Jump to content

Teaser trailer 3.

Recommended Posts

ÚJ ELŐZETES ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szerintem Fake! Milyen képsor már az Rey-jel BB-vel? Nem igaz, hogy mozifilmből van..

És minden más is kiollózott és összerakott.. Ez amúgy tv-spot, de szerintem kamu!

Persze, kösz, hogy beraktad, nem ellened szól Jake!

Edited by csoli1138

Nekem is fura. Mintha csak úgy összedobták volna. És miért nincs sehol semmi hír erről? A Star Wars ep7 trailerek úgy terjednek, mint a pestis, de ha rákeresek az elmúlt 24 órában a Google-re, a nagy büdös semmi jön ki. Egyelőre szkeptikus vagyok.

Szerintem Fake! Milyen képsor már az Rey-jel BB-vel? Nem igaz, hogy mozifilmből van..

És minden más is kiollózott és összerakott.. Ez amúgy tv-spot, de szerintem kamu!

Persze, kösz, hogy beraktad, nem ellened szól Jake!

Nem fake ez a hivatalos star wars instagram

Lehet, hogy valódi, de az is biztos, hogy pocsékul néz ki. Várakozó álláspontra helyezem magamat. (Boyega mint jedilovag nekem kifejezetten ellenszenves.)

Szerintem teljesen rendben van. Annál is inkább, mert látni benne az elvetemültség szikráját, így simán megkísértheti a sötét oldal.

Nem tudom...nem sok újdonság van benne. Rey BB-8 -cal elég jó, de Finn Anakin fénykardjával....háááát. Szokni kell! És még finom voltam. :para: Pedig várható volt mert az utóbbi időkben feltűnt képeken Finn mindenhol fénykarddal pózolt. Az Első Rend okés lehet de a többiről még nem vagyok meggyőzve.

Szerintem azt, hogy Erőérzékeny, már rég borítékolhattuk. Én legalábbis azóta biztos vagyok ebben, hogy főszereplőnek nyilvánították. Elég furcsa lenne egy fősodorbeli film Erőérzékeny főszereplő nélkül. :)

Tuti. hogy ez már egy rendes trailer lesz, amiben a sztorit is megvillantják. Időszerű már az. Viszont nagyon sok új jelenetre még nem számítok.

Fura nekem a látványtervek miatt mindig egyértelmű volt, hogy Boyega karaktere használni fogja a fénykardot. Ugyaninnen tudjuk, hogy Rey is fogja használni.

Az is lehet, hogy Rey elbukott Kylo -val szemben és csak dühből kapja fel a fénykardot Finn. De akkor miért tették ki a plakátra őt aktivált fénykarddal. Több lesz ebben.

Nem gondoltam volna, hogy szinte egyedül leszek a véleményemmel, de engem ez a nyúlfarknyi elő-előzetes megvett kylóra. Főleg az utolsó snittel. Szerintem hatalmas. Már vagy tízszer megnéztem. :)

Én most megint azt érzem, hogy valami hiányzik. Mondjuk plusz 2,5 perc. :D

Edited by Ody Mandrell