JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) ÚJ ELŐZETES ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szerkesztve: 2015. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Fhuu nem semmi, rövid, de annál hatásosabb. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - luke19 Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nem is tudom.... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) ÚJ ELŐZETES ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szerintem Fake! Milyen képsor már az Rey-jel BB-vel? Nem igaz, hogy mozifilmből van.. És minden más is kiollózott és összerakott.. Ez amúgy tv-spot, de szerintem kamu! Persze, kösz, hogy beraktad, nem ellened szól Jake! Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nekem is fura. Mintha csak úgy összedobták volna. És miért nincs sehol semmi hír erről? A Star Wars ep7 trailerek úgy terjednek, mint a pestis, de ha rákeresek az elmúlt 24 órában a Google-re, a nagy büdös semmi jön ki. Egyelőre szkeptikus vagyok. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. A film bejelentésénél kiröhögtem volna azt aki azt mondja h egy roham osztagosból lesz az új Jedi. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Igen; a semmiből jött, a minőség is gyenge. A szöveg és minden ismerős. A legkeményebb persze Finn a végén, de szerintem összedobható. Valszeg megtudjuk hamar.. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - csoli1138 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. A vége tényleg furi, de azért még így is tetszik. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem Fake! Milyen képsor már az Rey-jel BB-vel? Nem igaz, hogy mozifilmből van.. És minden más is kiollózott és összerakott.. Ez amúgy tv-spot, de szerintem kamu! Persze, kösz, hogy beraktad, nem ellened szól Jake! Nem fake ez a hivatalos star wars instagram Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Jaja ez hivatalos és valszeg egy küszöbön lévő új trailernek az előfutára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nafene, csak nem igazam lesz, hogy szeptemberben tényleg új trailert kapunk? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Lehet készülni az új Jakkus jelenetekre... biztos kapunk párat Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Akkor bocsi. A minőség az élmény rovására ment. remélem Trailerré nő hamarosan. Szoktak lenni előzetes előzetesek. annak jó. De az új trailerben már kussoljon Snoke! vagy mondjon mást! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Lehet, hogy valódi, de az is biztos, hogy pocsékul néz ki. Várakozó álláspontra helyezem magamat. (Boyega mint jedilovag nekem kifejezetten ellenszenves.) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. sztem ez a Trailer teasere mostanában úgyis nagy divat lett. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Igen furcsa ez a dzsedáj. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (Boyega mint jedilovag nekem kifejezetten ellenszenves.) Jaj, ne is mondd, nekem is. Remélem csak elvetélt kósza felindulásból, vagy nincs más választásból és vesztére fog kardot! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Én is szivesebben látnám azt a fénykardot Rey kezében (remélem fogom is). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Én is szivesebben látnám azt a fénykardot Rey kezében (remélem fogom is). akár. De tudjuk, hogy ez a kard Leianál landol. Lehet, hogy Finn a kézbesítés során cipeli (Dzséjt theory) és muszályból használja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Lehet, hogy valódi, de az is biztos, hogy pocsékul néz ki. Várakozó álláspontra helyezem magamat. (Boyega mint jedilovag nekem kifejezetten ellenszenves.) Szerintem teljesen rendben van. Annál is inkább, mert látni benne az elvetemültség szikráját, így simán megkísértheti a sötét oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nem tudom...nem sok újdonság van benne. Rey BB-8 -cal elég jó, de Finn Anakin fénykardjával....háááát. Szokni kell! És még finom voltam. Pedig várható volt mert az utóbbi időkben feltűnt képeken Finn mindenhol fénykarddal pózolt. Az Első Rend okés lehet de a többiről még nem vagyok meggyőzve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Azért a trailer teaseréből még ne vonjunk le messze menő következtetéseket. Persze, Finn nekem is furcsa, de ez így kiragadva sz*rt sem ér. Utálom ezeket a trailer teasereket... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Ja! Most aggódhatunk egy hétig, hogy mi a cs*cs van? Pedig nagyon úgy néz ki, hogy Finn Erőérzékeny lesz. Remélem ez már egy nagy trailer lesz, és ezúttal több újdonsággal! Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem azt, hogy Erőérzékeny, már rég borítékolhattuk. Én legalábbis azóta biztos vagyok ebben, hogy főszereplőnek nyilvánították. Elég furcsa lenne egy fősodorbeli film Erőérzékeny főszereplő nélkül. Tuti. hogy ez már egy rendes trailer lesz, amiben a sztorit is megvillantják. Időszerű már az. Viszont nagyon sok új jelenetre még nem számítok. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. John Boyega végig lihegi a filmet? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Fura nekem a látványtervek miatt mindig egyértelmű volt, hogy Boyega karaktere használni fogja a fénykardot. Ugyaninnen tudjuk, hogy Rey is fogja használni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nem gondoltam volna, hogy szinte egyedül leszek a véleményemmel, de engem ez a nyúlfarknyi elő-előzetes megvett kylóra. Főleg az utolsó snittel. Szerintem hatalmas. Már vagy tízszer megnéztem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Ha kilóra nem is vett meg, de szerintem is teljesen jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Fura nekem a látványtervek miatt mindig egyértelmű volt, hogy Boyega karaktere használni fogja a fénykardot. Ugyaninnen tudjuk, hogy Rey is fogja használni. Az is lehet, hogy Rey elbukott Kylo -val szemben és csak dühből kapja fel a fénykardot Finn. De akkor miért tették ki a plakátra őt aktivált fénykarddal. Több lesz ebben. Nem gondoltam volna, hogy szinte egyedül leszek a véleményemmel, de engem ez a nyúlfarknyi elő-előzetes megvett kylóra. Főleg az utolsó snittel. Szerintem hatalmas. Már vagy tízszer megnéztem. Én most megint azt érzem, hogy valami hiányzik. Mondjuk plusz 2,5 perc. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.