Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Annyira várom, hogy Lor San Tekkáról több is kiderüljön. Nem tudom, más is így van-e ezzel, de engem ez a nyúlfarknyi szereplése nagyon megragadott. Jó lenne, ha csak említés szintjén is, de előkerülne.

Hozzászólás ideje:

Ha igazak a pletykák, akkor néhány Erő-látomásból kiderül majd az is, hogyan hozta létre Luke a Jedi-ereklyékből álló gyűjteményét.

És a lényeg: állítólag kiderül az is, hogy milyen közös múltja van Luke-nak és Snoke-nak. Erről azonban egyelőre csak keveset tudunk meg, igazán csak a IX. részből derül ki, hogy mi játszódott le kettejük között.

Ezek nagyon izgalmas információk! :yes: Hogy én mennyire várom ezt a filmet!!!! Ezerszer jobban mint a VII-et!

Hozzászólás ideje:

Én is, úgy érzem, hogy ez a film egy nagy mérföldkő lesz sok szempontból is.

Az információk nekem nagyon bejönnek.

Amúgy mostmár egyre jobban az az érzésem, hogy ebből őszi előzetes lesz csak. Persze ha a TFA korai első teaserét nem nézzük, akkor ott is hasonló volt a felhozatal, de a tavalyi év után ez nekem most furcsa. De természetesen így több marad a filmre, amit már nagyon várok. :rock:

Hozzászólás ideje:

Hát vannak elszórva egyéb hírek, de én még nem futottam bele egy olyanba, ami a film utolsó harmadát ecsetelné. Ez meglepő számomra, azt hittem, hogy itt is menni fog az EpVII híráradat, és naponta jönnek majd teóriák, kikerült rajzok, stb.

Más: A mai Star Wars Show! -ban bemutattak 2 új Első Rendi járművet, amelyek közül az egyik már rég ismert, a másik viszont új.

Az első a jól ismert gorilla-lépegető, amelynek neve AT-M6, azaz All Terrain Megacaliber Six. Hogy miért ezt a nevet kapta? Azért, mert található a hátán egy lézerágyú. Járása pedig egy gorilláéra fog hasonlírani. :D

A másik egy űrjármű: a neve Dreadnought. A hajón található 2 db orbitális automata ágyú, ha magyarra akarjuk lefordítani (orbital auto cannon), míg a mérete 7,669.72 méter lesz. A hajón ellesz még helyezve 24 db ágyú is.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Két éve ilyenkor már volt egy történetleírás is, ami már 60-70%-ban korrektnek bizonyult. Most semmi ilyen nincs :) ahhoz képest tényleg jó a titoktartás

Hozzászólás ideje:

Jaja, emlékszem rájuk.

Ebben a hónapban is az EW volt olyan kedves, és adott nekünk vmit, de ezek a hírek inkább a 8. rész háttértörténetét fektették le, sokkal többet nem tudtunk meg a filmről - mármint cselekmény-ügyileg. :)

A laptopomon le van mentve az a lista, amit az előző hónapban készítettem, és amit mutattam is. Na ott szépen össze van foglalva amit eddig tudunk, de most Snoke -on kivagyok akadva. :D Kezdetben úgy beszéltek róla, hogy nem fog sokat szerepelni, és ezt még júliusban is mondták, hogy nem lesz nagy szerepe, majd a mostani EW mit közöl le? Hát a kedves, szegény, bántalmazott Snoke fog ám képernyőidőt kapni, nem is keveset. :hehe: Ez tök jó, én mulatok ezen, legalább nem derül ki semmilyen olyan hír, ami nagyon spoileres lenne.

Amúgy visszatérve erre a történetleírásra: mostanában nem nagyon olvasok olyat, ami Rey származásával lenne kapcsolatban, leglábbis a különböző oldalak nem nagyon közölnek le ilyeneket mostmár. Vagy csak én nem nézek mélyebbre.

