Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Fulcrum írta: Elvileg nem lehet fotózni. A médiának igen. Carrie -ről: ő a film szíve. A 7 -ből használtak fel jeleneteket új módon. szerk.: most adják az anyagot!!! szerk2.: POSZTER! AZ URALKODÓ VAN RAJTA!!! Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) Rey dupla pengés vörös fénykarddal és egy csuklyáva a footage végénl!!!! Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Fulcrum 6 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. AZTAKU.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Jézus Krisztus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Libabőrös lettem egy posztertől... történt már ilyen... csak nem velem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) És nem a Falconon vannak! Kylo sisakban. Szerintem itt már Sidioussal vív Rey. Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. És ha Kylo sisakja kapcsolódik Sidihez? Ha Kylot rákényszeríti valamelyik Ren lovag, akkor esetleg Sidi megszállhatja őt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. A Disney korszak legjobb posztere, fantasztikus. Viszont csalódott is vagyok, hogy csak ennyi. Legalább annyi marketingje lehetne a filmnek, mint az ep7-8-nak és a Rogue One-nak. Gondolom decemberben már lesz TV spot 98 is, amiket viszont már nem fogok megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Éppen most , Brodie írta: Viszont csalódott is vagyok, hogy csak ennyi. Jön a videó is, csak lehet a panel végéig nem publikálhatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Ez valódi? Mert a poszter alja baromi hitelesnek tűnik, de valahogy Palpi arca nem adja, hogy ez az lenne. DE amúgy így is tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Ez annyira valódi mint én. Számomra ez a poszter szimplán a Star Wars történelem egyik legjobb posztere! Döbbenetesen jó! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Bence1997 írta: Jön a videó is, csak lehet a panel végéig nem publikálhatják. Az Entertainment Weekley szerint hétfőn. Hát erre is kár volt egész héten várni, és meg tudják ismételni azt a keserű szájízt, amit a Celebrationön a mandalorival csináltak. Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2 perccel korábban, Brodie írta: Az Entertainment Weekley szerint hétfőn. Közben néhány infó róla: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) Ehh, látni akarom! Most! De most komolyan... mi értelme ennek, hogy csak hétfőn teszik közzé? És ha az eddig filmek esetében feltették egyből, akkor most mégis miért nem? "Hundreds of Star Destroyers lined up against a dark sky" Ez remélem azt jelenti megkapjuk a legnagyobb űrcsatát, ami valaha volt mozivásznon Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez annyira valódi mint én. Számomra ez a poszter szimplán a Star Wars történelem egyik legjobb posztere! Döbbenetesen jó! Belőlem semmi érzelmet nem váltott ki elsőnek teljesen azt hittem fan cucc. De lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Amúgy végülis ez BTS videó volt, vagy inkább teaser-szerűség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy végülis ez BTS videó volt, vagy inkább teaser-szerűség? Inkább teaser-szerűség. Eltérnek attól a marketing formulától, ami 3-szor már bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Jaj ne már, hogy most hétfőig kelljen várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Yoda József írta: Amúgy végülis ez BTS videó volt, vagy inkább teaser-szerűség? egy teaser, amelynek elején az OT -ból vannak jelenetek. Valószínűleg BTS videó majd később lesz. De ez most komoly? Hétfőig semmi? Szerkesztve: 2019. Augusztus 24. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2 nappal később kapjuk meg, nem tragédia. Persze én is számítottam rá, hogy ma már csámcsoghatunk az újabb képkockákon, de ennyi késleltetés szerintem még belefér. Legalább van időnk megemészteni a Mandalori trailert, az Obi-Wan sorozat tényét és a posztert. Amúgy remek poszter, tényleg az egyik legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Én már megemésztettem a többit, nálam ez a fő attrakció. Amúgy milyen képekről van szó? Lehet látni is őket? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Pl. a Ziro jóvoltából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én már megemésztettem a többit, nálam ez a fő attrakció. Amúgy milyen képekről van szó? Lehet látni is őket? A várható betekintő videó képkockáira gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 42 perccel korábban, Kargarosz írta: Belőlem semmi érzelmet nem váltott ki elsőnek teljesen azt hittem fan cucc. De lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. Belőlem váltott ki mert a koncepció nagyon bejön, és mint írtam feljebb a poszter alsó része nagyon szépen meg van kreálva, de grafikus szemmel Palpi mintha csak egy gyenge animáció lenne, amitől teljesen fanmade érzésem lesz tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 8 perccel korábban, kudar írta: de grafikus szemmel Palpi mintha csak egy gyenge animáció lenne, amitől teljesen fanmade érzésem lesz tőle. Szerintem Palpi fenyegető jelenléte a legjobba poszterben. Amúgy ez a hivatalos, vagy lesz még egy ultimate poszter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem Palpi fenyegető jelenléte a legjobba poszterben. Igen, szerintem is. Mint mondtam a koncepció nagyon tetszik. A megvalósítása (Palpi) amatőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Nekem nagyon tetszik. Erre akartam rávilágítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy ez a hivatalos, vagy lesz még egy ultimate poszter? Szerintem majd októberben, amikor megkapjuk a végső előzetest, megkapjuk a final posztert is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 24. Addig ez lesz a fórum hátterem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.