Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az előzetesben a korábbi 2023 február infó helyett már csak 2023 szerepelt. Akkor jól gondoltam, hogy a Bad Batch csúszása miatt ez is csúszik.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Yoda József írta:

Az előzetesben a korábbi 2023 február infó helyett már csak 2023 szerepelt. Akkor jól gondoltam, hogy a Bad Batch csúszása miatt ez is csúszik.

Elképzelhető. Lehet ugyanazt csinálják, mint a Kenobinál és a jövő évi Celebrationnel indítják el a 3. évadot? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Számoljunk:

Andor: szeptember 21 - november 23.

Bad Batch: január 4 - április 12.

Láthatóan nagyon nem akarják, hogy párhuzamosan menjen két sorozat, így leghamarabb szerintem májusban jön. És akkor a Celebration-ön a Mando trailer lesz a nagy dobás, ha már SW filmből nincs mit mutatni... jelenleg a Mando a SW zászlóshajója.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Yoda József írta:

Számoljunk:

Andor: szeptember 21 - november 23.

Bad Batch: január 4 - április 12.

Láthatóan nagyon nem akarják, hogy párhuzamosan menjen két sorozat, így leghamarabb szerintem májusban jön. És akkor a Celebration-ön a Mando trailer lesz a nagy dobás, ha már SW filmből nincs mit mutatni... jelenleg a Mando a SW zászlóshajója.

Szerintem a Bad Batch két epizóddal fog finálézni még a Celebration előtt vagy ott fogják bemutatni az utolsó epizódot.

Az durva lenne, ha a BB miatt tolnák el. Szerintem még mindig február a premier.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bomarr írta:

A Tales of the Jedi az Andor alatt jön, nem? Akkor annyira azért nem félhetnek attól ha két SW sorozat fedi egymást.

Igen, de abból egyben pakolják ki a 6 részt, szóval azok nem olyan értelemben "fedik" egymást, hogy párhuzamosan futnának hetekig.

8 perccel korábban, Bence1997 írta:

Az durva lenne, ha a BB miatt tolnák el. Szerintem még mindig február a premier.

Akkor meg az égvilágon nincs semmi értelme nem odaírni az előzetesbe. Tanultak a BB-ből, ahol az első előzetes még "2023 Fall"-t írt. Aztán lett belőle 2024 Winter :D 

Szerkesztve: - Yoda József

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Carl Weathers úgy tudja, hogy a 3. évad még mindig a Celebrationön bejelentett hónapban, azaz februárban fog érkezni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az MSW információi szerint a Mandalorian 3. évadának előzetese karácsony napján fog érkezni, míg a posztert december 14-én fogja kiadni a Lucasfilm.

Az előzetes körülbelül 2 perces lesz és az alábbiakat fogja tartalmazni:

Spoiler

- Chirstopher Lloyd karakterét látni fogjuk, aki egy Mandalori klánvezetőt fog alakítani, a sisakja tövisekkel van megspékelve.

- az előzetes Din Djarin és Bo-Katan rivalizálására fókuszál.

- Kettejük szembenállása a marketing része is lesz, de Jason szerint ez nagy valószínűséggel elterelés.

A premierdátum pedig úgy néz ki, hogy február 22 lesz.

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Yoda József írta:

Nem fogja a BB-ről elvonni a figyelmet a marketing?

Kérdés, hogy milyen lesz a marketing. Azért emlékszem, hogy a Mandi 2. évadát és a Boba Fettet minimális marketinggel vészelték át. Mivel nem akarnak valószínűleg sokat elárulni itt se, így olyan hű de erős marketinget nem gondolok - titkolni fognak ők dolgokat - szóval annyira nem aggódok.

Sőt, pont úgy jönne ki a dolog, hogy a Bad Batch 2. évadát ketté tudnák szedni. Ha február 22 igaz, akkor addigra pont lemegy a Bad Batch első fele - dupla epizóddal nyitnak - szóval akár szünetet is tarthatnak, míg lemegy a Mandi 3. évada.

Mert azért na, úgy érzem, hogy a Mandi után valamikor július/augusztusban fogunk látni újra élőszereplős SW tartalmat (Ahsoka), addig meg marad egy YJA meg egy Visions. Én ezt az időszakot kitölteném a Bad  Batchel... persze ezt már korábban is beszéltük.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A legújabb Production Weekly szerint a 4. évadot 2023 első negyedévében kezdik el forgatni.

Akkor a 4. évad 2024-ben érkezik. :hmm:

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Favreau elárulta, hogy a 3. évad sokkal nagyobb lesz, mint elődei, több űrcsata, több mandalori és néhány meglepetés vár ránk. Jelenleg egy előzetest adnak a közönségnek. (Szerintem idén ne várjunk semmit.)

A jelenlévők ezt kapták, a 3. évadból való:

ew05tfcloc3a1.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

A 10 éves lányom már tűkön ülve várja a 3. évadot. Neki még sokkal lassabban telik az idő szubjektíven, mint nekünk. Bár lehet vannak 10 évesek itt :D. Ez azért is különösen érdekes, mert semmilyen SW előtt nem ült meg korábban. A mozifilmek nem kötötték le. Egyik sem. Talán a ROTJ úgy-ahogy, mert érdekelte, Anakin hogy tér vissza. Megnéztük azóta a Boba és az Obi sorozatokat is. Mandó maradt a kedvenc.:angel:

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Tegnap levetítettek a panelen a korábbi előzetes egy kibővített változatát. Legyen spoiler, mert lehet ez lesz a későbbi, nagyközönségnek szánt előzetes is:

Spoiler

The video begins with Grogu and Mando (Pedro Pascal) hearing that he is no longer a Mandalorian, as he has taken off his helmet. So he decides to go with the Child to Mandalore, to regain his honor.

Meanwhile, Bo-Katan appears on a throne. She looks annoyed as she thinks about getting the Darksaber. Some scenes confirm the returns of Carl Weathers as Greef Karga and Amy Sedaris as Peli Motto.

There's a scene with a planet that looks like Coruscant, and the preview features several action sequences, including a never-before-seen one featuring Mando running away from TIE Fighters.

There is a scene with a scrapped Star Destroyer and the preview ends with Grogu using the Force against a monster, which was the most applauded moment of the preview.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ki mit vár a harmadik évadtól?

Én azt, hogy végre elinduljon egy markáns szál a sorozaton belül. Eddig voltak kikacsintások sok helyre, de igazából Grogu vitte el az egészet. Ezen változtatni kell, mert hosszútávon nem fog működni, ha nincs mögötte más.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.