Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. @Darth Riddick a podcast fent van Spotify-on is? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. (szerkesztve) Szia! Nincs, YouTube-on kívül csak Mixcloud-on. Nem igazán volt sem energiám sem időm utánanézni, hogy mi az útja, módja Spoti-ra feltenni ... Szerkesztve: 2021. Május 3. - Darth Riddick 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Ez persze nem jelenti azt, hogy így is marad... lehetséges, hogy majd idővel oda is felkerül... amennyiben így lesz itt mindenképpen jelezni fogom! 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 13. Szerző Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 13. (szerkesztve) Sziasztok! Csak egy kis színes. A minap érkezett egy ilyen komment a podcast sorozatunkra, hogy idézem: "Srácok, ez 10/10 ! (Az összes SW részre értem csak ide írok) ennyire alapos,összeszedett és élvezetes podcastet (pláne ilyen sorozatba összeszedve) én még nem hallottam. Baromi jó lett és hálás vagyok érte minden pillanatban élvezettel hallgattam!" Én nagy örömmel olvastam, gondoltam megosztom Veletek is! Szerkesztve: 2021. Szeptember 13. - Darth Riddick 6 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 13. Ez aztán a dicséret! Büszke vagyok rátok, és arra is, hogy az oldal a nevét adta ehhez. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. 2021. 09. 13. - 12:26, Darth Riddick írta: Sziasztok! Csak egy kis színes. A minap érkezett egy ilyen komment a podcast sorozatunkra, hogy idézem: "Srácok, ez 10/10 ! (Az összes SW részre értem csak ide írok) ennyire alapos,összeszedett és élvezetes podcastet (pláne ilyen sorozatba összeszedve) én még nem hallottam. Baromi jó lett és hálás vagyok érte minden pillanatban élvezettel hallgattam!" Én nagy örömmel olvastam, gondoltam megosztom Veletek is! Ez melyik epizódhoz jött? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. A srác a Jedi visszatér kibeszélőjéhez írta a kommentet, mint írta "az összes SW részre érti, csak ide ír (Jedi visszatér kibeszélő)" 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Hozzászólás ideje: 2021. December 9. (szerkesztve) 2021. 12. 08. - 11:49, Darth Riddick írta: Srácok! Megfuttatom a linket a PodCast-ek hallgatói között... hátha befut még néhány szavazat! Lesz amúgy még podcast? Szerkesztve: 2021. December 9. - Ody Mandrell Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: Lesz amúgy még podcast? Szia! Igen, terv van rá, egyelőre a mikor a kérdés.... de nem szeretném teljesen abbahagyni a sorozatot! 2 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Hozzászólás ideje: 2021. December 12. A jövő évben majd valamikor én benne lennék a folytatásban, téma is akadna bőven. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Hozzászólás ideje: 2021. December 12. 2 hours ago, Wilde said: A jövő évben majd valamikor én benne lennék a folytatásban, téma is akadna bőven. Sorozatok? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 13. 13 órával ezelőtt, Wilde írta: A jövő évben majd valamikor én benne lennék a folytatásban, téma is akadna bőven. Még nem tudom Wilde, hogy pontosan mikor... amint tisztábban látok az ügyben értesítelek és egyeztetünk! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 14. Hozzászólás ideje: 2021. December 14. 2021. 12. 12. - 21:22, Iqvi írta: Sorozatok? Akár animációs, vagy az élőszereplős fronton is lesz bőven tartalom, de úgy emlékszem annó még a Fallen Order is képbe került... de ez majd a jövő zenéje. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.