csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Ha tényleg így kezdődött volna a film, akkor remélem az ötletet adó embert többet az életben nem engedik SW közelébe, vagy... továbbra is lesznek körülötte józan emberek, hogy megvétózzák az "aranyköpéseit". Michael Arndt? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Michael Arndt? Szerintem nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Bár ez elég hamar megjelent kémjelentés formájában és rengeteg hiteles forrás állitotta, hogy ez lesz a végleges filmben is pont azért nem tudtam komolyan venni, mert egy film ahol ennyi profi dolgozik a produkción mint itt előbb-utóbb egy ilyen ötlet fennakad. Azért érdekes lenne tudni, hogy ki volt az aki végül elsőként szót emelt mellette, hogy ez egy marhaság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Az is érdekes lenne, hogy ki találta ki? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Emlékeztek erre a korai képre? Ha jól tudom Fake-nek lett titulálva. Utólag mégis azt mondom gyanúsan sok dolog lett eltalálva rajta. Főleg az apró kőből épített viskó a háttérben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Az, hogy fake-nek lett titulálva, nem jelent semmit. Anno ez is fake-nek lett titulálva, aztán meg...: Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Az, hogy fake-nek lett titulálva, nem jelent semmit. Anno ez is fake-nek lett titulálva, aztán meg...: Ez nem lett fake-nek titulálva. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. (szerkesztve) Szerintem Hamillal meg Daisy-vel több EP VIII-as jelenet is rögzítve lett még az EP VII forgatásakor, hisz Hamill jóval többet töltött az EP VII stábjával, mintsem amit az a filmvégi 2 perc indolokolt volna. Szerkesztve: 2016. Május 6. - A pécsi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Ez nem lett fake-nek titulálva. De, még augusztusban. Ja nem, az csak a játékfigurára vonatkozott. Bocs. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Szóval az alsó is valódi volt? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Szóval az alsó is valódi volt? Nem az fake, és a háttér azért lett eltalálva, mert akkor már lehetett tudni, hogy Hamill hol fog forgatni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Nem az fake, és a háttér azért lett eltalálva, mert akkor már lehetett tudni, hogy Hamill hol fog forgatni. Értem, köszi! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Szerintem Hamillal meg Daisy-vel több EP VIII-as jelenet is rögzítve lett még az EP VII forgatásakor, hisz Hamill jóval többet töltött az EP VII stábjával, mintsem amit az a filmvégi 2 perc indolokolt volna. Végül is miért ne töltött volna Hamill sok időt a stábbal? Ő lehetett a forgatás kabalája Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. A jed irtást is felvették vele, szóval nem csak Achc-To -n szerepelt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. (szerkesztve) A jed irtást is felvették vele, szóval nem csak Achc-To -n szerepelt. Mit értsz ezalatt? Lemaradtam valamiről? Vagy arra gondolsz, mikor R2-ra teszi a kezét? Szerkesztve: 2016. Május 6. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Arra gondolok, hisz más jelenetben nem szerepelt a filmben. Már ha az a jedi irtás, mert a jelenetet a Jakku -i faluban vették fel. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Mit csinál egy kertész a Csillagok háborújában? Egy magyar srác kertészként (greensman) dolgozott Az ébredő Erőn. http://mno.hu/film/mit-csinal-egy-kertesz-a-csillagok-haborujaban-1340736 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. Hozzászólás ideje: 2016. Május 17. A vágó, Maryann Brandon oszt meg a közönséggel néhány nagyon érdekes dolgot a filmmel kapcsolatban. Nagyon érdemes elolvasni a cikket. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Érdekes, elég normális hangvételű videó, még a prequelekhez is relatíve korrekten áll hozzá. Pár érdekesség a filmről, apróságokról, stb. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Én nagyon szeretem az ilyen videókat! Jó kis BD extra lehetett volna! Bár eszembe jutott az is, hogy a fanyalgók, ha megnézik, mégjobban beindulnak, hogy "akkor mi eredetiség van benne?". Mindegy, Őket lesz@rjuk, az infók érdekesek, köszi! Nekem a Rey név elmélete tetszett nagyon és az Artúr király párhuzamok is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Pablo rárakta a filmben lévő holografikus térképet a nyomtatott formában megjelentre. Íme Luke útja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Basszus, az Illum lett a Starkiller? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Még mindig nem, csak egy közelében lévő bolygó Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Ez a térkép most kánon? Mert ha jól emlékszem, eddig nem volt ennyire részletes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. (szerkesztve) De ilyen volt csak azt nem tudom melyik könyvben szerepelt. Szerkesztve: 2016. Május 20. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Még mindig nem, csak egy közelében lévő bolygó Oks! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. De ilyen volt, csak azt ne m,tudom melyik könyvben szerepelt. Nagyszerű. Erről lemaradtam. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. A Képes útmutatóban volt ilyen, de az nem volt ennyire részletes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Igen az másik. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 20. (szerkesztve) Ez konkrétan a régi galaxis térkép (a Disney éra előtti), csak kiegészítették az új bolygókkal, Luke útjával és a bazinagy lyukkal az ismeretlen régiókban Szerk.: Pontosabban az alap térkép az The Essential Atlas című útmutatóban szerepelt, amit 2009-ben adtak ki Szerkesztve: 2016. Május 20. - Nabopolasszar Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.