Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. A mozgóképekért meg nem találok szavakat. A Panasonicot dicsérd, hogy tud ilyet a gépük De örülök, hogy tetszik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. (szerkesztve) http://www.freeweb.hu/krande/256/256.html Szóljatok ha valami nem stimmel! Szerkesztve: 2007. Július 21. - Darth Krande Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Minden stimmel. A felhők alapján jó idő lehetett Londonban, legalábbis az itteni melegnél biztos jobb.. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Azok is bejönnek, csak kicsit javítani kell a linkelést. Köszi az infót de erre már akkor rájöttem amikor a képeket először nézegettem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. (szerkesztve) Rog (sorry) Miért van a címben az a zárójeles "sorry"? Szerkesztve: 2007. Július 21. - Rog Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Köszi Krande az újabb szállítmány képet és videót! Egyszerűen szenzációsak! Az a mókus nagyon jó fej volt. Londonban még az állatok is ennyire közvetlenek? Az simán egy parkban mászkált? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Köszi Krande a képeket és videókat. Főleg azt a lego Mos Eisley videót... egyszer én is akarok egy olyat építeni... a piszkoknak megvolt az, amit nekem már egy hónapja nem szállítanak ki A mókus nagyon ott van. Látom, másik kedvencem is képviseltette magát, mint az Alien, vagy a Star Trek (bár utóbbiból csak egy űrruhát fedeztem fel). A díszlet részletek, meg hogy be lehetett ülni a snowspeederbe... ezt már kommentálni sem tudom. Nagy élmény lehetett arra minden. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Miért van a címben az a zárójeles "sorry"? Szembefény volt, és szerintem eléggé rosszul sikerült az a kép. Vakuznom kellett volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. (szerkesztve) Londonban még az állatok is ennyire közvetlenek? A parkban azok voltak! Nagyon szívesen amúgy mindenkinek. A többiektől van egy London.rar, egy CSCF5, egy fotok.rar.... de mintha egy kollekció még hiányozna. Amúgy miért nem linkelitek be ide? Más: http://www.airliners.net/info/pics/3view-A319.gif ilyennel mentünk! http://www.airspotter.net/images/lkpr/20051029/16.jpg Szerkesztve: 2007. Július 21. - Darth Krande Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. ITT van a második nap összefoglalója Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Pro és kontra vélemények Barta Zolitól: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...ub_010_ce02.htm Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Pro és kontra vélemények Barta Zolitól: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...ub_010_ce02.htm Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Lehet hogy túl nagyok voltak az igényei. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki És hogy ismerted meg? Asszem még nem is láttad. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. (szerkesztve) És hogy ismerted meg? Asszem még nem is láttad. A többiek már látták korábban igy "felismertük" (bár az ep.3 premieren már én is láttam) Szerkesztve: 2007. Július 24. - Bomarr Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. (szerkesztve) Párszor láttuk őt... szegény úgy unta magát mint aki csak muszájból jött ki Hát elég fancsali képet vágott, amikor láttam. Eh... lentiekben írtak alapján nincs HS előfizetése Elolvasva a lenti cikket hálát adok, hogy nekünk meg volt. Jaj, és úgy tűnik, nem voltak Anthony Danielsen Szerkesztve: 2007. Július 24. - MissKarrde Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Mindenesetre érdekes miken próblémázik... a sorban állás ugye nekünk egy az egyben kimartadt minden esetben. A programfüzetet, amit szerinte "megkellett" venni, mi nem vettük meg és mégis mindig tudtuk mikor mire megyünk. Ez a "emiatt fordultak elő olyan mulatságos esetek, hogy az előadásokra sorban állók jelentős része azt sem tudta, miért tülekedik"... hát szerintem rajta kivül túl sok emberrel ez nem fordult elő Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. az előadásokra sorban állók jelentős része azt sem tudta, miért tülekedik Én néha megkérdeztem a sorban állóktól, hogy mire várnak, de amit nagyon fejben kellett tartanom (pl péntek fél kettőre tudnom kellett, hogy a Fan Club Lounge) azt megoldottam ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. (szerkesztve) Én néha megkérdeztem a sorban állóktól, hogy mire várnak - What a waiting for? - Your mother! Szerkesztve: 2007. Július 24. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Egy jól sikerült írás Mark Hamill CelEus szerepléséről. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. http://www.bigbadtoystore.com/bbts/menu.aspx?menu=1108 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. A PCGuru című újság DVD mellékletének Star Wars rovatát bongészve öt ismerős alakot véltem felfedezni a CelEu-ról készült képek sokaságában: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Tök jó kép! De jó, hogy ráakadtál, Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. (Atlas?) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. (Atlas?) Bezony. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. (szerkesztve) Ismerősek azok az arcok csak azt nemtom hogy honnan. Szerkesztve: 2007. Szeptember 9. - Rog Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Azok a régi szép idők... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Azok a régi szép idők... Olyan rég volt hogy már alig emléxek rá. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Szerintetek kérjek akármit karácsonyra, vagy kérjem inkább az árát fontban? Röhögjetek ki de szerintem nálam ez HONVÁGY. Már most akarsz gyűjteni 2009-re? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.