Bár ma olvastam YouTube -on egy olyan kommentet, amin már csak fogtam a fejem: ott még néhányan(!!!) azt híresztelik még mindig, hogy Rey Obi-wan gyereke. :facepalm: És emellé még az egyik még beírja, hogy Rey nem mást, mint Kenobi unokája. Egyre jobb, mondhatom. A hülyeség határtalan. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon klasszak az új cuccok és infók. Főleg a droid tetszik.:cool: Igazi kis gonosztevő lehet az a golyó.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legalább rendszerezve van némely téma. Az, hogy mindent ide ömlesztünk nem sokkal jobb. Pár nap és beleveszik a topik mélyébe. Arról nem beszélve, hogy később lehetetlen megtalálni bármit is.

Pedig megoldható lenne. Csak oda kéne biggyeszteni a Járművek topik leírásába pluszban hogy "spoilerveszély" mint ahogy a RO "főtopik" esetében történt és mehetnének is oda a képek.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Pedig megoldható lenne. Csak oda kéne biggyeszteni a Járművek topik leírásába pluszban hogy "spoilerveszély" mint ahogy a RO "főtopik" esetében történt és mehetnének is oda a képek.

Mindegyik topik spoilerveszélyes. :)

Szerintem jobb, ha a spoilerek egy helyen vannak, mintha különböző topikokból kell őket összevadászni.

Nagyon nem kell vadászni, csak be kell lépni az aktívnak jelzett topikba. :)

Hozzászólás ideje:

Én sem pártolom, hogy mindent így szétszórunk - ahogy ezt már többször említettem. Azért van keresője a fórumnak, hogy aki akarja, vissza tudjon keresni. Viszont legalább beszélgetéseket darabolunk szét. A tegnapi Han Solós témában beszélgetés szétszórása nálam ma fejfogást váltott ki, több hozzászólásban is van olyan elem, ami most lóg a levegőben, plusz egy pár pillanatig azt hittem, elveszett az egyik hozzászólásom. Én a sajátomat átmentettem, de ez is csak plusz munka volt, hogy legalább a külsősök értsék, miről beszélek. Nem kell ennyire szétszórni, mert az meg átláthatatlanná teszi a dolgokat. Eddig sem volt ebből gond.

És a többi topicra nincs kiírva, hogy spoileres, így aki oda betéved, joggal háborodhat fel, ha spoilert kap a képébe. ;)

Persze, ezt most át lehet helyezni, mert itt most csak egy témát érintünk, de pl. a tegnapihoz tök fölösleges volt hozzányúlni.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ki kell írni rá. :) A tematikus hozzászólásokat pedig ha eleve a saját topikjába írnánk, elkerülhető lenne, hogy fogd a fejed. ;)

Persze mehetne minden egy nagy olvasztótégelybe, topikok se kellenének, hiszen ott a kereső. Én a tematizálás híve vagyok, nem a káoszé.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sok múlik a lépegetőkőn ebben a filmben. Jelenleg ez a fimben a legvádolhatóbb a TFA-t is sokszor érő rágalommal, hogy "Copy-Paste".

Remélem nagyon újszerű lesz, egy más hangulatú más stílusú csatajelenettel együtt, mint a Hoth-i volt. Külső megjelenésük nekem tetszik. Robusztusak és félelmetesek.

Csak olyan jelenet ne legyen, hogy körbe akarják kötéllel keríteni a lábát, majd kiderül hogy ennek elkerülése végett lett ilyen a lába...akkor csattan a homlokom a moziban. :D

:D (kicsit EpVII copy):

Finn: Ez itt az AT-AT. És ez pedig az AT-M6.

Rose: Hogyan fogjuk ezeket elpusztítani?

Poe: Egyszerű. Elindulunk, majd kábellel körbekerítjük őket úgy, mint anno a Hothi csatában a lázadók.

Akció nem sikerül, a gorilla-lépegetők tovább robognak.

Finn: Ez csapda!

Hozzászólás ideje:

Ajjaj. :hmm:

Nem kell megijedni, ez csak az agyszüleményem munkája. :D Szerintem RJ nem merne ilyeneket csinálni, legalábbis remélem.

Hozzászólás ideje:

Nem, de nem tetszett így sem.

Ody, a Leia üzenetével kapcsolatos diskurzusunk a járműves topicba került. Ott kissé lóg a levegőben..

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Cuki porgocskák.:D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Vajon ez fan art lehet?

Nekem amúgy tetszik, bár ez a fénykardra támaszkodunk elég fura. :D :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem is rajongói kreálmány. Ennek ellenére nagyon bejövős.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.