Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. 2019. 02. 09. - 19:37, Bomarr írta: -Lesz egy mocsaras meg egy dzsungel bolygó A Resistance új részében Kaz által megszerzett térképen a 4 ismert bolygó mellett (Dagobah, Jakku, Takodana, Jedha) van egy új is amit eddig csak a Darth Maul képregényben szerepelt a neve pedig Twon Ketee. Ez egy mocsaras dzsungel bolygó, szerintem esélyes hogy ez egyik bolygó amire a szivárgások utalnak. Eddig a sorozatban csak olyan bolygókat nevesítettek meg amiket a filmekből ismerhetünk. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. MSW Podcast hírek Jason Ward: Jason has not heard anything about all the KOR being women (and personally that seems unlikely though some may be). - Jason believes the red and black stormtroopers also come from the Beyond with the KOR, meaning that they might be primarily loyal to the KOR despite technically being Kylo's and the KOR's - Jason has heard that some of the KOR are force users, but some are not, bringing together the various rumors we have had that we should not assume Force powers of the KOR. - Jason hasn't gotten the term sith stormtrooper confirmed, so it may well just be a nickname on set (recall that BB-9E was called BB-H8). No indication they can use the force. He personally doubts they can. - Really the main thing Jason has been told about the MacGuffin is that it's controversial. One person who is balanced and hands off fandom did say that it was delightful, but the repeated word has been controversial, from people who get the fandom more. When Jason said that this was pretty usual for fandom, they said that many of the things in TLJ did not strike them as controversial. This, however, does. - He has not gotten any bites on it being something like Vader's lightsaber (which doesn't reject it, but for what it's worth). - Jason knows they shot promotional stuff in Jordan; he doesn't think Rose was there though doesn't know. (I would guess it might be hard to find out, and especially if they filmed some Jordan stuff on set, this might not be very relevant). - Jason says he's seen some images of the IX script and it seems longer than usual. Does later say that given the improv nature of what we have been hearing, it's possible they're just gunning for it and planning on cutting down later. - Jason confirms that he's heard Dominic is a Resistance leader. - Jason seconds the idea of Jordan having been possibly used for two planets (which per The Great TB Scandal of '19, matches previous info). 3 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. (szerkesztve) Minek a rövidítése a KOR? Update: Rájöttem Knight of Ren Szerkesztve: 2019. Február 12. - Fulcrum 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. 4 perccel korábban, Fulcrum írta: Minek a rövidítése a KOR? Update: Rájöttem Knight of Ren Amikor megválaszolod a saját kérdésed. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Kiváncsi vagyok hogy a MacGuffin miért megosztó. Mit/kit üldöz/keres mindenki? Szerintem köze lesz az Erőhöz. Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Csak ne valami hatalmas bolygópusztító fegyver tervei legyenek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. 27 perccel korábban, Bomarr írta: Kiváncsi vagyok hogy a MacGuffin miért megosztó. Mit/kit üldöz/keres mindenki? Szerintem köze lesz az Erőhöz. Erre én is kíváncsi vagyok. A TLJ után úgy tűnik Abrams se a biztosra megy? Egyébként a megosztó jelenthet valami tök egyszerű dolgot is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. (szerkesztve) Ez a McGuffin srác feltűnt a TLJ-ben is, misztérium megoldva! Egyébként örülnék ha a midichloriánokhoz lenne köze. Az lenne ám az atomcsapás. Viszont akkor le fogok borulni JJ előtt. Szerkesztve: 2019. Február 12. - Ody Mandrell 3 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. (szerkesztve) Nem lehet, hogy a Rey víziójában szereplő falunak is köze lesz a MacGuffin-nak? Ahol a mészárlás is lesz/volt? Szerkesztve: 2019. Február 12. - Kenobi tábornok Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Hozzászólás ideje: 2019. Február 12. Állítólag még csak Abrams tudja a film címét 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Episode IX - Search of McGuffin. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. 18 órával ezelőtt, Bomarr írta: Kiváncsi vagyok hogy a MacGuffin miért megosztó. Mit/kit üldöz/keres mindenki? Szerintem köze lesz az Erőhöz. Lehet, hogy a második Csillagpusztító pajzsgenerátorát, amely már olyan fejlett, hogy a Galaxis másik oldaláról is képes védőmezőt vonni a bolygó köré. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. A Próféciának is lehet köze a McGuffin-hoz? Vagy egy ősi Jedi/Sith Holocron? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Bármi lehet, de ezek a dolgok nem okoznának nagy megosztottságot. Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Szerintem nagyon nagy az esély rá, hogy valami, a próféciával és az egyensúllyal kapcsolatos dolog. Elvileg ugye a film egyesíteni fogja a trilógiákat, ha igaz, és lezárja az egész sagát, és ez a téma nagyon kézenfekvő ehhez. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Hozzászólás ideje: 2019. Február 13. Esetleg kiderülhetett, hogy az ősi jedi iratok mégse voltak olyan dögunalmasak és azokban el lett hintve valami fontos? 4 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. 17 órával ezelőtt, Bomarr írta: Esetleg kiderülhetett, hogy az ősi jedi iratok mégse voltak olyan dögunalmasak és azokban el lett hintve valami fontos? Yoda sem olvasta őket. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Daisy stylistja ma megosztotta, hogy ma van a forgatás utolsó napja. Hogy ez az egész forgatásra vonatkozik, vagy csak Daisy-re, az nem világos 1 Válasz
jez Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Daisy stylistja ma megosztotta, hogy ma van a forgatás utolsó napja. Hogy ez az egész forgatásra vonatkozik, vagy csak Daisy-re, az nem világos Tegnap volt Valentin nap, megvolt a Reylo-jelenet, így véget ért forgatás és a film. 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Adam Driver és végzett elvileg. Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Jó sok piros festék fogyott ... Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. @Sztike Egyszerre szinte. Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. 1 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: @Sztike Egyszerre szinte. és most jöhetne az a cím végre legalább Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Remélem JJ sem felejtette el a Twitter vagy az Insta fiókját. Ha ő is bejelenti, akkor hamarosan tényleg jön a cím. Válasz
jez Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. A fekete festék teljesen elfogyott, a fehérből meg alig valami. Nem is csodálkozok. Válasz
jez Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Ja a piros azért, mert mindig ki van festve a szája. Vagy másra gondoltatok? Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Érdekes, hogy azóta törölve lett... Vajon miért? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Mi lett törölve? Válasz
jez Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Kylo Ren sminkesének a fotóját, hogy milyen színű festékek fogytak a film során. Túl spoileres volt a fotó biztos és sok mindent le lehetett belőle vonni. Pl. hogy ittak pezsgőt is. 2 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.