Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Padménak szurkolok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Portman kisasszony győzelme szerintem nincs veszélyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én s Natikára voksoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bárcsak elfelejthetnénk A klónok támadását A következő díj átadásáig egy kis olvasni való alacsony vérnyomásúaknak. Ne olvassunk szennylapokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb női szereplő I. Helyezett: Carrie Fisher Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Leia vagy az anyukája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jéééé! A végére belendültem, már két találatom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Gratulálok Fenségességesség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is Leia-ra szavaztam, de nem a metálbikini miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Gratula neki. (Arról ugye lesz statisztika, hogy mi volt a dobogós sorrend? Engem érdekelne ) Szerkesztve: 2015. November 27. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hoppá. Sejthető volt amúgy, hogy az OT fog dominálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Leia előzött. Meglátjuk mit nyújt a hetedikben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezzel igencsak elhúzott az EpV-EpVI (a Jedi vezet 8 díjjal, a Birodalom követi 7-tel). Dzséjt, tiéd a színpad ismét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Színpadra fel, és lépjünk kicsit a technikai kategóriák színterére, és nézzük meg, mely animált, avagy CGI karakter nyerte el idén a rajongók tetszését. Következzék a Legjobb animált karakter kategória. A jelöltek: Yoda, ki kezdetben csak kettő, mostanra három filmben CGI Grievous tábornok, az Saga talán legbonyolultabb CGI karaktere Jar Jar Binks, a figura, aki filmtörténelmet írt azzal, hogy CGI karakterként fontos szerepet kapott Watto, aki segített Jar Jarnak a filmtörténelemben Dexter Jettster, akinek éttermébe bármikor szívesen betérnénk Sebulba, aki valószínűleg sok rajongó szívébe belopta magát azzal, hogy majdnem agyonverte Jar Jart A címvédő ki is lehetne más, mint a jó öreg Grievous tábornok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Egyértelmű Grievous! Legendás a fickó és a megvalósítás tényleg pazar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Meglep, hogy (eszerint) jót tett de legalábbis nem ártott neki a TCW. Gratula a Tábornoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Grievous! Tuti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Yodára voksoltam, ki másra is tehettem volna? Elvégre, csak arra vártam éveket, hogy lássam kardozni, és ezt a CGI Yoda tette meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is Yodára szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A győztes pedig... Legjobb animált karakter I. Helyezett: Yoda Ez a menet Yoda és Grievous között dőlt el, a többiek csak távcsövön át szemlélhette az animált gigászok harcát. Végül Yoda bebizonyította, hogy nem a bonyolultság számít, és CGI-ként ugyanúgy szeretik, mint bábként. 49 szavazattal verte meg a tábornokot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Yodára voksoltam, ki másra is tehettem volna? Elvégre, csak arra vártam éveket, hogy lássam kardozni, és ezt a CGI Yoda tette meg. Ez volt az Ep2 nagy meglepetése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ha Poggle a jelöltek között lett volna, akkor rá szavazok, így viszont Grivire tettem a voksot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nehéz szívvel, de gratula mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) (Azt számolja valaki, hogy az ismétlődő kategóriákban eddig hány címvédő volt?) Gratula a kis nagy Jedinek. Szerkesztve: 2015. November 27. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez a menet Yoda és Grievous között dőlt el, a többiek csak távcsövön át szemlélhette az animált gigászok harcát. Végül Yoda bebizonyította, hogy nem a bonyolultság számít, és CGI-ként ugyanúgy szeretik, mint bábként. 49 szavazattal verte meg a tábornokot. Éljen-éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerintem itt főleg karakterre szavaztak. Grivi sokkal komplexebb karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ismét Prequel díjeső! Az EpIII már egyedül a 3. helyen 5 díjjal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ismét Prequel díjeső! Az EpIII már egyedül a 3. helyen 5 díjjal. Ez az ep 3 díja lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez az ep 3 díja lett? Igazságosabb lenne ha az Ep2 és Ep3 kapna egy-egy felet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez az ep 3 díja lett? EpI-II-III díja lett (az elsőben is ott van már a CGI Yoda). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.