Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hát ez ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én még képes vagyok századszorra is lefordulni a székről ha látom valahol. De az eredeti reklámban is megküldtem volna azt a gyereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Nekem az eredeti csak halványan rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Agresszív Répa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. A legtöbb külsőleg szelíd ember is így lehet ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Már előre sajnálom azt aki ki akarja húzni a földből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. (szerkesztve) Traktor fight! Szerkesztve: 2010. Május 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. -Miért félnek osztálytársai az 1/b-s Lakatos Rodrigótól? -Mert az apja a 8/b-be jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. A fater a verőlegény. Traktor fight! Ha ez a fazon egy kombájnnal beszabadulna egy gabonatáblába akkor a gabonaszemek tutira elmenekülnének előle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Ha ez a fazon egy kombájnnal beszabadulna egy gabonatáblába akkor a gabonaszemek tutira elmenekülnének előle. Indiában így szokás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Indiában így szokás. Gondolom ez van olyan hagyomány náluk mint a spanyoloknál a bikafuttatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Facebook: "Akit még nem ütött el Stohl András" csoport http://www.facebook.com/group.php?gid=120413057979890 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Facebook: "Akit még nem ütött el Stohl András" csoport Vezess úgy, mint Stohl http://megaswf.com/view/a602df5b857d2ef3f6...e101ed5b71.html Nem tudom miért, de én valahogy nem boldogulok vele, nem igazán tudom irányítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. - Hány mexikói szükséges egy villanykörte becsavarásához? - Kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Vezess úgy, mint Stohl http://megaswf.com/view/a602df5b857d2ef3f6...e101ed5b71.html Nem tudom miért, de én valahogy nem boldogulok vele, nem igazán tudom irányítani. Bal egérgombot kell nyomva tartani, hogy "felfelé" menjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ezt láttátok már? Klasszikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ez hatalmas. Ebből csinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ez nagyon durva. Ez hullarészeg. Hasonlit Surdára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Ez nagyon durva. Ez hullarészeg. Hasonlit Surdára. Nem sört ivott. De már az első lépés rosszul sikerül, onnantól kezdve próbált korrigálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Hosszúlépést kellett volna innia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Jó kis mix lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Nem sört ivott. De már az első lépés rosszul sikerül, onnantól kezdve próbált korrigálni. Komolyan ezeket tanulmányozni kéne valami tudóscsoportnak, főleg a májukra koncentrálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Csubit kitiltották az American Idolból http://videa.hu/videok/vicces/csubakka-az-...CCHdQyS3R4ideQp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Kisfiam garantáltan tiszta lett. Betett a kádba, és míg elővadásztam neki a tiszta pizsit, meg pelust, addig ő beleöntött a vízbe fél üveg sampont, és egy flakon fertőtlenítős kézmosót... Mikor bementem, rámnézett, és vigyorogva a hasát dörzsölte, és közölte: Tiszta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Kisfiam garantáltan tiszta lett. Betett a kádba, és míg elővadásztam neki a tiszta pizsit, meg pelust, addig ő beleöntött a vízbe fél üveg sampont, és egy flakon fertőtlenítős kézmosót... Mikor bementem, rámnézett, és vigyorogva a hasát dörzsölte, és közölte: Tiszta! aranyos lehetett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Nem semmi a srác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.