MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 13. Hozzászólás ideje: 2007. November 13. Szívesen Ha bármi van, szólok Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Lejött a ROTK soundtrack, nagyon jó lett.Bár még nem sikerült végighallgatni csak pár számot, de mindenki töltse le aki teheti! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Én pénteken kivégeztem és nekem is tetszik. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Melyik új film a ROTK? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Szerintem nem új, hanem a Király visszatér. (GYU3) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Csak a most megjelent 4 CDs zenei album az új. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. (szerkesztve) Sajna eddig én csak egyszer tudtam meghallgatni, de egyből kedvenc lett a The Grace of Undomiel, The eyes of the White Tower, The lighting of the Beacons, Osgiliath invaded, The Battle of the Pelennor Fields, és még tuti van egy-kettő, de nem tudtam annyira figyelni, hogy cím szerint visszaemlékezzek a zenedarabokra. Ami nekem a némbör van, az a The Battle of the Pelennor Fields. Ugyanis amióta először láttam a filmet, azóta szeretném a rohírok érkezését és vágtáját meghallgatni, hiszen mindhárom film összes jelenetet közül ezt az egyet választanám kedvencnek. Most legalább megvan, és nem vágtak hozzá semmi nem odavalót Ami még érdekesség, az Liv Tyler dala. Szerintem sokan nem tudják, hogy a harmadik részhez ő is felénekelt egy dalt, ami elvileg a jelenete alatt ment volna, de végül lecserélték egy másikra, ami véleményem szerint jobban illik oda. De hogy ne vesszen el Liv dala, a bővített verzión hallható a kórházas jelenet alatt, amihez illett szövegileg és hangulatilag is a zene Az album első fele nekem nem lesz soha kedvenc, de miután beindul, végig jó, egy-két zene van csak, ami nem figyelemreméltó Ha jól rémlik, egy helyen hallottam csak durva vágást, amikor úgy vége van a számnak, és kezdődik a másik, hogy szinte fájt a fülemnek. Remek darab, mint ahogy az előző kettő is Szerkesztve: 2007. November 26. - MissKarrde Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Nálam ezek a favoritok: The Battle of Pelennor Fields The Crack of Doom The Lighting of the Beacon The Grace of Undomiel The Pyre of Denethor A rohírok megérkezése szerintem maga a film egy csúcspontja, és a jelztőtűzek meggyújtása. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Könyv alapján nem gondoltam volna, hogy a jelzőtüzes rész ilyen jól mutat majd a filmen, de hát én nem vagyok filmes Ott van a top jelenetek között az is. Most, hogy nekiálltam ismét hallgatni, rögtön találtam még kedvencet: Flight from Edoras. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Így már értem, miért lett frissiben felkapva. Na én is lekapom gyorsan. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Egy kis ízelítő az AVPR filmzenéjéból Amolyan odab*szós http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=201285834 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hát ez tényleg kemény. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Aliens erőteljes üteme, Predator dobok, Alien3 motívumok, miközben mégis egyedi. Király kis egyveleg, remélem ez a Brian Tyler jobb választás, mint Harold Kasar volt az AVP-ben. A tracklist alapján időben nem lesz gond, mint elődjénél, mely olyan rövid zenékkel operált, hogy mire beindult volna az első szám, már a harmadik vége szólt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Az Úton hazafelé zenéje nincs esetleg meg valakinek? Ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Éppen a Batman Begins zenéjét hallgatom. K*rva jó! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Én is leszedtem, mert a trailer meghozta a hangulatot hozzá. De az American Gangster soundtrackjét is hallgatom, mert tegnap azt néztem meg, és cefett jó film volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Én már régen letöltöttem de egy hallgatás elég volt belőle. Annak ellenére még megvan. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Én már régen letöltöttem de egy hallgatás elég volt belőle. Annak ellenére még megvan. Én szinte minden nap hallgatom azt az OST-t, az egyik kedvencem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hozzászólás ideje: 2007. December 22. (szerkesztve) Én szinte minden nap hallgatom azt az OST-t, az egyik kedvencem. Az oké de én személy szerint ezzel az infóval nem tudok mit kezdeni ha már nekem írtad. Szerkesztve: 2007. December 22. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Karrde: le lehet már szedni a Sweeney Todd zenéjét! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Köszi szépen, hogy szóltál, utána is nézek azonnal Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Sweeney Todd: jó kis hallgatnivaló, olyan musicales ( ) bár én kíváncsi volnék az egész anyagra, remélem, azt is kiadják majd, vagy "csak" marad a film. Így elsőre az Opening title, a Little women és a Johanna zenék tetszenek a legjobban. Deppnek tök jó az énekhangja Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Jaja nekem is tetszik! Alig várom filmet. IMDbn eddig 8,7es. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Deppnek tök jó az énekhangja Én a tevében láttam pár éneklős percet az S.T.-ből de azalapján J.D. szerintem is jól nyomja. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Most hallgatom a JR zenéjét. Nagyon kúl Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Filmzenéből eddig csak JW munkáit hallgattam. Mit lenne érdemes még? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Van választási lehetőség az biztos. Howard Shore is jó, a GYU zenéjét is ő szerezte, vagy Hans Zimmar. De mondhatnám Jerry Goldsmith nevét is... Szóval van választék. Nekem mostanába a Batman Begins zenéje a kedvencem ebből a stílusból. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Alan Silvestri, James Newton Howard, Danny Elfman, Klaus Badelt, Ennio Morricone és Trevor Rabin is jókat komponászik. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Hozzászólás ideje: 2008. Május 3. Most találtam egy kb. 800 elemből álló listát egy oldalon, amiről mindegyiket le lehet tölteni. Ahogy mondod, van választék Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. A Szabadítsátok ki Willy-t albumhoz esetleg tudna valaki egy linket adni? A másoik amit nagyon keresek: Ebihal és a bálnák. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.