Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszönöm szépen! :D

Dzséjt: :D El is vártam, hogy észrevedd. :D Direkt nem is írtam róla.

MissKarrde: Korábban eljátszottam azzal a gondolattal, hogy a tatuini aligruhájában szerepeltetem, de aztán megtaláltam ezt, és eldőlt a kérdés. :D Ez tökéletesen illeszkedik a poszter nyugodtabb, érettebb összhangulatához, ami a saga lezárásához kell.

Ody: Számomra is.

Hozzászólás ideje:

NAGGGGYONSZÉP.

Asszem elkezdek nyomda után nézni, amúgy is kell valami az ajtóm belsejére :D Fura az a sárgás keret. Tudom, hogy nem új, de most valahogy nagyon National Geographic érzésem lett tőle. Jó, ahogy az ewok falu kilóg belőle. Luke fénykardjának a hegye ahogy elvész a feketében alul, az meg.... :)

Vader lehetett volna picit hangsúlyosabb. Így viszont szellemszerűbb.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi!

Nekem sosem volt NG-hangulata a kereteknek, mert annak teljesen más a színe, és az arányai is. De ha gondolod, tekintsd dokumentumképnek. ;)

Időközben teszteltem a posztert néhány másik monitoron, és egy árnyalatnyit világosítottam rajta. Ha kész a trilógia, majd frissítem. Viszont Vader nem lett sokkal hangsúlyosabb, ragaszkodom a szellemszerűséghez, és ahhoz, hogy ne lássa meg, aki nem akarja. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép kép, főleg fotópapírra nyomtatva és a szerző aláírásával. ;) Még nem találtam meg a megfelelő helyet a falon a számára, de előbb-utóbb megálmodom majd, hol legyen. És akkor kap keretet is. :)

• 2 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Túl vagyok a szakmai szempontból eddigi legdurvább öt hónapomon. December elején leadtam a doktori értekezésemet. Tavasz óta folyamatosan angol szakcikkeket írtam, ami szintén kell a doktorihoz, közben pedig végeztem a többi munkámat, ami így együtt azt jelentette, hogy rendszerint az esték és a hétvégék is foglaltak voltak.

Emellett nagy fába vágtam a fejszémet: két barátommal, a Pelle-Molnár házaspárral, akik kézműves bonbonokat és táblás csokoládékat készítenek, nyitottunk Tatán egy kis csokizót. Az ezzel kapcsolatos dizájnfeladatokat (csokicímkék, plakátok, névtábla stb.) én végzem. Egyelőre jól mennek a dolgok. :)

Emellett segítettem Ki-Adinak az idei egri Star Wars-kurzusban, és túl vagyok két előadáson, melyek szerencsére jól sikerültek. Egykori gimnáziumomba is visszahívtak, hogy az egyik előadást megtartsam, ez is szép élmény volt.

A LEGO-rekordnak volt egy kis hazai visszhangja: november 18-án volt a Guinness-rekordok nemzetközi napja, és ekkorra időzítette a GABO Kiadó a Rekordok könyve magyar megjelenését. Ezzel kapcsolatban volt egy egész napos rendezvénysorozat, amelyen én is részt vettem. Volt egy interjú az MR1-en, az MTV-ben, és a végén egy könyvbemutató a Mammutban. Ennek része volt egy kerekasztal-beszélgetés magyar rekorderekkel, köztük Cseh Lászlóval, Halápi Rolanddal (kaszkadőr, a rekordja: a leghosszabb, ló által húzva megtett táv teljes testes égés közben...), Bérces Edit ultramaratonistával (24 órás futás) és néhány Rubik-kocka-rekorderrel, meg velem - bár én kicsit kilógok a sorból, hiszen szó szerint nem vagyok rekorder. A moderátor Szántó Dávid volt. Nagyon jó volt a beszélgetés hangulata, jólesett egy kicsit kikapcsolódni a folyamatos írásból. :)

Ezek mellett a munkák mellett sok dologra nem jutott időm. Egy posztert azonban sikerült elkészítenem: a filmplakát-sorozat legújabb tagját, A Sith-ek bosszúját.

ep3.jpg

Teljes méretű verzió.

Háttérképverziók szokás szerint az oldalon.

Hozzászólás ideje:

SimonZ, fárasztó, de szép és eredményes év van mögötted. :) Néha ilyen is kell.

A csokizót szívesen felkeresem majd, ha Tatán járok, mert nagy csokievő vagyok, és a különlegességeket különösen szeretem. :)

A poszter pedig szokás szerint szép és tartalmas. :) Remélhetőleg jövőre több időd jut majd erre is.

Hozzászólás ideje:

Pildi, ha a közeljövőben mégsem jársz arra, a linkelt oldalon fenn van, hogy Pesten hol kaphatóak a csokijaik :) A Kiss János a. utcához pontos irányzékot is tudok adni, mivel a barátnőm abban az utcában lakik :D De még sose jutottunk el oda, amit most már orvosolni kellene.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat! Nekem nagyon tetszik a kép, úgy érzem, hogy ennyire kevés képelemmel még nem sikerült megfognom a III. rész hangulatát. És az Anakin-Vader átmenet is nagy kedvencem lett.

Ody: Ha minden igaz, a következő kép ugyanebből a sorozatból lesz, A Birodalom visszavág plakátja.

Pildi: Igen, ahogy MissKarrde írta, Pesten is megtalálhatod őket több helyen. Az említett Csokissimót tudom leginkább ajánlani. Bár Tatára is érdemes elmenni, mert csokizás nélkül is gyönyörű hely. :)

A pihenést pedig a mai nappal megkezdem, remélhetőleg. :)

Hozzászólás ideje:

OFF

MissKarrde, SimonZ: köszi az infót, a Kis János utca valóban elérhetőbb, mégha nem is sűrűn járok arrafelé, de legalább tudom, merre van. :) Tatát egyébként ismerem, diákkoromban több nyáron is töltöttem 1-1 hetet az Öreg-tó partján lévő ifjúsági táborban, valóban szép város. :)

ON

Az összefüggések engem is érdekelnének. :)

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.