Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Pontosítok, már csak az Ebihal és a bálnák zenéjáét keresem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Találjátok ki hogy melyik filmzenét töltöm most. Tédékáááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Na erre én is vevő leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. No, azt hiszem szaladok is a "boltba" "megvásárolni" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Én már szombaton leszedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Én már szombaton leszedtem. Akkor még csak egy fake keringett a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. No ennek én is utánanézek Az aktuális Narniát hallgattam tegnap, nagyon jó a fő motívuma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Akkor még csak egy fake keringett a neten. Olyanról nem is tudtam. Akkor mázlim volt és egy valódit találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Olyanról nem is tudtam. Akkor mázlim volt és egy valódit találtam. Akkor gratula, mert még az imdb-s srácokat is megelőzted. Honnan szedted le? Bevallom nekem a Batman Begins zenéje sokkal jobban tetszett, de azért itt is van 1-2 karakteres darab.Harvey Two-Face, I'm not a hero, Like a dog chasing cars, And I thought my jokes were bad - ezek a kedvenceim. De Joker témája se semmi, elég zúzós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Én csak belehallgattam az első számba, de az telitalálat! Remélem végig ilyen darkos. Az első rész zenéje nekem is nagy kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Melyik "boltból" szereztétek meg? Egy privátban a tájékoztatást ha kérhetem! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Akkor még csak egy fake keringett a neten. Én is csak fake-t találtam, pedig sokfelé kerestem... Na de most majd.... Megyek a boltba azonnal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Légy szíves, valaki nekem is küldjön privibe egy tuti helyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Honnan szedted le? Véletlenül találtam amikor a gugliban a "Gotham Knight"-hoz kerestem linkeket de annyira belemerültem hogy az oldal címét nem is figyeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Légy szíves, valaki nekem is küldjön privibe egy tuti helyet Szerintem az isohunt -on biztos fent van már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Szerintem az isohunt -on biztos fent van már. Szégyelld magad Ody, warezról csevegni a fórumon..Örülhetsze ha nem bannol ki a moderátor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Szégyelld magad Ody, warezról csevegni a fórumon..Örülhetsze ha nem bannol ki a moderátor. De nincs is fent az isohunt -on. Egyébként nekem is dobhatna valak egy linket priviben! Megköszönném, csak a moderátor meg ne tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. No én végighallgattam és azt kell, hogy mondjam az első rész anyaga jobban tetszett. Én zárt torrentről szedtem, nomeg a "testvéroldalon" moderátor is vagyok....Ody peched van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. No én végighallgattam és azt kell, hogy mondjam az első rész anyaga jobban tetszett. Én zárt torrentről szedtem, nomeg a "testvéroldalon" moderátor is vagyok....Ody peched van Te is írhatsz ám! Az a moderátor funkció itt mit sem ér. Egyébként ha nem vigyázol itt is az leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Nekem is jobban tetszett az első rész zenéje. Persze látni kell hozzá a filmet is! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Én csak épp hogy belehallgattam, de majd a film után fogom rongyosra hallgatni a "cd"-t. Amúgy köszönöm Obi1-nak a "bolt" címét, hamar odataláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Egyébként nekem is dobhatna valaki egy linket priviben! Szintúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Én is meghallgattam a Batman zenéjét. Bejön! Sokkal sötétebb hangulatú mint az első részé, Joker témái pedig őrültek! Remélem a film is hozza majd ezt a hangulati tónust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Tekintve hogy a filmben benne lesz ez a zene.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Tekintve hogy a filmben benne lesz ez a zene.... Azért a zenénél kicsit több kell egy filmnél a hangulathoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. TDK soundtrack, 'Little Push'! Kiver a veríték annyira baljóslatú. Szinte egyfolytában az albumot hallgatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Nekem is jobban tetszett az első rész zenéje. Persze látni kell hozzá a filmet is! :) Nekem is. Az első rész számai dallamosabbnak tűntek, melyek önmagukban is hallgatható. Itt nem éreztem ezt igazán. Persze lehet, hogy ha látom a filmet majd megváltozik a véleményem. Minden esetre azok a számok jöttek be a legjobban, melyben benne vannak az első rész motívumai is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Szerintem nagy lett ez a TDK filmzene. Zaklatott, sötét, bombasztikus és vastag... Durva filmet képzelek melléje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Ha valaki tud még élő linket a Dark Knight zenéjéhez, kérem, hogy ne féljen elküldeni PM-be Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Szerintem nagy lett ez a TDK filmzene. Zaklatott, sötét, bombasztikus és vastag... Durva filmet képzelek melléje. Remekül összefoglaltad az érzéseimet. Wallatos is várja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.