Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A Star Wars egyik legikonikusabb járműje, nem véletlen, hogy nyert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagyon "kúl" a Hoth -i csatában. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Helyes! Kultusz is van a világon! Vagy ázsió? Dzséjt! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Ezt én sem... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. 60 km/h-val "száguldott" be az első helyre az AT-AT, lakott területen belül át is lépte a sebességhatárt Azért szeretem amúgy (meg az egész hothi csatát) mert olyan szürreális, mintha valami klasszikus monster filmből lépett volna elő... persze harcászati szempontból nem a legjobb választás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hogy mi olyan nagy szám ezekben a cammogó monstrumokban, azt sosem fogom megérteni... Mindegy, a szó a stúdiónál Donátnál. Én meg visszadobom a labdát, mert most ismét a kolléga úr jön (duplázni tetszik). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én meg visszadobom a labdát, mert most ismét a kolléga úr jön (duplázni tetszik). Ó, hát tényleg, nézem is itten a műsorfüzetet, a szó még az enyém. Szó-szó, szó szót követ, a szó elszáll... Na jó, hagyjuk a szófosást, jöjjön a Legjobb szörnyek kategóriája. Jelölhettük: Randa Rancor Csőrös Sarlacc Szőrös Wampa Tollas Boga Imádkozó Acklay Aranyos Nexu A címvédő pedig Jabba kedvenc háziszörnye, a Rancor. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Akadozik a szervezés? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én egyáltalán nem bírom a lépegetőket. Sose bírtam. Hajrá rancor! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És a győztes nem más, mint... Legjobb szörny I. Helyezet: Salacious Crumb NAAAA... Itt valami gond van... Ki engedte be ide ezt a fajzatot? Héééé... Mars innen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bogának drukkolok, bár ő nem is szörny, inkább állati segítőnek nevezném, mert a többivel ellentétben ő nem akadályozza főhőst/hősöket a küldetésükben. Valószínűleg ezért nem is igen nyerhetné meg ezt a kategóriát. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Miii? :D Ezt a lényt mindig is rühelltem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nagy gratulációm Bujaféregnek. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És a győztes nem más, mint... Ide most odaképzeltem azt jellegzetes gúnyos nevetést... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na, a biztonsági szolgálat vezetője, R2-D2 kirúgta innen ezt a fattyút. Szóval, a valódi győztes. Legjobb szörny I. Helyezet: Rancor És bizony ugyanolyan elánnal gyűrte le a Sarlaccot, mint ahogy elfogyasztotta azt az őrkocát. 91 ponttal verte Jabba másik kedvencét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bujaféreg for President! Deeee nem is volt a jelöltek között. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bujaféreg for President! Deeee nem is volt a jelöltek között. Hát igen, néztem is, hogy kerül ide Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Helyreállt az egyensúly az Erőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Hát igen, néztem is, hogy kerül ide Kár mert én se jelöltem, nem jutott eszembe pedig nagy kedvencemmé vált az évek alatt. Szerkesztve: 2015. November 27. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hát, nekem ez sem jött be. A nexut jelöltem, olyan aranyos kis cica. És most már tényleg a tiéd a szó, Mr. Donát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Sarlacc számomra félelmetesebb. Az egyóriási szürreális rémálomszerű iszonyat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálam az Aacklay a nyerő! Az EpVI ismét elhúzott! 9 győztesből 6-ot adott eddig. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És bizony ugyanolyan elánnal gyűrte le a Sarlaccot, mint ahogy elfogyasztotta azt az őrkocát. 91 ponttal verte Jabba másik kedvencét. Nem baj, a Sarlacc meg legyűrte az egyik legnépszerűbb karaktert a klasszikusból. Bujaféreg for President! Deeee nem is volt a jelöltek között. Médiahack és még mindig hallom ahogy röhög... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem baj, a Sarlacc meg legyűrte az egyik legnépszerűbb karaktert a klasszikusból. Azt de jól tette! Egészségére!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A zenénél hagytuk abba közösen, most folytassuk a zenei témákkal. Ez volt az a kategória, ahol mintha a fogamat húzták volna, mikor választani kellett. Emlékeztetőül, a jelöltek (érdekességképp, ugyanezen témák voltak jelölve az I. Aranyfénykardon is): Duel of the Fates (Ep1) Across the Stars (Ep2) Anakin's Betrayal (Ep3) Light of the Force (Force theme, Ep4) The Imperial March (Ep5) SW main theme (Ep1-6) A Birodalmi március a címvédő. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ody, pont erre gondoltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én a TIM-re szavaztam. Na nem a The Illusive Man-re a Mass Effect-ből.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Duel of the Fates, mi más? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.