Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve A mozgóképekért meg nem találok szavakat. A Panasonicot dicsérd, hogy tud ilyet a gépük De örülök, hogy tetszik.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve http://www.freeweb.hu/krande/256/256.html Szóljatok ha valami nem stimmel! Szerkesztve: 2007. Július 21.18 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Minden stimmel. A felhők alapján jó idő lehetett Londonban, legalábbis az itteni melegnél biztos jobb..
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Azok is bejönnek, csak kicsit javítani kell a linkelést. Köszi az infót de erre már akkor rájöttem amikor a képeket először nézegettem.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Rog (sorry) Miért van a címben az a zárójeles "sorry"? Szerkesztve: 2007. Július 21.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Köszi Krande az újabb szállítmány képet és videót! Egyszerűen szenzációsak! Az a mókus nagyon jó fej volt. Londonban még az állatok is ennyire közvetlenek? Az simán egy parkban mászkált?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Köszi Krande a képeket és videókat. Főleg azt a lego Mos Eisley videót... egyszer én is akarok egy olyat építeni... a piszkoknak megvolt az, amit nekem már egy hónapja nem szállítanak ki A mókus nagyon ott van. Látom, másik kedvencem is képviseltette magát, mint az Alien, vagy a Star Trek (bár utóbbiból csak egy űrruhát fedeztem fel). A díszlet részletek, meg hogy be lehetett ülni a snowspeederbe... ezt már kommentálni sem tudom. Nagy élmény lehetett arra minden.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Miért van a címben az a zárójeles "sorry"? Szembefény volt, és szerintem eléggé rosszul sikerült az a kép. Vakuznom kellett volna.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Londonban még az állatok is ennyire közvetlenek? A parkban azok voltak! Nagyon szívesen amúgy mindenkinek. A többiektől van egy London.rar, egy CSCF5, egy fotok.rar.... de mintha egy kollekció még hiányozna. Amúgy miért nem linkelitek be ide? Más: http://www.airliners.net/info/pics/3view-A319.gif ilyennel mentünk! http://www.airspotter.net/images/lkpr/20051029/16.jpg Szerkesztve: 2007. Július 21.18 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Pro és kontra vélemények Barta Zolitól: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...ub_010_ce02.htm
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Pro és kontra vélemények Barta Zolitól: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...ub_010_ce02.htm Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Szerző Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki És hogy ismerted meg? Asszem még nem is láttad.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve És hogy ismerted meg? Asszem még nem is láttad. A többiek már látták korábban igy "felismertük" (bár az ep.3 premieren már én is láttam) Szerkesztve: 2007. Július 24.18 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki Hát elég fancsali képet vágott, amikor láttam. Eh... lentiekben írtak alapján nincs HS előfizetése Elolvasva a lenti cikket hálát adok, hogy nekünk meg volt. Jaj, és úgy tűnik, nem voltak Anthony Danielsen Szerkesztve: 2007. Július 24.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Mindenesetre érdekes miken próblémázik... a sorban állás ugye nekünk egy az egyben kimartadt minden esetben. A programfüzetet, amit szerinte "megkellett" venni, mi nem vettük meg és mégis mindig tudtuk mikor mire megyünk. Ez a "emiatt fordultak elő olyan mulatságos esetek, hogy az előadásokra sorban állók jelentős része azt sem tudta, miért tülekedik"... hát szerintem rajta kivül túl sok emberrel ez nem fordult elő
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve az előadásokra sorban állók jelentős része azt sem tudta, miért tülekedik Én néha megkérdeztem a sorban állóktól, hogy mire várnak, de amit nagyon fejben kellett tartanom (pl péntek fél kettőre tudnom kellett, hogy a Fan Club Lounge) azt megoldottam )
Hozzászólás ideje: 2007. Július 24.18 éve Szerző Én néha megkérdeztem a sorban állóktól, hogy mire várnak - What a waiting for? - Your mother! Szerkesztve: 2007. Július 24.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8.17 éve A PCGuru című újság DVD mellékletének Star Wars rovatát bongészve öt ismerős alakot véltem felfedezni a CelEu-ról készült képek sokaságában:
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9.17 éve Ismerősek azok az arcok csak azt nemtom hogy honnan. Szerkesztve: 2007. Szeptember 9.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10.17 éve Azok a régi szép idők... Olyan rég volt hogy már alig emléxek rá.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11.17 éve Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11.17 éve Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY. Már most akarsz gyűjteni 2009-re?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.