Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Hat részes lesz. Ha tényleg hetente jön akkor két nappal az ep.9 premier előtt lesz az évadzáró :o

Nem olvastam utána ezelőtt, hogy mennyi része lesz, de (ne kérdezzétek miért, nemtom :D ) kifejezetten örülök neki, hogy nem nyújtják el nagyon hosszúra :) 

Hozzászólás ideje:

Nagyon bejön, menő cucc lesz ez. Bár pont a főhős testjátéka nem húzott be még igazán, a járása valahogy... hm. De a nézése! ;) Lények, hangulat, humor, és minden más eddig állat. Hmmmm

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom, fura, nem elég badass... :) de közben az lesz a pasi, látom-érzem... de nem tetszik még igazán. Pascal nagy kedvencem, bízom benne. "Hááát... reménykedjünk."

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Bomarr írta:

állítólag nem rakják fel az egész sorozatot egyszerre!!! November 12-én csak az első rész érkezik! Hetente jönnek a részek!

yes yes yes GIF

Hozzászólás ideje:

De amúgy ez nem új keletű. Anno a Rogue One-nál is az első videót csak szűk körben adták le. Igaz, akkor sokkal több idő volt még a premierig. Itt inkább az a zavaró, hogy 7 hónap múlva jön a sorozat, és azért lehetett rá számítani, hogy a Celebrationre időzítik a teaser trailert. Ez nem jött be, de azért nem olyan meglepő, hogy voltak ilyen exkluzív videók. 

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

(Minden nap epekedve várom, hogy valami újabb info morzsa érkezik, egy új fotó, vagy szinte bármi... de neeem. :( :) Várom ezt a történetet, na. )

Hozzászólás ideje:

Dehogy elég! :) De valahogy egyáltalán nem félek, sok minden lejött a pár perces anyagból, nekem az bejövős, működős, tökös, koszos, erős és izgalmas. És megágyaz egy kb. 10 év múlva kezdődő SW tv-sorozatnak. Úgy értem, hogy lehetett volna olyan döntés is, hogy a SW nem való tévére, stb. Jó, hogy nem így lett. :) Szeretem nagyon a Trónok óta ezt a formátumot: van idő mindenre és mindenkire, ráadásul sötétebb-durvább lehet mint egy mozifilm...

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Friday, August 23

On Friday afternoon at 3:30 p.m., the highly anticipated streaming service Disney+ will give guests a first look at some of its original content including Lady and the Tramp, The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series, and many more during this star-studded presentation.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Korábban volt arról szó, hogy a sorozat most 6 vagy 8 részes lesz. Kezdetben 8 -ról volt szó, aztán jól láttam a heti részek mellé közölték azt is, hogy 6 részes lesz végül. Azonban az alábbi videóban Favreau közli, hogy a Mandalorian 8 részes lesz. :) Ha valóban hetiben érkezik a sorozat - ezt már azért megerősítették - akkor valószínű, hogy egészen december végéig fog tartani a sorozat. De ha duplával nyitunk és zárunk, akkor is az EpIX hetében fog záródni a sorozat, ami valljuk be kicsit fura lenne.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Állítólag az MSW szerzett néhány pólókra szánt képet az Amazaon.com-ról.

" At some point today (július 2), shirt designs for Star Wars: The Mandalorian hit Amazon.com. The shirts further confirm IG-11 is not IG-88. This is some of the first merchandise we’ve seen from the Disney+ live action Star Wars series. "

xkWCXla.jpg

BzRr4RQ.jpg

XwlcTXz.jpg

Hozzászólás ideje:

Egyszer valaki elmagyarázhatná, hogy IG-88 miért számít menőnek. :D

Félreértés ne essék, ez már annyira hatott rám az évek alatt, hogy most már én is annak tartom, pedig ilyet bármelyik vidéki bádogos össze tudna dobni. Azért nem egy T-800-as vagy éppen Grievous. 

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg az önálló Hasbro figura és a köré írt sztorik a ludasak. Az biztos, hogy a filmeknek ehhez vajmi kevés köze van, hiszen az ep5-ben mindössze díszletelem.

Mondjuk én személy szerint nem tartom menőnek, sőt az egyik leggázabb droid dizájn díját simán kiosztanám ennek a gépnek. 

Hozzászólás ideje:

Engem már úgy átmostak, hogy a Mandalori trailerében, amikor megláttam a jelenetet IG-11 akciójával, felkiáltottam, hogy: "Azta k*rva!!"

Pedig csak egy rosszul összerakott eresz. :D 

Hozzászólás ideje:

Most olvastam, hogy állítólag a Mandi epizódjai 15 millába kerültek. Ha 8 részről beszélünk, az durván 120 millió dollár. Odateszi magát a Disney, nem hiába, ez launch date lesz. :)

Továbbá Favreau elmondta, hogy már végeztek az első évaddal és jelenleg a 2. évadot írja. :o

Hozzászólás ideje:

Hamarosan már tényleg kell majd dobbantaniuk valamit. A D23 erre a legtökéletesebb időpont. Az előzetes szerintem garantált. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.