csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. De jó! Mármint az észrevétel! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. No az a láthatalan hidas baki is ott van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Hozzászólás ideje: 2016. Július 6. Van egy másik baki is. Kylo belevágja a hamuba a sisakját mielőtt Rey -t vallatni kezdené. Ott a bibi, hogy a nagy totálon nincs semmi, csak a közelin. Egyébként rohadt jó az ellenállás katonáinak sisakja. Remélem a jövőben csak ilyen katonákat látunk majd. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Új VFX videó 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. És nagyon jó! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Tetszik, hogy ennyi mindent valóban megépítettek, és alig valami CGI, nem úgy, mint az ep1-2-3-ban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Tetszik, hogy ennyi mindent valóban megépítettek, és alig valami CGI, nem úgy, mint az ep1-2-3-ban. Pont erre gondoltam. Édes istenem a sok marha, aki bevette a nagy ál-hype-ot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Marha jó videó, és kiderül belőle az igazság. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. BD extra kellett volna legyen! Nem merték berakni oda mi? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Elképesztő mennyit fejlődött a CGI technológia. Van egy csomó effekt amiről meg nem mondtam volna, hogy egy gépen "rajzolták meg". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Ez is a film erőssége. És azért látszik, hogy ízlésesen volt használva a dolog. Ez sokat dob rajta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Az alábbi 9sszeállításból a hangáros részek a kedvenceim. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Elképesztő mennyit fejlődött a CGI technológia. Van egy csomó effekt amiről meg nem mondtam volna, hogy egy gépen "rajzolták meg". Ez is a film erőssége. És azért látszik, hogy ízlésesen volt használva a dolog. Ez sokat dob rajta. Igen. Zseniális. Kb 2002-ben seggeltem le így, mikor megtundta, hogy minden klón digitális az AOTC-ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Igen. Zseniális. Kb 2002-ben seggeltem le így, mikor megtundta, hogy minden klón digitális az AOTC-ben. Dettó! Itt is döbbenetes, hogy a hangár nagyja CGI, de még az emberek többsége is. Persze, vannak olyan részek, ahol az ember tudja, hogy azt másképpen nem lehet megoldani, de sok olyan is, ahol nem is számít erre az ember gyermeke. Szépen megcsinálták az ep7-et trükkök terén is, az fix. Kíváncsi vagyok, milyen lesz ilyen téren a Rogue One és az ep8. Előbbinél már látni, hogy azért nem lesz annyira "szolid", mint az ep7 volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. És ezen a ponton kéne megadják magukat a fanyalgók, mert be kell látniuk, hogy mindegy mi a trükk technikája, ha az jó, nem öncélú, és szolgálja a filmet! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Ez érdekes, a Facebookon találtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Azt már rég tudtuk, hogy Alec Guiness is mond valamit. Viszont azt, hogy így csinálták meg azt én pl. nem tudtam. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Ha jól emlékszem, a premier után néhány nappal nyilatkozott erről Abrams. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Yep, meg Ewan McGreor is, meg emlékeim szerint a BD-n is rajta van, meg itt is beszéltünk róla abban az időben (is). Érdekes a hír hozójának személye. Ti tudtátok, hogy a Rey látomásában elhangzó Obi-Wan mondatot Guiness és McGregor szövegéből vágták össze? A mondat ugye így hangzik: "Rey … these are your first steps" - a Rey -t Guienness hangján halljuk, míg a mondat többi részét McGregor mondta fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. A felvetés az volt, hogy Guiness szövegét hogy kurtították meg. Szerintem erről még sehol nem volt egy árva kukk sem. Ezért is érdekes, hogy honnan ez az infó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Dehogy nem volt. Itt is van, legalább március óta tudjuk, Donát ráadásul a te alább idézett szavaidra reflektált, vagyis már ő az előtt is hallott róla legalább egy kukkot. Elvileg a "Rey"-es rész a korábbi "Don't be afRAId my little friend" mondatból lett kiemelve, míg Ewan felmondta az egész mondatot, és a kettő mashelték össze. És valamelyik doksiban is volt, mert én ezt készítőktől is hallottam. Tippem szerint a BD-n, de erre nem esküszöm meg. Szerk.: Meg is van, januárban hallottuk nem mástól, mint Ewan McGregortól. http://www.youtube.com/watch?v=yHfLx5sqpCU Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. És valóban. Itt a bizonyíték. Csak ne kellene ezt mindig ilyen "kefés tájszólással" az ember orra alá dörgölni. Ha egyszer ezt megélném. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Valóban volt szó róla. Még fel is kaptam a fejem, hogy az afraidből milyen szépen kihozták Reyt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Én is emlékeztem az interjúra és a Rey/afraid sztorira. Nagyon ötletesek voltak. És McGregor jó fej, mint mindig! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. (szerkesztve) Mindig megdöbbent, hogy ez a film mennyire hűen követi a régi SW -ket. A legjobb példa erre az aprólékos kidolgozottság. Azt pl. észrevette valaki amikor a Falcon szabadesésbe kezd a Jakkun, majd full sebességre kapcsol, és ekkor beveri az alsó lézerágyújnak a csövét egy kis roncsdarabba? Ami csattan és szikrázik is? De az is szuper, ahogy Finn, miután lekapcsolja Phasma a pajzsot, kétszer vállon veregeti. És ennek is van hangja. Amíg az SW világára ilyen szinten figyelnek addig nagy baj nem lehet. Szerkesztve: 2016. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Nem semmi. Én is imádom az ilyen kis részleteket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Amikor Hanék belépnek Maz kastélyába nem egy E.T. -t sütögetnek véletlen a tűzhelynél? Nagyon hasonlít. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Ez érdekes. Ha tényleg igaz. Pletykák szerint a VIII. részben szerepelni fog a Convorees madár. Ez a kép az Art of Book-ból van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.