Mégha nem is az egész epizód alatt Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Han karbonitos fagyasztása ér vagy nem ér ? Ez egy. Na számoljunk még, a végén meglesz a hét Nem ér, az nem kóma, hanem hibernáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Hát igen, eddig legalább hatszor előhúzták már ezt, hogy egy korábbi főhős kómába zuhant, és aztán az egész részt átaludta... Így a hetedik alkalommal kezd kicsit erőltetett lenni. Vagy ez az első eset lenne? Eddig eljátszotta ezt az Ep5-ben Han Solo és az Ep7-ben R2-D2. Ez csak kettő. Vagy volt még? Belegondolva, Han azért nem aludta át az Ep6-ot, szóval lehet az már csak azért sem ér. Szerkesztve: 2016. Március 25. - Shettard Hart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Én azért összeszedtem pár nem kómás , de öntudatlan ( a kóma is az) állapotot, íme: Luke elájul a buckalakó támadásnál. Han karbonitos fagyasztása. C 3PO-t darabokra lövik a a Cloud City-n. Anakin elájul a Geonosison amikor Dooku levágta a karját. Obi Wan elájul az Ivisible Hand fedélzetén amikor Dooku-val párbajozik Palpatine előtt. Finn kómában az EP VII-ben. R2-D2 20 éve inaktív. Hírtelen ennyi. Szóval hőseink hosszabb rövidebb ideig azért ki vannak ütve. Mégha nem is az egész epizód alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Sőt, Jar Jar elájul a bongóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Sőt, Anakin alszik az ep2-ben és az ep3-ban! Na, jó, meggyőztetek, ez már tényleg erőltetett lesz az ep8-ban, én így már nem is vagyok kíváncsi rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Sőt, Anakin alszik az ep2-ben és az ep3-ban! Na, jó, meggyőztetek, ez már tényleg erőltetett lesz az ep8-ban, én így már nem is vagyok kíváncsi rá. Most számba kellene venni hogy hányszor esznek a SW epizódokban. Valaki ! Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Négyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Négyszer Szerintem sokkal többször. Megpróbálom átgondolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Star Wars Episode VIII - Agent of Coma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Szerintem sokkal többször. Megpróbálom átgondolni. 1.Qui-Gonék vendégeskednek Anie-éknél, 2. Anakin és Padmé a Naboo-n, 3. Luke, Owen és Beru, 4. Vader "vendégül látja" Soloékat a Bespin-en. Ezek azok, amik kifejezetten kajálásos jelenetek. De szerintem lapozzunk a kóma és kajázás témáról,mert ez már vastagon OFF Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. 1.Qui-Gonék vendégeskednek Anie-éknél, 2. Anakin és Padmé a Naboo-n, 3. Luke, Owen és Beru, 4. Vader "vendégül látja" Soloékat a Bespin-en. Ezek azok, amik kifejezetten kajálásos jelenetek. De szerintem lapozzunk a kóma és kajázás témáról,mert ez már vastagon OFF Rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Star Wars Episode VIII - Agent of Coma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Kinek mi a véleménye? Lehet hogy hőseink a Dubrovnik bolygón fognak találkozni Lando-val. Állítólag ez egy Las Vegas szerű hely. Már el is nevezték Space Vegas-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Ja, erről beszéltünk alább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Ja, erről beszéltünk alább. Jé, tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. http://makingstarwars.net/2016/03/star-wars-episode-viii-luke-skywalker-aliens-in-space-vegas-dern-and-poe-pick-ups/ Újabb infók: -Luke Skywalker keres valakit Space Vegasban -evakuálós jelenet Laura Dern-nel és Poe-val. Sok embert evakuálnak kis hajókra. (Csak nem az Első Rend söpri ki az Ellenállás bázisát? Úgy tűnik, ezt a két karaktert sokat láthatjuk majd együtt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Meg lehet nyugodni: Adam Driver szerint nagyszerű lett az ep.8 forgatókönyve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Furcsább, hogy még nem volt a forgatáson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Remélem több Kylo lesz a 8. részben mint az előzőben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Mivel Rey és Kylo is tanításban fog részesülni remélem egyensúlyban mutatják be mindkét oldalt, ahogy Kylo egyre jobban elmerül a Sötét oldal bugyraiban és ahogy Rey járja a Fény ösvényét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Mivel Rey és Kylo is tanításban fog részesülni remélem egyensúlyban mutatják be mindkét oldalt, ahogy Kylo egyre jobban elmerül a Sötét oldal bugyraiban és ahogy Rey járja a Fény ösvényét. Pedig milyen szép lenne, - én legalábbis szívesen látnám, bár tudom hogy lehetetlen - ha Rey valahogy átsodródna a sötét oldalra, és Ben pedig ismét jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Azok után, hogy az elmondottak szerint Luke se tudta visszatériteni és kinyirta a tulajdon apját nekem fura lenne ha Kylo jófiúvá válna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.