Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. A Star Wars: Kanan egy Marvel Comics által kiadott képregénysorozat, amely 2015. április 1-jén vette kezdetét. A történet visszatekintés formájában ismerteti velünk Kanan Jarrus (Caleb Dume) Jedi-múltját, a Klónháborúk végén véve fel a fonalat. A sztorit Greg Weisman írta, aki a Rebels számos részében is közreműködött. A rajzokért Pepe Larraz felel. Az első történeti ív a "The Last Padawan" címet kapta, és 5 részből fog állni. 1. szám magyarul Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Nem hibátlan darab de a jelenleg futó sorozatok közül messze a leginformatívabb és a legérdekesebb. Köszi a fordítást. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. (szerkesztve) Ejjha!Már ez is van magyarul? Királyság! Köszönet! ------ Na ez jó volt! mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb. Amúgy tetszett! és már is 66-os parancs? Szerkesztve: 2015. Április 2. - ZoliZoltán Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Köszi Sky. Sürgősen be kell hoznom a lemaradásomat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Na ez jó volt! mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb. Ezt nem egészen értem. Hogyhogy ki fedezte fel? Szinte minden jedi a templomban nő fel miután kidobja a gép, hogy magas a midichlorian számuk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. És mi utalt rá hogy Kanan kivétel és be kéne mutatni a felfedezését? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Nem tudom miért gondoltam úgy.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Valóban jó volt. Billaba mester igen szimpatikus elveket vallott a vége pedig ütős volt. Nem, számítottam rá, csak úgy mint a holokron feltűnésére sem. Most már tudjuk honnan szerezte Kanan a kockát. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Tetszik a sztori és a rajzolás is. Kaptunk ismét egy szép bolygót. Az egész történet szinte idilli, aztán persze minden meg fog változni... örökre. A 66-os parancs még mindig az egyik leghátborzongatóbb eseménysora az egész saga-nak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Hozzászólás ideje: 2015. Április 3. Jól megfogták a lényegét a 66 -osnak azzal, hogy előtte még ugratták egymást a klónok a Kanannal. Remélem innen lesz a folytatás. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Nagyon elégedett vagyok az első számmal. A csaták nagyszerűek, a dialógusok fantasztikusak. A fordításért, pedig ismét köszönet. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Nagyon jó lett ez a képregény, pörgős sztori jó hangulat és a végére a dráma. Egy logikai bukfenc viszont van benne, Depa Billaba a 66-os parancs idején nem volt a jedi tanács tagja. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Miért gondolod, hogy nem? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Ez jogos, én is úgy tudtam, hogy az Ep3 idején mind a 12 tanácstag meghatározásra került, és Billaba nem volt köztük. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Igaz, hogy annyira utáltam a Shatterpoint-ot, hogy félúton abbahagytam, de ebben a számban Ka..akarom mondani Caleb megemlítette hogy Billaba "emerged from... well whatever it was she emerged from" (azaz durván "visszatért abból az akármiből". Fontos! Nem "akárhonnan"! AkárMIből), a rajongók egyből a regénnyel való kapcsolatra kezdtek asszociálni: Azt tudjuk, hogy az új kánon szemezget a Legends ötletei közül. A Shatterpoint regény szerint Billaba összeroppant a háború miatt, és veszélyesen közel sodródott a Sötét oldalhoz, aztán valamiért kómába esett (a részleteket nem ismerem, mondom a fele is sok volt annak a mocsok sz*r könyvnek. Komolyan mondom a Trónok harca négy évada alatt nem volt annyi bélkiömlés mint az alatt a száz oldal alatt, amit elolvastam.). Legends rajongók szerint, Caleb arra utalt a fenti mondattal, hogy ebből a kómából tért Billaba vissza. Na most egyfelől nagyon remélem, hogy maga a történet megmarad legendának. Másrészt viszont ha Billaba valóban valami oknál fogva kómában töltötte a háború egy részét, az megmagyarázná miért nem tagja a Tanácsnak az EP3 idején: mivel nem volt cselekvőképes, választottak valaki mást a helyére. Szerkesztve: 2015. Április 5. - Werebazs Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Igen, azt hiszem, ez a sztori egy képregényben szerepelt, erre utal a Shatterpoint. Az új kánon szerint akár le is mondhatott a tanácstagságról valamikor a háború során. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Miért gondolod, hogy nem? Sky jól leírta miért is vélem ezt egyértelmű hibának, remélem azért erre később lesz valamilyen magyarázat korrigálás gyanánt. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Most sikerült elolvasnom és... idáig teljesen rendben van Tetszettek Depa Billaba okosságai, és az az egy-két poén is ült. Pont a legizgalmasabb résznél lett vége, ezért is várom már most a folytatást! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Megérkezett a sorozat 2. része is, amivel időközben sikerült elkészülnöm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Oh szuper, köszi! Már vártam. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Köszönöm. Uhh.Ez nagyon tetszett!!! Szerintem ez a legjobb most futó SW képregények közül! Na jó még talán a sima SW.... De ez most beindult! A 66-os...Billaba...Coruscant.... nagyon tetszik! :clap: Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Köszi Sky Nekem is eddig ez a sorozat tetszik a legjobban a most futó képregények közül. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Köszönjük a fordítást! Jól halad ez a sorozat. A második számban megvolt a kellő drámaiság, izgalom és feszültség. Eddig nagyon elégedett vagyok a sorozattal. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Ezúttal is szívesen mindenkinek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. Köszi Sky! Az EPIII után ez volt az első amit elolvastam. Remek volt a folytatás. Kíváncsi vagyok ebből hogy vágja ki magát Kanan. Van egy olyan érzésem, hogy Kasmir Janus segíteni fog neki. A Kanan Jarrus név is innen fog eredni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Ebben a topikban nem él a spoilergomb? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.