Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mindenki tartsa vissza a lélegzetét... mert a LEGJOBB JELENET kategória jön! Azt hiszem a jelölt listához most nem kell kommentár: 66-os parancs (Ep3) Anakin & Obi-wan: "Te voltál a kiválasztott!" majd Anakin elégése (Ep3) Anakin - Obi-wan - Padmé: Mustafari jelenet (Ep3) Yoda kiemeli az X-szárnyút a mocsárból (Ep5) Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (Ep5) Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (Ep6) 9 éve a 66-os parancs jelenet nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. EpI-II-III díja lett (az elsőben is ott van már a CGI Yoda). Akkor harmadoljuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Bárcsak elfelejthetnénk A klónok támadását A következő díj átadásáig egy kis olvasni való alacsony vérnyomásúaknak. Na rendben a vérnyomás! Párhuzaosan olvasgatom ,de befejeztem. Mikor nekiállt Christiansen-ezni, akkor lett elég a rohadékból. Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. 9 éve a 66-os parancs jelenet nyert. De másik mezőnyben. Ez így érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerintem itt főleg karakterre szavaztak. Grivi sokkal komplexebb karakter. Grievous komplexebb, viszont Yodának sokkal hitelesebbnek kellett lennie, hogy elfogadják a majdnem tökéletes báb után. Plusz az sem lehetett egyszerű megvalósítani, hogy ő jelentősen sokat kerül interakcióba élő színészekkel, párbajozik velük, rájuk ugrál, ráadásul pattog is, és három filmben kellett érvényesülnie. Én ezért is voksoltam rá. A CGI Yoda lehet nem annyira komplex, mint a kiborg, de iszonyú jól megvalósították és lazán felér, ha nem lekörözi a báb változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. EpI-II-III díja lett (az elsőben is ott van már a CGI Yoda). Világos. nem tudtam, hogy 3 helyre megy a strigula ilyenkor.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na rendben a vérnyomás! Párhuzaosan olvasgatom ,de befejeztem. Mikor nekiállt Christiansen-ezni, akkor lett elég a rohadékból. Ez mi, Index? ....... Igen, Index. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Luke tombolására és Vader visszatérésére szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem jön az eredmény, amíg nem látom, hogy ki melyik jelenetre számít győztesként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. I'm your father! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na itt aztán bárki nyerhet de én az én vagyok az apád és a 66 -os parancs harcát várom. Csoli! Ez egy másik mókus ahogy néztem de ez még hülyébb mint a múlt heti csóka. Komolyan, ha csak ennyi kell az újságíráshoz akkor én is elmegyek annak. Hülyeségeket bármikor ki tudok böfögni magamból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) A címvédő, nekem nem igazi jelenet. Inkább montázs. Persze nagyszerű. De nálam a "Te voltál a kiválasztott" most a legerősebb! Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Luke-ra tippelek. Luke vagy Mustafar (azon belül, Padmé fojtása) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is a tombolós-megtérősre voksoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mindegyik jelenet nagyszerű, választani köztük egy szenvedés volt. Én a Mustafar-i hármas jelenetre voksoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Grievous komplexebb, viszont Yodának sokkal hitelesebbnek kellett lennie, hogy elfogadják a majdnem tökéletes báb után. Plusz az sem lehetett egyszerű megvalósítani, hogy ő jelentősen sokat kerül interakcióba élő színészekkel, párbajozik velük, rájuk ugrál, ráadásul pattog is, és három filmben kellett érvényesülnie. Én ezért is voksoltam rá. A CGI Yoda lehet nem annyira komplex, mint a kiborg, de iszonyú jól megvalósították és lazán felér, ha nem lekörözi a báb változatot. Egyértelműen lekörözi a bábot, már ha nem nosztalgia szemüvegen keresztül nézzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Luke tombolására szavaztam. A saga legjobb zenéje hangzik el itt, ettől a jelenttől még mindig a hideg ráz, benne van a hat film történése egy mozzanatban. BD verzióban már nem vagyok hajlandó ezt megnézni, ha valamit elrontott Lucas a felújított verziókkal, akkor az ez a jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálam mindig hangulattól függ: 66-os vagy Luke tombolása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is a tombolós-megtérősre voksoltam. Nem beléd kötök, de az hogy lett egy jelenet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A címvédő, nekem nem igazi jelenet. Inkább montázs. Persze nagyszerű. Sajnos nincs külön montázs kategória. Talán "egyszerre több helyszínen játszódó események ábrázolása" kategória lehetne, de azt (legalábbis nálam) Padmé halála és Vader születése nyerné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb jelenet Magabiztosan (24 szavazattal) utasította maga mögé a második helyezettet, és ezzel elnyerte a jól megérdemelt Aranyfénykard elismerést: I. Helyezett: Vader & Luke: „Én vagyok az apád!” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Luke tombolására szavaztam. A saga legjobb zenéje hangzik el itt, ettől a jelenttől még mindig a hideg ráz, benne van a hat film történése egy mozzanatban. BD verzióban már nem vagyok hajlandó ezt megnézni, ha valamit elrontott Lucas a felújított verziókkal, akkor az ez a jelenet. A No miatt? Ugyan már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt most megint az ikon nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem beléd kötök, de az hogy lett egy jelenet? Gondolom a jelöltállításkor megoszlottak a voksok hogy honnantól meddig számít a jelöltjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kár, hogy anno a Jedi visszatér után láttam először a TESB -et így ez a jelenet bár jó, de nem azt jelenti számomra mint akiknek sorrendben jöttek a filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem beléd kötök, de az hogy lett egy jelenet? Muszáj mindent szó szerint venni? Na baz' meg, egy jelenet, ami rám sohasem hatott. És ami csak egyszer üt... Lehet, hogy sok ősrajongó ezért megkövezne, de szerintem nem érdemelte meg. Régen igen, akkor nagyot szólt, de manapság már vannak ennél jobb jelenetek is. Sőt, már az ep6-ban voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Naná.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb jelenet Magabiztosan (24 szavazattal) utasította maga mögé a második helyezettet, és ezzel elnyerte a jól megérdemelt Aranyfénykard elismerést: I. Helyezett: Vader & Luke: „Én vagyok az apád!” Igeeeen! Azaz inkább, Noooo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A No miatt? Ugyan már... Az szerintem nagyon nem kellett volna bele, számomra jócskán rontotta a jelenet értékét. Na mindegy, egyébként se szoktam sűrűn nézni Blu-ray-verzióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt most megint az ikon nyert. Azért látszik, hogy nem csak a fórum népe szavazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.