Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. (szerkesztve) Doug Chiang - “An early concept painting for the attack on Maz’s castle from The Force Awakens. The castle was designed by the super talented Yanick Dusseault! I reworked this idea for Rogue One for the Star Destroyer over Jedha.” Szerkesztve: 2021. Június 12. - Rog 1 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. Hozzászólás ideje: 2021. Július 18. (szerkesztve) James Clyne - “Early TIE Fighter exploration for The Force Awakens. Attempting to design the perfect Imperial ladder. I think I nailed it.” Szerkesztve: 2021. Augusztus 20. - Rog 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Hozzászólás ideje: 2021. November 13. R2 végül is akkor a kánon szerint BB-8 napokkal korábbi beszélgetési kísérletének a hatására ébredt fel akkor, amikor? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Hozzászólás ideje: 2021. November 13. 1 órával korábban, Donát írta: R2 végül is akkor a kánon szerint BB-8 napokkal korábbi beszélgetési kísérletének a hatására ébredt fel akkor, amikor? Azok a napok csak órák voltak, és igen. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Pablo válaszolt egy kérdésre, miszerint Hosnian ötlete miképp keletkezett. Azt felelte erre, hogy a Bad Robot eredetileg a Coruscantot akarta felrobbantani, de a Lucasfilm nem akarta - több jövőbeli projektben szerepet akartak neki adni (mondjuk ebből utólag nem lett semmi) - ezért köztes megoldásként létrejött a Hosnian Prime. Ugyanakkor ő is szívesen visszatért volna a fővárosba a ST idején. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Azért én örülök neki, hogy nem robbant fel. Így még láthatjuk a jövőben is. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Ha már az ST-ben alig szerepelt a Hosnian Prime, akkor én szívesen látnám máshol. Ugye eddig a legnagyobb szerepe a Vérvonalbam volt, azon túl csak emlegették. De jó volna valamilyen mozgóképben is látni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Én bírtam volna, ha a Coruscant robban tvolna fel. Alapvetően először azt is hittem, hogy az volt. Sokkal nagyobb érzelmi hatást váltott volna ki. Alapvetően a legtöbb felrobbanó bolygóval az a baj, hogy alig ismerjük őket. Alderaan és Hosnian Prime a filmekben alig néhány pillanatot szerepel. Kijimivel már jobb a helyzet, de még azt sem igazán ismertük meg, lakóival néhány rosszarcú alakon kívül nem találkozhattunk. Egyedül Jedha az, amit mélyebben is láthattunk, ami felé kialakul egy kis kötődés és aminek szétlövése komolyabb érzelmi hullámot is kiválthat. Éppen ezért, én Coruscantot lőttem volna szét. Az ep9-ben meg Naboo-t. Sokkal hatásosabb lett volna, pláne annak tükrében, hogy a Kijimi szétlövésének nincs is nagy jelentőssége. Vissza meg vissza lehetett volna rá térni az ep1 és az ep7 közötti időben ezerszer is. Sőt a High Republic érával együtt vagy milliószor. De, ha már így alakult, akkor Hosnian Prime-ra tényleg többször is ellátogathatnának, és azért na, az Alderaanra is, mert momentán még mindig csak megvonom a vállam, amikor ez a két bolygó elfüstöl. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. (szerkesztve) 52 perccel korábban, Iqvi írta: Ha már az ST-ben alig szerepelt a Hosnian Prime, akkor én szívesen látnám máshol. Ugye eddig a legnagyobb szerepe a Vérvonalbam volt, azon túl csak emlegették. De jó volna valamilyen mozgóképben is látni. Tévedés, a Vérvonalban csak megemlítik a bolygót. A bolygó kronológiailag csak az Aftermath trilógiában jelenik meg, utána soha többet. --> hopsz, leesett, hogy a Hosnian Primeról beszélsz. Szerkesztve: 2022. Január 16. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. Hozzászólás ideje: 2022. Január 16. (szerkesztve) On 1/16/2022 at 7:14 PM , Bence1997 said: Tévedés, a Vérvonalban csak megemlítik a bolygót. A bolygó kronológiailag csak az Aftermath trilógiában jelenik meg, utána soha többet. --> hopsz, leesett, hogy a Hosnian Primeról beszélsz. A Coruscantra gondoltál? Szerkesztve: 2022. Március 4. - Iqvi Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Március 4. Hozzászólás ideje: 2022. Március 4. Érdekesség, hogy Maz Kanata kastélyában látni egy ősi jedi mester, egy bizonyos Cherff Maota mellszobrát. Most a High Republic Adventures miatt kicsit utánaolvastam, és ő volt az, aki kiképezte Avar Krisst, illetve ő fedezte fel Syfo-Diast is. https://starwars.fandom.com/wiki/Cherff_Maota 2 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 5. Matt Savage - “From 2013, early, rough sketches for Rey’s Speeder for The Force Awakens. The large scoops at the front were for transporting salvage and at one point giving Finn and BB-8 a ride.” 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 28. Hozzászólás ideje: Július 28. Csütörtökön (08.01.) jön innen valaki a Corvin moziba tartandó vetítésre? Mármint Frenkie-n, Pildin és Miss Karrdén túl? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Július 30. Hozzászólás ideje: Július 30. Sajnos én sem tudok menni. Ha valakit érdekel a mozi odadom 2000 ft-ért a jegyem. Eredetil ára 3200 ft. @Pildi és @Ody Mandrell mellett ülhetsz. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Hozzászólás ideje: Augusztus 1. Nagyon jó volt a filmet újra moziban megnézni. Negyed ház volt, de a végén a taps itt sem maradt el. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.