Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Lehetne mondjuk akár olyan kétpengés spádéja aminek az egyik pengéje zöld a másik pedig kék. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerintem egyelőre tök jó, hogy a megtalált kardot használja, ami egyébként a Saga messze legikonikusabb fénykardja, de előbb-utóbb úgy dívik, ha ő is sajátot készít. Felőlem akár nála is lehet a másik (mondjuk kicsit felesleges és furcsa húzás lenne), de akkor is legyen neki saját. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Lehetne mondjuk akár olyan kétpengés spádéja aminek az egyik pengéje zöld a másik pedig kék. Sajnos kétlem, hogy így lesz, de nagyon-nagyon támogatnám! Játékokban, ha lehetett duplapengés kardot választani, mindig olyannal nyomtam, aminek az egyik fele zöld, a másik kék *rasszista komment on* Ha Finnről kiderülne, hogy mégis Erő-érzékeny, akkor természetesen csakis lila fénykardja legyen (na jó, ezt természetesen nem kell komolyan venni ) 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Rey inkább használja azt, ami most van egy új kard helyett Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Rey inkább használja azt, ami most van egy új kard helyett Szerintem is ez lesz. Egy különleges csajszinak egy legendás kard, tökéletes párosítás A kard, ami végzett Dookuval, majdnem legyőzte Obi-Want, aztán 20 év pihi után összecsapott Vaderrel, majd újabb 30 év pihenést követően Kylo Rennel (Azt most hanyagoljuk, hogy egy rakás ártatlan jedi, meg gyerekek is le lettek vágva vele...) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 27. (szerkesztve) Korábban már felvetettem, de azóta többen is újranéztük már a filmet: Kylo kardja nem lett tönkretéve? Harmadszorra sem egyértelmű.. Szerkesztve: 2015. December 27. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Mintha tényleg belevágott volna Rey a legvégén de én se láttam tisztán. Ha meg is sérült, majd újra foltozza. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Nagyon gyors az a jelenet, nem látszik tisztán, mi is történik a karddal, vagy éppen Kyloval, kaphatott még egy sérülést lábra is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Majd a BD -ből kiderül. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Az a spádé bezony tényleg kapott egyet. Még szikrákat is hányt. Nagyon gyors az a jelenet, nem látszik tisztán, mi is történik a karddal, vagy éppen Kyloval, kaphatott még egy sérülést lábra is. A lábai megúszták. Rey majdnem belevágott az egyikbe csak helyette Kájló ruháját találta el. Le is nyisszantott belőle egy darabot. A skac felkarjai nem voltak olyan mázlisták. A jobb Finnie-től míg a bal Rey-től kapott egyet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Kylo a végére igen csak le lett amortizálva. Kedzett egy olyan haslövéssel amiktől a rohamosztagosok métereket repültek. Ok, Csubi itt messzebb volt de akkor is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Meg ugye az arcán is keletkezett egy szép nagy heg Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Köszi, Rog Jah, az arcán egész feltűnő a sérülés, amit Rey okozott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Az maradandó lesz! Elég mély sebnek tűnik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Egy kis baktával simán helyre lehet hozni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerintem is maradandó lesz. Anakin hegei sem tűntek el, és Ezra is viseli még az 1. évad végén szerzett sérülés nyomait. Gondolom, dramaturgiai oka is van, hogy Kylo épp az arcára kapott egyet... magán kell viselnie a Rey-jel való találkozás nyomait, ami örök emlékeztetőként szolgál. