Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Gondolom Ewan volt a második (nálam is). Bizony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nosztalgiafaktor + EP7 hatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ford...??? Hát oké... Szerintem csak Neeson, McGregor, Christensen és Hamill sokkal jobb nála, de legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na de ki lőtt először? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Han jópofa karakter de szerintem is van egy rakás jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Neki is megy a taps. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A finálé felé közeledve jöjjön a Legjobb mellékkarakter kategóriája. Jelöltjeink nem kisebb formátumú személyek voltak, mint: Sheev Palpatine/Darth Sidious Padmé Naberrie/Amidala királynő R2-D2 Yoda mester Jango Fett Wilhuff Tarkin nagymoff Ez esetben nincs korábbi címvédőről szó, mert ilyen kategória 2006-ban még nem volt. Szóval lássuk, ki szerzi meg az első helyet először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Dzséjt vezetésével most rátérünk a karakterekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Han jópofa karakter de szerintem is van egy rakás jobb. Van bizony. Tertok is az ep 7 beli "kiemelésétől"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Han jópofa karakter de szerintem is van egy rakás jobb. Ezzel egyetértek, de itt a színész volt a kérdés nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Palpatine/Sidious! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Sidious, mindennek mozgatórugója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezzel egyetértek, de itt a színész volt a kérdés nem? De igen, viszont átvitt értelemben Ford játékára céloztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) A finálé felé közeledve jöjjön a Legjobb mellékkarakter kategóriája. Jelöltjeink nem kisebb formátumú személyek voltak, mint: Sheev Palpatine/Darth Sidious Padmé Naberrie/Amidala királynő R2-D2 Yoda mester Jango Fett Wilhuff Tarkin nagymoff Ez esetben nincs korábbi címvédőről szó, mert ilyen kategória 2006-ban még nem volt. Szóval lássuk, ki szerzi meg az első helyet először. Akkor csak elcsesztem az előbb..EBBEN jelöltem Palpatine-t.. Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is Palpatine-ra tettem, aki harcot Sith, de a végén csak Sheev. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én is Palpatine-ra tettem, aki harcot Sith, de a végén csak Sheev. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én itt is Palpira tettem, mint a színész kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nálam is Palpi indult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. És a győztes... Dobperrrrrgééééés... Legjobb mellékkarakter I. Helyezett: Yoda Yoda mester a második győzelmét is szép, 23 pontos szavazatelőnnyel hozta össze. Ráadásul R2-D2-t verte meg... Ezúttal nem bottal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Nem azért, hogy védjem a tévedésem, de a mellékszereplő és mellék-karakter gyakorlatilag ugyanaz ez esetben. Majd meglátjátok! Hopp benéztem Szerkesztve: 2015. November 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Végül is....nem lehet csodálkozni rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nem azért, hogy védjem a tévedésem, de a mellékszereplő és mellék-karakter gyakorlatilag ugyanaz ez esetben. Majd meglátjátok! Hopp benéztem Még jó, hogy nem védted a tévedésedet... S ezzel átadom a színpadot Donátnak, hogy levezényelje a három legfontosabb kategória parádéját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ugye még 3 kategória? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Örülök Yodának, mert ő volt a másik jelöltem, de inkább az animált meg az idegen lény kategóriában szavaztam meg és akkor ő is meg Palpi is két-két szavazatot kapott tőlem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. (szerkesztve) Nem mondhatnám hogy nagyon meglepett. Inkább az lepett meg nagyon hogy Artuval vívott "kemény" csatát. Szerkesztve: 2015. November 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Örülök Yodának, mert ő volt a másik jelöltem, de inkább az animált meg az idegen lény kategóriában szavaztam meg és akkor ő is meg Palpi is két-két szavazatot kapott tőlem... Nálam is így volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszönöm, Dzséjt. Jöjjön a legjobb főkarakter kategória. A jelöltek: Qui-Gon Jinn (Ep1-2) Anakin Skywalker/Darth Vader (Ep1-6) Obi-wan Kenobi (Ep1-6) Luke Skywalker (Ep3-6) Leia Organa (Ep3-6) Han Solo (Ep4-6) Ez is egy új kategória, szóval nincs címvédő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ember legyen a talpán aki csak jósolni is mer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az ikrek ep 3-tól? Király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én Qui-Gonra tettem, de szerintem Vader fog nyerni. És most talpra állok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.