MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Remek kép lett, külön jó, hogy Leia megint nem éppen szokványos formában látható Az ep6-hoz nagyon illik ez a kép róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Sötétkék és zöld, a film uralkodó színe. Különösen tetszik Darth Vader elhelyezése. Mintha Luke sötét árnya lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Számomra ez a kép megint tökéletesen vissza adja az adott epizód hangulatát. Ez a kép maga a Jedi visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Köszönöm szépen! Dzséjt: El is vártam, hogy észrevedd. Direkt nem is írtam róla. MissKarrde: Korábban eljátszottam azzal a gondolattal, hogy a tatuini aligruhájában szerepeltetem, de aztán megtaláltam ezt, és eldőlt a kérdés. Ez tökéletesen illeszkedik a poszter nyugodtabb, érettebb összhangulatához, ami a saga lezárásához kell. Ody: Számomra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Különösen tetszik Darth Vader elhelyezése. Most lehet, hogy én vagyok a vak, de a képen sehol se látom Vader nagyurat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Most lehet, hogy én vagyok a vak, de a képen sehol se látom Vader nagyurat.Nagyon el van rejtve. Én se láttam, mert elég sötét a monitorom beállítása, és ebben az esetben szinte már nem is látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Vaksik, én egyből kiszúrtam, mert ismerem Zoli munkásságát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Most lehet, hogy én vagyok a vak, de a képen sehol se látom Vader nagyurat.Hát igen, a sötét oldal mindent ködbe burkol. Spoiler: Luke válla fölött keresd a maszkját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. NAGGGGYONSZÉP. Asszem elkezdek nyomda után nézni, amúgy is kell valami az ajtóm belsejére Fura az a sárgás keret. Tudom, hogy nem új, de most valahogy nagyon National Geographic érzésem lett tőle. Jó, ahogy az ewok falu kilóg belőle. Luke fénykardjának a hegye ahogy elvész a feketében alul, az meg.... Vader lehetett volna picit hangsúlyosabb. Így viszont szellemszerűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Köszi! Nekem sosem volt NG-hangulata a kereteknek, mert annak teljesen más a színe, és az arányai is. De ha gondolod, tekintsd dokumentumképnek. Időközben teszteltem a posztert néhány másik monitoron, és egy árnyalatnyit világosítottam rajta. Ha kész a trilógia, majd frissítem. Viszont Vader nem lett sokkal hangsúlyosabb, ragaszkodom a szellemszerűséghez, és ahhoz, hogy ne lássa meg, aki nem akarja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 19. Nagyon szép kép, főleg fotópapírra nyomtatva és a szerző aláírásával. Még nem találtam meg a megfelelő helyet a falon a számára, de előbb-utóbb megálmodom majd, hol legyen. És akkor kap keretet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Mikre nem akad az ember vásárlás közben http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-159...rete-gratis-_JM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Mikre nem akad az ember vásárlás közben http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-159...rete-gratis-_JM Remélem Zoli minél előbb látja ezt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. 10 x 15 cm az poszter??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. 10 x 15 cm az poszter???Egy ezresért simán lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. 10 x 15 cm az poszter??? Aprajafalván az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Túl vagyok a szakmai szempontból eddigi legdurvább öt hónapomon. December elején leadtam a doktori értekezésemet. Tavasz óta folyamatosan angol szakcikkeket írtam, ami szintén kell a doktorihoz, közben pedig végeztem a többi munkámat, ami így együtt azt jelentette, hogy rendszerint az esték és a hétvégék is foglaltak voltak. Emellett nagy fába vágtam a fejszémet: két barátommal, a Pelle-Molnár házaspárral, akik kézműves bonbonokat és táblás csokoládékat készítenek, nyitottunk Tatán egy kis csokizót. Az ezzel kapcsolatos dizájnfeladatokat (csokicímkék, plakátok, névtábla stb.) én