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerintem is maradandó lesz. Anakin hegei sem tűntek el, és Ezra is viseli még az 1. évad végén szerzett sérülés nyomait. Gondolom, dramaturgiai oka is van, hogy Kylo épp az arcára kapott egyet... magán kell viselnie a Rey-jel való találkozás nyomait, ami örök emlékeztetőként szolgál. Valahogy így gondolom én is. Jól mutat az majd a már gonoszabb Kylo arcán. Már persze ha egyáltalán lekapja a sisakot, az új sisakot, ha lesz egyáltalán új sisak. Még új kardot is lehet csinálnia kell, elég durván padlóra tették a tagot. Viszont Rey-nek is eléggé szerencséje lehetett, mert nem tudom mit csinált volna ott, ha nem választja el őket a "sors". Elég durván nekiesett a srácnak és nem olyan volt a tekintete, mint aki különösebben nyugodt lett volna vagy uralta volna (mentálisan) a helyzetet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Lehetséges, hogy a sebesülés miatt már nincs is szüksége a maszkra, úgyis átformálódott az arca Ha a regény kánon, akkor így esett meg: Reynek egy belső hang azt mondja, hogy ölje meg Kylot, de ő ezt nem teszi meg, vagyis ellenáll a sötét oldal csábításának, és utána jön a földindulás. Pillanatok alatt játszódik le, de Rey ott eldöntötte, mit nem tesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Kíváncsi leszek az új kardjára akkor! És persze rá is. A nagy sietségben, tuti, hogy a hídon hagyta a sisakját. Minden adott, hogy egy teljesen más külsejű Kylo-t lássunk viszont. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Elég durván nekiesett a srácnak és nem olyan volt a tekintete, mint aki különösebben nyugodt lett volna vagy uralta volna (mentálisan) a helyzetet. Én konkrétan a Sötét Oldalt láttam a tekintetében, amikor leterítette azt a sérült, erősen vérző embert... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. A könyvben még az is megfordul a fejében, hogy megöli Kylo-t, szóval megkísértette a Sötét Oldal. A filmben is egyértelműen látszik az arcán a düh, meg egy kis gyűlölet is szerintem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ezeket nem lenne muszáj itt is erőltetni, bőven elég Facebookon nézni, ahogy a hozzá nem értők ekézik a Prequelt. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ezeket nem lenne muszáj itt is erőltetni, bőven elég Facebookon nézni, ahogy a hozzá nem értők ekézik a Prequelt. Én sem értem... attól miért JOBB valami, hogy (mű)hóban, (mű)fák között csinálják? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Csak érdekesség képen osztottam meg. Nem is írtam hozzá semmi hozásszólást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Egy Geonosisi arénát nehezebb, és nem mellesleg drágább lett volna megépíteni élőben, mint megcsinálni pár mű fát egy kis mű hóval... Ja és a Geonosisi aréna modellként létezett, azt rakták a blue screen -re. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Én sem értem... attól miért JOBB valami, hogy (mű)hóban, (mű)fák között csinálják? Csak a jó isten tudja... Fulcrum: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Én sem értem... attól miért JOBB valami, hogy (mű)hóban, (mű)fák között csinálják? Az azért fura lenne ha a fákat CGI-vel csinálnák meg. Szerintem nem jobb csak a két jelenetet teljesen másképp kellett megoldani. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Az azért fura lenne ha a fákat CGI-vel csinálnák meg. Szerintem nem jobb csak a két jelenetet teljesen másképp kellett megoldani. Persze, csak most szerte a neten mindenki arra élvez, hogy díszletek vannak, nem CGI. Sokak számára pl. attól JOBB a film, mint a PT, hogy kevesebb benn a CGI. Én ezzel úgy vagyok, ha jó, amit csinálnak, ha jól megcsinálják, akkor nekem mindegy. Sőt, szerintem nagyobb lehetőségek vannak a CGI-ben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Persze, csak most szerte a neten mindenki arra élvez, hogy díszletek vannak, nem CGI. Sokak számára pl. attól JOBB a film, mint a PT, hogy kevesebb benn a CGI. Én ezzel úgy vagyok, ha jó, amit csinálnak, ha jól megcsinálják, akkor nekem mindegy. Sőt, szerintem nagyobb lehetőségek vannak a CGI-ben. Köszönöm. Abszolút igaz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.