yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Remekül összefoglaltad az érzéseimet. Wallatos is várja? Hajaj. A Mester teljesen be van pörögve. A filmzenére is ráharapott Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. (szerkesztve) Hajaj. A Mester teljesen be van pörögve. A filmzenére is ráharapott De jó lenne, ha majd lenne lehetőség nála is megnézni a filmet. Szerkesztve: 2008. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. De jó lenne, ha majd lenne lehetőség nála is megnézni a filmet. Ha gondolod tolmácsolom neki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Ha gondolod tolmácsolom neki Mondhatod neki bár nem hiszem, hogy lenne belőle valami. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Mondhatod neki bár nem hiszem, hogy lenne belőle valami. Nála nem lehet tudni. De ha összejön én is ott leszek Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Mondhatod neki bár nem hiszem, hogy lenne belőle valami. Szóltam neki, örült és azt mondta mindenképpen összehozzuk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Szóltam neki, örült és azt mondta mindenképpen összehozzuk... Ez tényleg jó hír! Na majd evidenciába tartom a lehetőséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Hozzászólás ideje: 2008. Július 10. Nála nem lehet tudni. De ha összejön én is ott leszek Örülnék neki mert végre megismerhetnélek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. A Mamma Mia! Soundtrack már jó néhány hete a CD gyűjteményemet gyarapítja, egészen konkrétan rögtön a film megtekintése után elkezdtem vadászni rá, és sikerült találni egy "Made for Hungary" változatot, ami jelentősen olcsóbb, mint a "normális". Már a film közben tudtam, hogy nekem ez kell, hiába van meg szinte az összes filmbéli szám egy ABBA válogatás CD-n, egyszerűen annyira jó volt! Mondanom sem kell talán, hogy az eredeti zene is klassz, de amit kicsit áthagszerelve, mai hagzásra frissítve és a színészek nagyon egyedi és remek hangjával kísérve műveltek vele, az - megkockáztatom - jobb, lett mint az eredeti. A férjhez menés előtt álló leányzót alakító Amanda Seyfried hangja csodálatos, Meryl Streep is bombasztikusan énekel, a hármas férfikoszorú közös száma egyszerűen elvarázsol, olyan lágy és romantikus, de a többi dal is remek! Pierce Brosnan hagja pedig nem egy csúcs, az igaz, de nem énekel hamisan, csupán nincs jó hangja, és meglepő módon a CD-t hallgatva sokkal szerethetőbb, mint a film közben volt (de lehet, hogy csak megszoktam ). És hát a legeslegkedvencebb dal a lemezen az, amit az anyuka énekel a kislányáról, miközben menyasszonynak öltözteti: Slipping Through My Fingers... Ezen majdnem elsírtam magam a film alatt, mert eszembe jutott az én édes kislányom, aki még csak 10 éves lesz, de egyszer majd ő is kicsúszik a kezeim közül, hogy valaki mással éljen ezentúl. Felnő... Ez Meryl legszebb dala. Ajánlom a CD-t mindenkinek, mert bulizenének is nagyon jó! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Nekem ezek a dalok jobban bejönnek a színészekkel, pedig szeretem ezeket a zenéket eredetiben is. Brosnan hangjától én majd leestem a székről, de már megszoktam és megszerettem így Nem egy szokvány hangja van, így aztán igazán merész vállalkozás volt berakni egy énekes szerepre. Mivel nekem nincsenek hasonló tapasztalataim, így nálam az Our last summer vezet egy hajszállal pár másik dal előtt Aztán van a többi, ami a dobogó harmadik fokán állnak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. SFportal szavazás a legjobb 25 filmzenéről: http://www.sfportal.hu/a-legjobb-23-sci-fi...fi#comment-6168 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. A Starship Troopers zenéje vezet? Életemben nem gondoltam volna, én a végére tenném. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Nagyon sok remek filmzene van felsorolva, nehéz volt választani, azaz annyira mégse. A hangulatáért én a Terminatort "ikszeltem" be. SW zene túl árulkodó lett volna Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Engem nem érdekelt, hogy árulkodó vagy sem, én bizony a Throne Room & End Title-re szavaztam . És már (egyáltalán nem meglepő módon) az vezeti a sort az Imperial March-csal holtversenyben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Pildi, miért érzem benned az elfogultságot? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Én a Duel -re szavaztam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Én a Duel -re szavaztam. Én szintén Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. (szerkesztve) Pildi, miért érzem benned az elfogultságot? Talán mert ott van... A Duel is jó, persze, de a Throne Room szerelem volt első hallásra-látásra, így felülmúlhatatlan. Szerkesztve: 2008. Október 1. - Pildi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. A Duel is jó, persze, de a Throne Room szerelem volt első hallásra-látásra, így felülmúlhatatlan. Szintúgy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. (szerkesztve) Én is a Termire nyomtam. Szerkesztve: 2008. Október 1. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Mivel nálam filmzenékben az Erő-téma egyik abszolút kedvenc, így nem kérdés, hogy a Throne room lett az én választásom is (a telómon is ez szól), ami most vezet Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Nem kérdéses: Throne Room. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. A Starship Troopers zenéje vezet? Életemben nem gondoltam volna, én a végére tenném. Elmúlt Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Most hallgatom az Angyalok és démonok zenéjét(Hans Zimmer), egész jó. Holnap a Star Trek is hallgatásra kerül. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megéri meghallgatni a Star Trek albumát is, elég jó... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Engem kicsit jobban érdekel az Angyalok és démonok zenéje, a Da Vinci-kódban is voltak remek dallamok, szintén Zimmertől, ha jól emlékszem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Kijött a Lost 4. évadának zenéje, és még mindig csodálatosan jó. A youtube-on fellelhetően közül ez a kettő a kedvencem: A Lost zenéjét is Giacchino szerzi, úgy mint a Star Trekkét is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Próbáltam keresni a Star Trek soundtrackjét torrenten, de nem találtam. Persze lehet, hogy egyenlőre olyanon van amit nem érek el. Más. Ha jól tudom megvan a Terminator Salvation tracklistája is a neten. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Itt lehet hallgatni őket http://www.youtube.com/view_play_list?p=366EAC5E109028E5 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Kösz Jake. Holnap meg is hallgatom őket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.