Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Eddig kétszer volt Celebration Europe és a jegyekkel semmi probléma nem volt. Simán lehetett őket kapni viszonylag közel a kezdéshez. Nem hiszem, hogy a rajongók az essen-i rendezvény óta hirtelen megszaporodtak. Egyszerűen most van új téma: nem arról van szó, hogy ezredszerre meg lehet hallgatni ugyanazokat a témákat, hanem készül egy csomó új projekt, amikről előreláthatóan érdemi dolgokat lehet majd látni, meglehet hallgatni a szinészeket, készitőket, az SW újra jobban benne van a médiában és mindez mozgosítja azokat is akik az ep.3 után már annyira nem foglalkoztak a franchise-al. Az új Celebration pedig biztos, hogy igen jelentős részben az új filmek körül fog forogni tehát akit nem érdekel az ep.7 meg az új korszak az nem biztos hogy olyan jól jár ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Lehet hogy én vagyok értetlen, de mi köze az EP7-nek(és annak sikerének) a Celebrationhez? Még be sem mutatták, de már óriási az érdeklődés. Én úgy gondolom hogy ha nem lenne Ep7 akkor is ennyi jegy fogyott volna. Egyszerűen ilyen sok rajongó van. Azt meg nonszensznek tartom hogy egy rajongó attól teszi függővé hogy részt vesz egy Celebration-ön, hogyha jó lesz az EP7. Az sw nem csak az EP7-ből áll. Csak a személyes érzéseimet tudom ezzel kapcsolatban mondani. Valóban nem csak az ep7-ből áll, de az ep7 lesz új. Nagyjából 20 éve vagyok rajongó, ismersz, tudod, hogy alaposan belemásztam a témában, a filmek világába, a készítésükbe, mindenbe. Sok újat nem igazán tudnának mondani 10 és 30 év között mozgó filmekről. Ettől függetlenül persze elmennék, hiszen már az nagy élmény lenne, ha élőben láthatnám a színészeket, jelmezeket, stb. A probléma az, hogy ez a Celebration nem az ep1-6-ról fog szólni. Ennek középpontjában az ep7, a Rogue One, az ep8 és a Rebels fog állni - de valószínűleg még az is a háttérbe szorul. Ez a Disney éra első Celebrationja úgy, hogy már van új film, hogy a rajongókban már körvonalazódott, hogy mire számíthatnak. És ezekről fog szólni. Az ep7 és a Rogue One színészei fognak túlnyomórészt ott lenni, az előadások e filmek köré fonódnak (garantálom neked, hogy ott fogjuk látni az első Rogue One trailert), erről fog szólni. Lesz néhány régi arc is, egy-egy pavilon, talán valamelyik kisebb helyiségben eladás is, de a nagy show a Disney éra filmjei köré, elsősorban az ep7 és a Rogue One köré fog felépülni. Na most, ismerem már magam annyira, hogy tudom, ha én december 18-án csalódottan fogok kijönni a moziból, k*rvára nem fognak már érdekelni a Disney éra Star Wars filmjei, ennél fogva egy olyan Celebration sem, ami ezekről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Dettó. Ha nem tetszik az ep.7 akkor nagyon nem leszek rá kiváncsi hogy hogy ünneplik magukat az új éra kulcsemberei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Csak nekem sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Valószínűleg igen Sebaj, messze még a jövő nyár, addig sok minden történhet. Még az is, hogy lecserélik a helyszínt vagy a fene tudja... plusz meglátjuk, milyen lesz a film, és a többi. Nem biztos, hogy akár én is szívesen mennék, ha elszúrják az ep7-et (amit amúgy kétlek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Egyébként ez teljesen elméleti kérdés most már, mert addigra valószínűleg nem lesznek jegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Eddig kétszer volt Celebration Europe és a jegyekkel semmi probléma nem volt. Simán lehetett őket kapni viszonylag közel a kezdéshez. Nem hiszem, hogy a rajongók az essen-i rendezvény óta hirtelen megszaporodtak. Egyszerűen most van új téma: nem arról van szó, hogy ezredszerre meg lehet hallgatni ugyanazokat a témákat, hanem készül egy csomó új projekt, amikről előreláthatóan érdemi dolgokat lehet majd látni, meglehet hallgatni a szinészeket, készitőket, az SW újra jobban benne van a médiában és mindez mozgosítja azokat is akik az ep.3 után már annyira nem foglalkoztak a franchise-al. Az új Celebration pedig biztos, hogy igen jelentős részben az új filmek körül fog forogni tehát akit nem érdekel az ep.7 meg az új korszak az nem biztos hogy olyan jól jár ezzel. Csak a személyes érzéseimet tudom ezzel kapcsolatban mondani. Valóban nem csak az ep7-ből áll, de az ep7 lesz új. Nagyjából 20 éve vagyok rajongó, ismersz, tudod, hogy alaposan belemásztam a témában, a filmek világába, a készítésükbe, mindenbe. Sok újat nem igazán tudnának mondani 10 és 30 év között mozgó filmekről. Ettől