Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A Birodalmi március a címvédő. A március mellett a májust is nagyon szerették a SW-ban... mindig negyedikről beszéltek benne. Egyébként itt a Duel of the Fates a favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Duel of the Fates kapjon egy esélyt. Na! Lécci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hatalmas arc. Remélem túlélte a robbanást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Force theme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én a TIM-re szavaztam. Na nem a The Illusive Man-re a Mass Effect-ből.. Na, ezért tuti meglátogat majd pár Cerberus ügynök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Anakin's Betrayal. Persze esélye sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A Duel sose volt a szívem csücske. Nem bírom a kórusát. Na, ezért tuti meglátogat majd pár Cerberus ügynök. Nagyon rossz előérzetem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Mind a hat versenyző a legjobb - így együtt és külön-külön. De mivel muszáj volt választani, az Across the Stars-t választottam, nem a sokkal ikonikusabb versenytársakat. Szerkesztve: 2015. November 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb zenei téma I. Helyezett: The Imperial March Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Teljesen megérdemelten! http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Abszolút megérdemelte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Affene..papírforma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hurrá TIM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezzel így módosult a díjesős tabella: EpI 1 EPII 1 EPIII 4 EpIV 2 EpV 5 EpVI 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A szörnyek és zenék után jöjjön egy kis idegenkedés… Vagy idegenlelés? Akárhogy is, a következő kategória a Legjobb idegen lényeké. A jelölteket kérem magasság szerint a színpadra! Chewbacca – ne nyújtózkodjon, mert leveri a reflektorokat Ackbar admirális – nem, ez nem csapda, csak díjátadó Darth Maul – igen, most végre felfedheti magát Jabba, a hutt – sajnálom, a magasság, nem pedig a súly számít, és szálljon le Donátról! Watto – nem azért integetek, mert Jedinek képzelem magam, hanem, hogy ereszkedjen le Yoda – tudom, hogy magával van az Erő, de attól még kicsi marad A címvédő a lebegtetés mestere, a rokkantnyugdíjért szimuláló, vénségesen vén Yoda mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálam nincs benne a TiM a top 3-ban, de ha egy témával kellene azonosítani a SW-t, akkor valószínűleg ez lenne az. az Across the Stars-t választottam A másik kedvencem, el tudnám képzelni, hogy az esküvőmön ezt játsszák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Watto! Had menjen. Egy kis bíztatást az epI cuccoknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt meglepetést szimatolok. Akár Maul is nyerhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A címvédő a lebegtetés mestere, a rokkantnyugdíjért szimuláló, vénségesen vén Yoda mester. Van egy plüss Yodám... most nagyon izgul, hogy címvédés legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A másik kedvencem, el tudnám képzelni, hogy az esküvőmön ezt játsszák. Hiazed vagy sem, az enyémen ez ment!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Yodára szavaztam. A vén táppénzcsalóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És a győztes ki is lehetne más, mint aki 2006-ban is megnyerte a mérkőzést... Nos, nem! Legjobb idegen lény I. Helyezett: Chewbacca Chewie nem csak magasságával, de 22 ponttal is maga mögé utasította Yoda mestert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hmmm.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Jabbára szavaztam, Yodára számítottam. Chewbacca marhára meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én olyan alapon (is) szavaztam Yodára, hogy a legjobb mellékszereplőt valaki másnak szántam (na vajon ki lehet az? ), így ő elvihette nálam az első díjat ebben a kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez okés! Megérdemelte. Ha aranyérmet nem is -adywan takarodj!- de aranykardot kapott végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A listából a második favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jar-Jar volt pedig a favorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez engem is meglepett. Yodát megveri csubi....nonszensz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itchy most nagyon büszke a fiára... Hiazed vagy sem, az enyémen ez ment!!! Az komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.