Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 21. Hozzászólás ideje: 2020. November 21. JW újabb díjjal gazdagodott. Ezúttal a Royal Philharmonic Society jutalmazta egy Gold Medal kitüntetéssel. 6 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. November 21. Hozzászólás ideje: 2020. November 21. Most megy, az M5-ön... a TV csatonán John Williams a Bécsi Filharmonikusokkal Koncert, ha valakit érdekel. 1 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Hozzászólás ideje: 2020. November 22. 11 órával ezelőtt, Adrián írta: Most megy, az M5-ön... a TV csatonán John Williams a Bécsi Filharmonikusokkal Koncert, ha valakit érdekel. Láttam. Én tegnap megkönnyeztem a koncertet, annyira felemelő volt. Amikor a SW főtémát játszották a zenészek látszott rajtuk, hogy mennyi szeretettel zenélnek. Két hegedűművész konkrétan egymásra mosolyodott. Hihetetelen élmény volt. Utána a közönség felálva tapsolta meg az idős mestert. Az Imperial March témát pedig ovációval üdvözölte a nagyérdemű. Meg lehet ezt a koncertet valahol ismét nézni? Az M5 oldalán nem találom sehol. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Engem is érdekelne.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 2. Hozzászólás ideje: 2021. Október 2. Egy elég durva zenei párhuzam EpII, Yoda, younglingok és Obi-wan: Harry Potter 3, Harry legerősebb emléke: A jelenetek videóval: 3 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Trilógiákon átívelő elemzés John Williams munkásságáról. Hiánypótló alkotás, mégha csak jó, ha 35-40%-át értem annak, ami elhangzik. De ha mást nem is, az Episode VIII-as részt mindenképpen nézzétek meg belőle. Többek között az is kiderül a videóból, hogy hogyan gyúrta össze Williams az Erő témát, Luke és Leia témáját valamint Leia és Han témáját mikor Luke megjelenik a Craiten, és hogy (vélhetően) miként használta fel Strauss operájából Agamemnon témáját Williams, aki az operában szellemként (!) jelenik meg a lányának, Elektrának. Bár csak lenne belőle egy magyar verzió... 1 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Doksifilm a TESB zenéjének elkészítéséről: Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 24. (szerkesztve) Sir John Williams https://deadline.com/2022/09/john-williams-knighthood-queen-elizabeth-ii-composer-steven-spielberg-1235126366/ Szerkesztve: 2022. Szeptember 24. - Yoda József 6 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Azt észrevettétek már hogy az EpI-es Are you a Jedi? track és az EpVII Finn's confession ugyanúgy kezdődik? 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Én észrevettem, csak a téma címét nem tudtam. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Nekem viszont új volt ez az infó. Köszi! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Az első 36 másodpercnél válik el két téma. Egyébként a cím is jó. Are you a Jedi? 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az első 36 másodpercnél válik el két téma. Egyébként a cím is jó. Are you a Jedi? Finn's Confession: "Are you a Jedi?" Zseniális. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 24. Hozzászólás ideje: 2023. November 24. Napközben azon kaptam magam, hogy folyamatosan egy dallamot dúdolok, de elsőre nem is esett le, hogy mi az. Aztán kicsit végiggondoltam és rájöttem, hogy az Ahch-To téma. Tökéletesen illeszkedik ez a dallam a titokzatos Jedi világhoz. 6 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 1. Hozzászólás ideje: Január 1. Egy új interjúban azt mondta Williams, hogy a visszavonulás kapcsán meggondolta magát, és hogy szívesen dolgozna még, ha jönne egy jó lehetőség! Csak nem a Rey filmen dolgozik? 3 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Január 1. Hozzászólás ideje: Január 1. 19 perccel korábban, Yoda József írta: Egy új interjúban azt mondta Williams, hogy a visszavonulás kapcsán meggondolta magát, és hogy szívesen dolgozna még, ha jönne egy jó lehetőség! Csak nem a Rey filmen dolgozik? De jó lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 1. Hozzászólás ideje: Január 1. 43 perccel korábban, Yoda József írta: Egy új interjúban azt mondta Williams, hogy a visszavonulás kapcsán meggondolta magát, és hogy szívesen dolgozna még, ha jönne egy jó lehetőség! Csak nem a Rey filmen dolgozik? Adná az ég! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 22. Hozzászólás ideje: Augusztus 22. (szerkesztve) Music by John Williams címmel November 1-jén jelenik meg egy dokumentumfilm a zeneszerző életútjáról és karrierjéről, adta hírül ma a Lucasfilm Néhány mozi is műsorra fogja tűzni Szerkesztve: Augusztus 22. - Yoda József 2 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 1. Hozzászólás ideje: Október 1. Hangulatos előzetes, kíváncsi vagyok erre a dokura. Williams magánéletéről és fiatalabb éveiről elég keveset tudok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 2. Hozzászólás ideje: Október 2. Rendesen libabörős lettem ettől az előzetestől. Elképesztően tehetséges ez az ember. Egy zseni. Erre születni kell. 2 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Október 7. Hozzászólás ideje: Október 7. 2024. 10. 01. - 19:29, Yoda József írta: November 1! Alig várom! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 4. Hozzászólás ideje: November 4. Remek lett a JW életét és munkásságát bemutató dokumentumfilm. Nem összecsapott, belementek rendesen a részletekbe. Eddig is tudtam milyen nagyszerű ez az ember, ez a film még inkább megerősített ebben. Amúgy ritkán látható ennyi zseni egy helyen, így már csak ezért is érdemes megnézni. Na meg persze a sok érdekes részlet miatt is ami kiderül belőle. Rengeteg újdonsággal szolgált. Remélem megéri a maestro a Rey filmet és ő írhatja hozzá a zenét! Szóval isten tartsa meg jó egészségben! 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: November 4. Hozzászólás ideje: November 4. A hétvégén elmulasztottam, de bepótolom a héten. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 11. Hozzászólás ideje: November 11. Máris díjat kapott a JW-ről szóló dokumentumfilm. https://twitter.com/starwars/status/1855809079752499421 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.