függetlenül persze elmennék, hiszen már az nagy élmény lenne, ha élőben láthatnám a színészeket, jelmezeket, stb. A probléma az, hogy ez a Celebration nem az ep1-6-ról fog szólni. Ennek középpontjában az ep7, a Rogue One, az ep8 és a Rebels fog állni - de valószínűleg még az is a háttérbe szorul. Ez a Disney éra első Celebrationja úgy, hogy már van új film, hogy a rajongókban már körvonalazódott, hogy mire számíthatnak. És ezekről fog szólni. Az ep7 és a Rogue One színészei fognak túlnyomórészt ott lenni, az előadások e filmek köré fonódnak (garantálom neked, hogy ott fogjuk látni az első Rogue One trailert), erről fog szólni. Lesz néhány régi arc is, egy-egy pavilon, talán valamelyik kisebb helyiségben eladás is, de a nagy show a Disney éra filmjei köré, elsősorban az ep7 és a Rogue One köré fog felépülni. Na most, ismerem már magam annyira, hogy tudom, ha én december 18-án csalódottan fogok kijönni a moziból, k*rvára nem fognak már érdekelni a Disney éra Star Wars filmjei, ennél fogva egy olyan Celebration sem, ami ezekről szól. Így már érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hát erről izmosan lecsúsztunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Nem hiszem ell hogy nem lehet kesöbb jegyet venni ez szerintem valaki valamit naon elszurt vagy egy uzleti fogas lesz a film utan .Vélemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Véges méretű az ExCel (még a dupla is csak dupla) és amilyen biztonsági intézkedésekre úgy néz ki szükség van, hát nagyon nem akarják túlvállalni magukat. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Január 14-én újra lehet vanni napi jegyet Londonba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Január 14-én újra lehet vanni napi jegyet Londonba a filmet latva igy masodjara szerintem sokan vissza fogjak dobni a jegyeket higyetek el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. a filmet latva igy masodjara szerintem sokan vissza fogjak dobni a jegyeket higyetek el ???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Ne kérdezz semmit, még a végén elmondja itt, spoiler kapcsoló nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Ha jól tudom a megvett jegyek "non-refundable", azaz nem fizetik vissza az árát Szerkesztve: 2015. December 18. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szoval kivancsi vagyok menyire tudok majd jegyet venni ,es arra is hogy menyien dobjak visza a jegyeket )) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Biztos azért nyitottak még szekciót mert sokan visszadobták a jegyeket. Bocsi Hunner, de aki azért visszaadná a jegyét mert meghalt Han, az egy bohóc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Biztos azért nyitottak még szekciót mert sokan visszadobták a jegyeket. Bocsi Hunner, de aki azért visszaadná a jegyét mert meghalt Han, az egy bohóc. Sokkolni sokkolt Han halála de nem ert válatlanul és emiat tuti nem dobnám el a jegyet ezrt nem ertem miert kersz bocsántot mert igazat adok neked és enis alig várom hogy mostmár jegyet vehessek ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Na megvan a jegy londonba ki megy még es meg mindig lehet venni Mi húgommal megyünk. A jegyek megvannak, szállást és repülő jegyet még nem néztünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Hamill is ott lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Vajon lesz dialógusa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Mivel már Németországban is ott volt, ez nem túl nagy meglepetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. A hivatalos oldal szerint, július 15 -én les za Rouge One panel a rendező Gareth Jones -al és Kathleen Kennedy -vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Addigra jobb, ha előszedik Vadert is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Lesz ott minden szerintem, új trailer és rengeteg infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. A hivatalos oldal szerint, július 15 -én les za Rouge One panel a rendező Gareth Jones -al és Kathleen Kennedy -vel. Gareth Edwards az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. A lényegen nem változtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. De igen, mert ő meghalt: https://en.wikipedia.org/wiki/Gareth_Jones_(actor) Na, de bocsi az offért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Key art az idei rendezvényről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 26. Nagyon tetszik ez a kép Kár, hogy nem tudok ott lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.