Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga jubileum

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon jónak tűnik, és legalább a reggeli megoldva :cry: Na de majd kiderül, mi lesz végül. Ja, és jó lenne, ha az árfolyamok számunkra kedveően alakulnának :)

Hozzászólás ideje:

Megfelel, mert már ittam, és meglepően nem volt rossz :D

Ellenben arra számítani kell, hogy ott kell venni, mert repülőre 2 dl-nél több italt (semmilyet) nem lehet felvinni.

Szóval akkor megyünk? :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem csokit vigyetek, mint a hegymászók. Vagy egy olyan doboz csemcsit, ami Luke-nak is van a Dagohbán. :)

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Ilyenek már eszembe jutottak :D Mivel utálom a szendvicsezést, főleg több napon át, kell valami alternatív kaja. Ha lehet egyáltalán ilyesmit bevinni oda (azt tudom, hogy Új-Zélandra semmilyen étel nem vihető, szóval ezért jutnak ilyenek eszembe) :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Az a legfontosabb, hogy igyatok. Persze nem alkoholra gondolok elsősorban :) .

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Nézegettem a zacskos ételeket a közértbe. Hát azt hittem ezekkel nem lehet jóllakni és üresek meg műkaja, hát azért vannak zacskos tésztaételek is, azzal már jól lehet lakni. Nekem a zacskós ételről azok a kis adag paradicsomleves és hasonlók jutottak eszembe, hát azzal még én sem laknék jól. Úgyhogy nem rossz ötlet a zacskós étel, nem nehezek.

Jó kaland lehet. :) Eljátszottam a gondolattal, van spórolt pénzem valami mégis azt súgja jobb ha tovább gyűjtök, és nem kezdem el felélni.

Hozzászólás ideje:

Na, aki bújt, aki nem, jegyek. :)

Szóval ma jó lenne eldönteni, ki akar jönni a CelEu-ra, és aztán elkezdhetnénk intézni a jegyvásárlást.

Leellenőriztem, az EasyJetnél nem változtak a jegyárak, tehát továbbra is 33750 Ft oda-vissza, függetlenül attól, hogy 15-én délután egykor vagy 16-án egy órakor jövünk. Indulás csak 11-én délután ötkor lehetséges.

Van viszont egy alternatív utazási mód, amivel kb. 10000 forintot lehet spórolni, viszont talán extrémnek tűnhet.

Ryanair.

A gond az, hogy ők Budapestről nem indítanak járatot, viszont Pozsonyból igen. (A Balatonról is, de nem Londonba.) Az ő áruk: indulás 11-én 10 órakor, vissza 16-án reggel fél hétkor(!): 18500 Ft. (Ha 15-én este hétkor jönnénk vissza, akkor 23500 Ft lenne.)

Ez a társaság a Stanstedre visz, onnan a transzfer a városba és vissza a reptérre összesen 5000 Ft.

Tehát 23500 Ft lenne a repjegy+transzfer a korábbi 38350 helyett, tehát kb. 15000 forintot lehetne megspórolni. Viszont kellene valaki, aki kivisz minket Pozsonyba, nyilván nem ingyen, így inkább csak egy 10-est lehet spórolni összességében.

Tudom, hogy ez kicsit meredeknek hangzik, de egy barátom évek óta így jár ki Angliába, és rendszeresen kb. feleannyit fizet mindennel együtt, mintha Pestről menne.

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:

Ez egyáltalán nem hangzik rosszul, a gond az addig tartó utazás lenne. Huginak van kocsija, de az biztos, hogy nem vinne el minket, mert elég gyakorlatlan vezető :) Bár ezt a felét még lenne idő kitalálni. Egyáltalán nem vagyok ellene :D Most már csak a szállás ne legyen több, mint amiről eddig szó volt.

Ja, és akkor én jelentkezem (te jó ég, tök remegő kézzel írom, mert tényleg marhára izgulok).

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.