Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hát ez hihetetlenül nagy dolog! Ahogy a Vénharcos mondja, sok sikert! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hát ez hihetetlenül nagy dolog! Ahogy a Vénharcos mondja, sok sikert! Vén az öregapád tudodmilye! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Vén az öregapád tudodmilye! Ne szidd az ük-ükapádat Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Szívből gratulálok neked SimonZ.Ez kurva jó. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hát Zolikám te bámulatos vagy! Remélem befutsz! Gyönyörű a portfólió! Remélem majd kapok én is névjegyet és lassan autogramért is sorban kell állnom! Válasz
Maatkara Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. (szerkesztve) Kedves SimonZ! Most, így ebéd közben jutottam oda, hogy hosszú idő után újra olvasgassak kicsit SW témában. És mit látok? Részt veszel a Celebration Europe-on, mint kiállító. Gratulálok! Szuper vagy! Nagyon sok sikert! Szerkesztve: 2007. Június 26. - Maatkara Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hát ez nem semmi Zoli. Gratulálok. Csak néztem mikor most olvastam. Azért ne felejts el minket ha már befutottál. /bár lehet h az már meg is történt/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Ez valóban nagy szó. Hírt is kellene írni belőle. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hatalmas gratula Zoli! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Nagyon köszönöm mindenkinek! Nekem ez egy óriási lehetőség... korábban soha nem gondoltam volna, hogy erre is sor kerülhet. Remélem, észreveszi majd valami fejes a képeimet odakint. Kudarmubat: még egyik sem történt meg... Más: most írták a vendégkönyvembe, hogy a Hot! című színvonalas újság tévéműsorában az én képemmel illusztrálták a Baljós árnyakat. Ne kérdezzétek meg, szóltak-e róla előtte... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Más: most írták a vendégkönyvembe, hogy a Hot! című színvonalas újság tévéműsorában az én képemmel illusztrálták a Baljós árnyakat. Ne kérdezzétek meg, szóltak-e róla előtte... amatőr Hot... ahelyett, hogy interjút csinálnának veled Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. (szerkesztve) Nem akartam új topikot nyitni neki, de ma ezt láttam az újságba: (Elnézést a minőségért, mobilommal fotóztam, mivel nincs scannerem) http://starwars-3d.uw.hu/DSC00105.JPG http://starwars-3d.uw.hu/DSC00104.JPG És itt az újság weboldala: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=2863 Szerk: Kiraktam Zoli vendégkönyvébe is a linkeket és láttam egy érdekes hozzászólást ott. Nézzétek meg Szerkesztve: 2007. Július 13. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Szóval végülis "csak" akkor az oldalát és a képeit használták fel. Riport nem készült vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. (szerkesztve) Szóval végülis "csak" akkor az oldalát és a képeit használták fel. Riport nem készült vele. Nem tudom mit szól majd Zotyó. Szerkesztve: 2007. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Szóval végülis "csak" akkor az oldalát és a képeit használták fel. Riport nem készült vele. Én meg irogatok itt a másik topicba Nem baj, legalább digitálisan is meg lett örökítve. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. RTL Klub, Reggeli, holnap valamikor 7 és 9 óra között. Nem nevetni, ez lesz az első igazi tévés szereplésem... A cikkről tudok (Ody: ez nem az, amit korábban említettem), sőt, azóta az uno.hu-n is fenn van a CelEu-s részvételemről szóló hír. Részleteket majd írok később, most lefekszem, mert csöppet fáradt vagyok, és holnap korán kelek... Még annyit a Celebrationről, hogy Sansweet is megnézte a képeimet, Plok lefotózta. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Remélem valaki felveszi a műsort. Amúgy remélem alaposan jövedelmezni fog neked ez az egész kiállítás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Amúgy remélem alaposan jövedelmezni fog neked ez az egész kiállítás. Ha másképp nem is, de ismertségben mindenképp! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hajrá Zoli! Csak ügyesen. Izzítom a videót! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. Hozzászólás ideje: 2007. Július 16. (szerkesztve) Port.hu tv-műsora is írja: 6:00 Reggeli - Kiderül, hogy Molnár Anikó valóban kisbabát szeretne-e. - Érkezik az egyetlen magyar, aki alkotásaival részt vehetett a londoni Star Wars kiállításon. - Albert Györgyi új életet kezd. Kifaggatjuk milyen tervei vannak - Várjuk Terry Black-et, aki magával hozza kis családját. - Élőben zenél a Ladánybene 27. - A Csak csajok társ-műsorvezetője Dorina. Szerkesztve: 2007. Július 16. - lokatelli Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Jó voltál Zoli! Gratula! Ha minden jól megy tudok szerezni videót Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Zoli Nagyon profi voltál! Nagyon összeszedett. Fogadd őszinte gratulációmat! Úgy szerepeltél, mintha világ életedben ezt csináltad volna. Te erre születtél! Szuper volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. "Jó" szokásom szerint nem láttam. Látatlanba is gratulálok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Felvetted, Lok? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Felvetted, Lok? Már tölti az oldalára. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Már tölti az oldalára. Márcsak 4 perc és felér! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. (szerkesztve) Remélem nincs Zoli ellenére, hogy közszemlére teszem a szereplését! Szerintem szenzációsan csinálta! Nagyon jó beszélgetés volt! De mostmár nézzétek meg saját szemetekkel. Edit: Egy picit sajnos csúszik a hang. Ezért utálok ilyesmit csinálni, utálom, ha nem lesz tökéletes. Ezért elnézést kérek mindenkitől. Szerkesztve: 2007. Július 17. - lokatelli Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. (szerkesztve) Hát ezt is megértük! Köszi loki, hamarosan töltöm! Szerk:Ez valóban remek riport volt! Bravo Zoli! Szerkesztve: 2007. Július 17. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.