végzem. Egyelőre jól mennek a dolgok. Emellett segítettem Ki-Adinak az idei egri Star Wars-kurzusban, és túl vagyok két előadáson, melyek szerencsére jól sikerültek. Egykori gimnáziumomba is visszahívtak, hogy az egyik előadást megtartsam, ez is szép élmény volt. A LEGO-rekordnak volt egy kis hazai visszhangja: november 18-án volt a Guinness-rekordok nemzetközi napja, és ekkorra időzítette a GABO Kiadó a Rekordok könyve magyar megjelenését. Ezzel kapcsolatban volt egy egész napos rendezvénysorozat, amelyen én is részt vettem. Volt egy interjú az MR1-en, az MTV-ben, és a végén egy könyvbemutató a Mammutban. Ennek része volt egy kerekasztal-beszélgetés magyar rekorderekkel, köztük Cseh Lászlóval, Halápi Rolanddal (kaszkadőr, a rekordja: a leghosszabb, ló által húzva megtett táv teljes testes égés közben...), Bérces Edit ultramaratonistával (24 órás futás) és néhány Rubik-kocka-rekorderrel, meg velem - bár én kicsit kilógok a sorból, hiszen szó szerint nem vagyok rekorder. A moderátor Szántó Dávid volt. Nagyon jó volt a beszélgetés hangulata, jólesett egy kicsit kikapcsolódni a folyamatos írásból. Ezek mellett a munkák mellett sok dologra nem jutott időm. Egy posztert azonban sikerült elkészítenem: a filmplakát-sorozat legújabb tagját, A Sith-ek bosszúját. Teljes méretű verzió. Háttérképverziók szokás szerint az oldalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Ezek szerint nem untad halálra magad Innentől meg töltheted fel magad a beiglival a kövi évre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Szép zsúfolt program. A keretes képsorozatot pedig imádom! Főleg most, hogy a kedvenc epizódom poszterével gyarapodott a sor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Jó dolgokkal ment ez az év nálad Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Zsúfolt időszakod volt, annyi szent A kép nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hát nem semmi elfoglaltságok. A poszter nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nagyon jó a kép Jó pihenést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. SimonZ, fárasztó, de szép és eredményes év van mögötted. Néha ilyen is kell. A csokizót szívesen felkeresem majd, ha Tatán járok, mert nagy csokievő vagyok, és a különlegességeket különösen szeretem. A poszter pedig szokás szerint szép és tartalmas. Remélhetőleg jövőre több időd jut majd erre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Pildi, ha a közeljövőben mégsem jársz arra, a linkelt oldalon fenn van, hogy Pesten hol kaphatóak a csokijaik A Kiss János a. utcához pontos irányzékot is tudok adni, mivel a barátnőm abban az utcában lakik De még sose jutottunk el oda, amit most már orvosolni kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat! Nekem nagyon tetszik a kép, úgy érzem, hogy ennyire kevés képelemmel még nem sikerült megfognom a III. rész hangulatát. És az Anakin-Vader átmenet is nagy kedvencem lett. Ody: Ha minden igaz, a következő kép ugyanebből a sorozatból lesz, A Birodalom visszavág plakátja. Pildi: Igen, ahogy MissKarrde írta, Pesten is megtalálhatod őket több helyen. Az említett Csokissimót tudom leginkább ajánlani. Bár Tatára is érdemes elmenni, mert csokizás nélkül is gyönyörű hely. A pihenést pedig a mai nappal megkezdem, remélhetőleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. És az Anakin-Vader átmenet is nagy kedvencem lett. Ha van kedved írhatnál pár sort a képen látható összefüggésekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. OFF MissKarrde, SimonZ: köszi az infót, a Kis János utca valóban elérhetőbb, mégha nem is sűrűn járok arrafelé, de legalább tudom, merre van. Tatát egyébként ismerem, diákkoromban több nyáron is töltöttem 1-1 hetet az Öreg-tó partján lévő ifjúsági táborban, valóban szép város. ON Az összefüggések engem is érdekelnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Remek év van mögötted, Zoli, és sok sikert kívánok előre is: 2011-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. SimonZ! Utólag is BUÉK! Húzós éved volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.